این algin کردن مخصوص هاردهای سری گرین وسترن شما این تاپیک پایین بخونید
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این algin کردن مخصوص هاردهای سری گرین وسترن شما این تاپیک پایین بخونید
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و باید به توضیحات اضافه کنم از هارد های سری بلو استفاده کنید دردسر الاین ندارید.
انها امنیتشان پاییت تر است.
برای ویندوز هستند.
اما در کل خرابی بلو زیاد است.
مخصوصا لپ تابی هاش.{اکثرا تو لپ تاپ های دل است}
با درود
دوستان من هم با سامسونگ کار کردم هم وسترن . سامسونگ اصلا راضی نیستم 2 بار خراب شد و مجبور شدم تعویض کنیم ( هر بار سر انتقال فایل و ... هنگ کرد و دیگه بالا نیامد ) وسترن گرین خیلی ازش راضی هستم سی گیت رو دست دوستم دیدم هر روز 100 بار به لپ تاپ میزنه و بر میداره چند بار هم بدون safe remove ولی وحشتناک داره کار میکنه
پس وسترن و سی گیت ... سامسونگ اصلا
حمید
به نظر من هیتاچی 1 ترابایت هم خوبه سرعتشم خوبه.......
باتشکر از همه دوستان عزیز که به من کمک کردن.من هارد سیگیت از سری Barracuda Green خریدم.روش ویندوز نصب کردم.سرعت نصب بد نبود با اینکه 5900RPM هست و من اطلاعی نداشتم.از فروشنده هم که پرسیدم با تمام قوا گفت 7200 هست! اوونا فقط فروشنده اند.خلاصه مطلب اینکه فکر کنم کلاه سرم رفت.ایتم یه شات ازش لطفا نظرتونو بگید
مهندس امیر دوباره امده
اینجا پست بده برات بررسی میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الاین زدی؟
دوست عزیز من سیگیت خریدم نه وسترن.مگه سیگیت هم نیاز به الاین داره؟
پرسرعت ترین هارددیسک اینترنال موجود فعلاً samsung f3 با کد 103sj هستش سرعت read 126 و متاسفانه الان تو بازار نایاب شده
جایگزین آن هارد سیگیت 7200.12 با بافر 16 مگ هستش که اصلا صدا نداره
هاردهای وسترن حتی خاویار سیاه سرعتشون به این مدل سیگیت نمیرسه تازه خیلی هم پرصداست این وسترن فقط اسم درآورده ولی اصلاً آش دهن سوزی نیست
دوستان توجه کنید سرعت هاردهای ساتا3 بیشتر از ساتا 2 نیست!! ساتا 3 وسترن در حد همون سامسونگه و سیگیت ساتا3 116 مگ سرعت خواندن داره
راجب به اطلاعاتی که میدم کلی سرچ کردم و عکسهای گرفته شده از برنامه HD Tune رو دیدم از خودم در نیاوردم
دوست عزیز وسترن صدا نداره!!هاردهای وسترن حتی خاویار سیاه سرعتشون به این مدل سیگیت نمیرسه تازه خیلی هم پرصداست
درسته وسترن سایلنته اصلا صدا نداره.
شاید دیسکی که شما داشتید مدیاش خراب بود.
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
OK دقت نکرده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)