به نظر من xperia neo هم گزینه خوبیه قیمتش هم 610 تومن هست
اگه یکمی هم صبر کنید مثلا یه یک یا دوماه تا xperia ray هم وارد بازار بشه هم قیمت arc پایین تر میاد و هم قیمت neo
به نظر من xperia neo هم گزینه خوبیه قیمتش هم 610 تومن هست
اگه یکمی هم صبر کنید مثلا یه یک یا دوماه تا xperia ray هم وارد بازار بشه هم قیمت arc پایین تر میاد و هم قیمت neo
Last edited by sajjad1973; 20-07-2011 at 19:31.
فقط تو فیلم برداری سنسیشن 1080p و آرک 720p هستن. ولی تو عکس و رزولوشن تفاوتی دیده نمیشه.
اگه اینجوری حساب کنیم پس بزرگنمایی دیجیتال هم مهمه.
قبول دارم سنسیشن یه قدم از آرک جلوتره اما تفاوت زیاد نیست.
اگه فقط برای دو هسته ای سنسیشن رو بگیریم خوب یه ماه صبر میکنیم xperia duo میاد. هم دو هسته ای و هم دوربین 12 پیکسل داره
یک ماه؟ گوشی هنوز معرفی نشده دو تا عرضه و ایران اومدن و قیمتش تا 600تومن اومدن باید تا عید صبر کرد
اگر بنا بر اومدن باشه Nexus Prime از duo بهتر میشه مخصوصا این که گوشی خود گوگله
ایشون میخوان الان گوشی بخرند و فکر کنم سنسیشن بهتر از آرک باشه
هیتمن جان خودتو اذیت نکن منم گفتم سنسیشن یه قدم جلوتر از ارک هستش
اما به عنوان یک گزینه برای کسی که تاپیک زده باید معرفی بشه.
از اول تا آخر 30 نفر بیاییم بگیم سنسیشن که نمیشه.
بنده خدا تاپیک زده تا از نظرات استفاده کنه و تحقیق کنه.
منم میگم سنسیشن
Last edited by mohamad021; 22-07-2011 at 09:52.
وقتی سنسیشن با این قیمت میتونه بگیره چرا neo و arc و play و ... پیشنهاد میدین ؟ خوب بنده خدا گیج میشه هیچ کدوم از اینا به گرد پای سنسیشن هم نمیرسن
بله بله ... اصولا تو کار شما سلیقه هیچ راهی نداره درسته؟
خیلی افراد میشناسم که با وجود شناخت تمام مدل ها باز سنسیشن نگرفتن. فقط برای سلیقه
اگه خودم بخوام بگیرم شاید همین سنسیشن بگیرم اما همه اینطور نیستن.
اصلا این همه تاپیک واسه چیه؟ همه رو پاک کنن فهرست بزارن
1. گوشی 670 تومنی >> سنسیشن
2. گوشی 600 تومنی>> فلان
3. .....
نه عزیز اینجوری هم نمیشه. پیشنهادات باید ارائه بشه![]()
اولا چرا توهین میکنی ؟ جواب با دلیل و مدرک بده شما سلیقه داری که گوشی دوال کور رو ول میکنی میری arc رو پیشنهاد میدی به این بنده خدا ؟بله بله ... اصولا تو کار شما سلیقه هیچ راهی نداره درسته؟
خیلی افراد میشناسم که با وجود شناخت تمام مدل ها باز سنسیشن نگرفتن. فقط برای سلیقه
اگه خودم بخوام بگیرم شاید همین سنسیشن بگیرم اما همه اینطور نیستن.
اصلا این همه تاپیک واسه چیه؟ همه رو پاک کنن فهرست بزارن
1. گوشی 670 تومنی >> سنسیشن
2. گوشی 600 تومنی>> فلان
3. .....
نه عزیز اینجوری هم نمیشه. پیشنهادات باید ارائه بشه![]()
تنها ایرادی که میشه HTC گرفت اینطور که من فهمیدم - در مورد باطریش هست - با چند نفر که HTC دارن صحبت کردم و همه میگن باطریش مشکل داره و زود تموم میشه از طرفی به نظرم همه چیز دوال کر بودن نیست . کیفیت ساخت و دوام گوشی منظورم مدت زمان باقی موندن گوشی تو همون شرایطی که تازه میخریش هم مهمه. من در این مورد یعنی کیفیت هیچ اطلاعاتی در مورد HTC ندارم ولی در مورد sony ericsson سالهاست که عملا تجربه میکنم گوشی T18 خودم که اولین گوشیم بود که خریدم با اینکه بعد از اون تا به حال شاید 7 گوشی عوض کردم و همه هم سونی اریکسون بودن و 11 - 12 سال از عمرش میگزره هنوز که هنوزه وقتی میرم سراغش عین روز اولش کار میکنه -شماره گیری صوتیش - همه چیزش سالمه این درحالی هست که دو ستم که یه nokia lمال همون زمان رو داره و باهم گوشیامون رو خریدیم میگه که گوشیش کاملا از کار افتاده و اصلا کار نمیکنه -
همه اینا رو گفتم به این خاطر که بگم به نظر من کیفیت ساخت ( طول عمر) خیلی مهم تر هست تا مثلا cpu 1 یا cpu 1.2 دوربین HD یا full HD
Last edited by sajjad1973; 24-07-2011 at 08:32.
سجاد جان خدا خیرت بده. ما اومدیم اینجا گفتیم سنسیشن خوبه ولی تو این قیمت ها آرک12 هم هست.
خوب کسی میخواد بخره میره هردو رو میبینه.
حالا گیر دادن به من این دوال کور هستش اون نیستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)