تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: پرتماشاگر ترین تیمهای اروپا در فصل جاری

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان ورزشگاه امیریتش آرسنال یکی از مدرن ترین ورزشگاه های دنیاست.درسته که به پای ویمبلی نمیرسه اما اگه یادت باشه تا حالا چندتا از بازی های دوستانه برزیل تو این ورزشگاه انجام شده.
    در مورد لیگ آلمان هم فقط میتونم بگم اگه تماشاچی ها رو ازش بگیری چیزی نداره که رو کنه.
    البته رومانتیک عزیز جوابتونو کامل دادن و متاسفانه باید گفت بیشتر از 90درصد کسایی که از لیگ آلمان انتقاد میکنن حتی سالی 1بازی هم نمیبینن از لیگ آلمان
    از نظر داشتن آینده دار ترین ستاره های فوتبال بدون شک آلمان برترین کشور تو این زمینه هستش توی اروپا جوری که خیلی از سایتای بین المللی مثل گل و ساکرنت موقع انجام بازیای بوندسلیگا هرهفته یه گزارش مخصوص فقط برای ستاره های زیر 23سال آلمان و عملکردشون دارن.
    من برام کوچکترین اهمیتی نداره که باشگاه های آلمان مثل انگلیس و اسپانیا و ایتالیا بازیکنای سوپراستار ندارن،این باعث شده که باشگاه های آلمان به جووناشون میدون بدن و روشون سرمایه گذاری بکنن و همین باعث شده که آلمان تا سالهای سال هیچ مشکلی از نظر استعداد نداشته باشه
    یه نگاه به ایتالیا و انگلیس بنداز،کدوم بازیکن جوون شاخصی این چندسال ظهور کرده؟
    هیچ باشگاه بزرگی یا جرات نمیکنه یا فرصت نمیکنه به جووناش میدون بده و همش قرضشون میدن و آخرشونم میفروشنش و استعداداشون حروم میشه.
    اگه بخوای از نظر اقتصادی مقایسه بکنی بوندسلیگا بیشترین سودعملیاتی رو داشته بین همه لیگ های جهان که میتونی به گزارشای مالی سایتای ورزشی مراجعه بکنی،از نظر قراردادای ورزشی پارسال بوندسلیگا لیگ برتر رو هم پشت سرگذاشت تو این زمینه.
    ولی عشق یه سری اینه که بشینن بازی 2تا تیم بزرگ رو ببینن و هیچ توجهی به جنبه های دیگه فوتبال نمیکنن و بدون اینکه حتی بازی لیگ آلمان یا تیم ملیشو نگاه بکنن میگن که ماشینیه و جذاب نیست و ت*م و ترکه نازیا هستن و ......

ورزشگاه های مدرن هم علاوه بر الیانز ارنا و استادیوم شالکه و فرانکفورت و...(اوه چقدر شد....) به نظرم ارسنال هست بعدش الترافورد و سانتیاگو و... و همیشه برام سوال بوده ایتالیا چرا ورزشگاه به شکل مدرن و امروزی نداره؟
    البته تاریخچه ای که ورزشگاه هایی مثل الدترافورد و برنابئو دارن رو آلیانزآرنا حالا حالاها باید بدوه تا بهش برسه.
    واقعا یاد ورزشگاه به یادماندنی المپیک مونیخ بخیر.

2. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

و همیشه برام سوال بوده ایتالیا چرا ورزشگاه به شکل مدرن و امروزی نداره؟
    ورزشگاه تازه تاسیس المپیک تورین یوونتوس از نظر امکانات و تجهیزات در حد همین آلیانز آرنا هست
    احتمالا یورو 2020 هم ایتالیا در پی کسب میزبانی هست که همین شاید باعث بهبود وضعیت ورزشگاه هاشون بشه
    ولی ورزشگاه مدن داشته باشی عوضش نتیجه نگیری چه فایده!
    همین یووه فصل بعد با این ورزشگاه مدرنش توی هیچ جامی حضور نداره

ولی همچین میگن ورزشگا های ایتالیا مدرن نیست که انگار درباره استادیوم های گینه بیسائو داریم صحبت میکنیم
    استادیوم ناپلی

استادیوم اودینزه

استادیوم سن سیرو

استادیوم المپیک تورین:این یکی رو بازهای یووه رو ببینید میفهمید چه ورزشگاه مامانیه

ورزشگاه المپیک رم

ورزشگاه آرتیمو فرانکی فلورانس

ایتالیا هم که دیگه هیچی. این فصل به جز بازیهای میلان با اینتر و ناپولی بقیه رو حتی نتونستم تا آخر بشینم نگاه کنم.
    شما خوبه بازیهای 3 تا تیم ایتالیا رو نیگاه کردی. ولی اونهایی که در قضیه رئال و بارسا بی طرف هستن از لالیگا فقط همون ال پلاستیکو رو میبینن

کم لطفی شدید همراه با تعصب کورکورانه!!
    الکسیس سانچز
    خاویر پاستوره
    مارک همسیک
    ادیسون کاوانی
    هرناندز برزیلی
    جیامپائولو پاتزینی
    پاتو
    ماریو بالوتلی
    جورجیو کیه لینی
    کراسیچ
    موسلرا
    رانوکیا
    اسکیل لاوتزی
    مائرو زاراته
    و به زودی
    اریک لاملا
    ریکی آلوارز
    ایگنازیو آباته
    استفان الشاراوی
    و خیلی های دیگه
    کمی منصف باشیم!
    Last edited by H A M A S; 20-07-2011 at 10:27.

4. 7 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم لطفی شدید همراه با تعصب کورکورانه!!
    الکسیس سانچز
    خاویر پاستوره
    مارک همسیک
    ادیسون کاوانی
    هرناندز برزیلی
    پاتو
    ماریو بالوتلی
    جورجیو کیه لینی
    کراسیچ
    موسلرا
    رانوکیا
    اسکیل لاوتزی
    مائرو زاراته
    و به زودی
    اریک لاملا
    ریکی آلوارز
    ایگنازیو آباته
    و خیلی های دیگه
    کمی منصف باشیم!
    نه رفیق شما نگرفتی
    من بحث تیم ملی رو داشتم میکردم
    کیه لینی که دیگه همسن پدر من داره میشه کم کم و استعداد جوون نیستش
    رانوکیا هم با وجود پول زیادی که بابتش داده شد ولی به شدت متزلزل نشون داد توی نیم فصل دوم توی خط دفاعی اینتر((البته شاید یکی از دلایلش تاکتیکای لئوناردو بود که کلا باعث میشد اینتر دفاع نداشته باشه))
    آباته هم یه بازیکن کاملا تکامل پیدا کرده هست با 25سال سن و اینم اسمش استعداد جوون نیستش
    یه ماریو بالوتلی هستش که از نظر فنی کاملا قبولش دارم که اونم فعلا به حواشی داره بیشتر میپردازه.
    منم که قبلا گفتم باشگاه های آلمان به اندازه ایتالیا و .... سوپراستار ندارن تو ترکیباشون که یوهو مثلا یه باشگاهی بیاد 40میلیون یورو بابتشون بده مثل درخواست میلان برای همسیک ولی پر استعدادای آینده دار پرورش یافته توی آلمان هستن که توی تمام رده های سنی باعث مدعی شدن آلمان توی تمام جامای جهانی و اروپایی شدن.
    اینا اسامی یه عده از بازیکنای زیر 21 سال آلمان هستن که میشد ازشون توی مقدماتی جام ملت های زیر 21 سال اروپا استفاده کرد تا آلمان دوباره مثل سال 2009 قهرمان اروپا بشه ولی از هیچ کدوم استفاده نشد چون همشون از همین الان رسیدن به تیم ملی بزرگسالان آلمان.
    برای کسایی که اخبار فوتبال رو به طور کلی دنبال میکنن و فقط دنبال حواشی یه لیگ خاص نیستن چهره های کاملا شناخته شده ای هستن

مسوت اوزیل-بندیکت هوودز-هولگر بادشتوبر-متس هملز-مارسل اشملتزر-سون بندر-لارس بندر-تونی کروس-ماریو گوتزه-توماس مولر-آندره شورله-لوئیس هولتبی و....

توی انگلیس که یه آرسنال هست جرات بازی دادن به بازیکنای جوون رو داره که نتیجش ظهور امثال جک ویلشر بودش ولی نتیجش بی جامی طی سال های متوالی بوده و ونگر هم داره کم میاره و میخواد که پول خرج کنه.

باشگاه های ایتالیا هم استعدادای خوبی توشون رو دارن ولی بیشترشون رو از کشورای دیگه خریدن مثل پاستوره و پاتو و.....

6. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ولی همچین میگن ورزشگا های ایتالیا مدرن نیست که انگار درباره استادیوم های گینه بیسائو داریم صحبت میکنیم
    خب ما داریم درباره ایتالیایی میگیم که هم تیم ملی و هم لیگش جز قدرتمندان و البته مدعیان است . من نسبت به کشورهایی که ایتالیا رو مقایسه می کنیم گفتم .
    همین عکسهای که خودتون گذاشتید . به جز المپیک رم و تا حدودی سن سیرو (این دو رو هم با تبصره) انصافا بقیه مثل باقی ورزشگاهای مدرن هستند ؟!

8. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

@H A M A S
    جناب من فکر کنم منظور بردیا بازیکن جوون ایتالیایی هست.اینهایی که شما نوشتید پدیده های خارجی لیگ ایتالیا هست.
    من خودم یکی از علاقه مندان تیم ملی ایتالیا هستم و باید قبول کنیم که بدلیل عملکر ضعیف لیگ ایتالیا نسل جدید ایتالیا هیچ وقت نمی تونه جای نسل طلایی ایتالیا رو پر کنه.توی این چند سال تیم ملی ایتالیا یه حرکت سینوسی داشته که الان هم در دوران بحرانی به سر می بره.
    شاید آلمان نتونسته باشه به نقطه اوج ایتالیا رسیده باشه اما یه حرکت ثابت خطی رو داشته.همیشه بعنوان مدعی بوده تا مراحل بالایی رسیده.
    اما ایتالیا وقتی به سال های گذشته اش نگاه می کنم کاملا حرکت سینوسی-ش برام واضحه.
    من هم خیلی دوست دارم ایتالیا به دوران اوجش برگرده اما این امر محقق نمی شه مگر زمانی که لیگ ایتالیا دوباره به جذابیت سابقش برگرده.
    من لیگ آلمان رو دنبال نمی کنم و بازی هاشون هم شاید در سال 3-4 تا بیشتر نبینم اما از تیم ملی آلمان که منتخب لیگش هست به حرف های بردیا می شه رسید حتی اگر لیگش به جذابیت اسپانیا و انگلیس نرسه.
    +
    البته فعلا در این دوران شاهد نسل طلایی اسپانیا هستیم.
    امیدوارم اسپانیا اشتباه ایتالیا رو نکنه البته مدرسه فوتبال لاماسیا این اجازه رو هرگز نخواهد داد

10. 5 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته رومانتیک عزیز جوابتونو کامل دادن و متاسفانه باید گفت بیشتر از 90درصد کسایی که از لیگ آلمان انتقاد میکنن حتی سالی 1بازی هم نمیبینن از لیگ آلمان
    از نظر داشتن آینده دار ترین ستاره های فوتبال بدون شک آلمان برترین کشور تو این زمینه هستش توی اروپا جوری که خیلی از سایتای بین المللی مثل گل و ساکرنت موقع انجام بازیای بوندسلیگا هرهفته یه گزارش مخصوص فقط برای ستاره های زیر 23سال آلمان و عملکردشون دارن.
    من برام کوچکترین اهمیتی نداره که باشگاه های آلمان مثل انگلیس و اسپانیا و ایتالیا بازیکنای سوپراستار ندارن،این باعث شده که باشگاه های آلمان به جووناشون میدون بدن و روشون سرمایه گذاری بکنن و همین باعث شده که آلمان تا سالهای سال هیچ مشکلی از نظر استعداد نداشته باشه
    هیچ باشگاه بزرگی یا جرات نمیکنه یا فرصت نمیکنه به جووناش میدون بده و همش قرضشون میدن و آخرشونم میفروشنش و استعداداشون حروم میشه.
    اگه بخوای از نظر اقتصادی مقایسه بکنی بوندسلیگا بیشترین سودعملیاتی رو داشته بین همه لیگ های جهان که میتونی به گزارشای مالی سایتای ورزشی مراجعه بکنی،از نظر قراردادای ورزشی پارسال بوندسلیگا لیگ برتر رو هم پشت سرگذاشت تو این زمینه.
    ولی عشق یه سری اینه که بشینن بازی 2تا تیم بزرگ رو ببینن و هیچ توجهی به جنبه های دیگه فوتبال نمیکنن و بدون اینکه حتی بازی لیگ آلمان یا تیم ملیشو نگاه بکنن میگن که ماشینیه و جذاب نیست و ت*م و ترکه نازیا هستن و ......
    نه داداش من خودم بازی های بوندس لیگا رو زیاد میبینم و همینجوری نمیام نظر بدم.درسته که از کف این لیگ ستاره های زیادی وارد دنیای فوتبال شده ولی همه اونا آلمانی نبودن که میگید فوتبال آلمان از نظر ستاره هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت.شما یه نگاه به تیم ملی آلمان بنداز چندتا فوق ستاره میبینی؟ شاید بشه گفت سه یا چهار تا بقیه شون همه تو یه سطح هستن.در حقیقت کار تیمیه که باعث شده تیم ملی آلمان به یکی از قوی ترین تیم های دنیا تبدیل بشه.
    در مورد لیگ این کشور هم هنوز روی حرفم هستم فقط هواداران بیشمار ،لیگ این کشور رو برای بعضی از افراد جذاب کرده.

12. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولی عشق یه سری اینه که بشینن بازی 2تا تیم بزرگ رو ببینن و هیچ توجهی به جنبه های دیگه فوتبال نمیکنن و بدون اینکه حتی بازی لیگ آلمان یا تیم ملیشو نگاه بکنن میگن که ماشینیه و جذاب نیست و ت*م و ترکه نازیا هستن و
    برديا جان
    ميشه لطف كني و مثل دوستمون ليست بازيكناي جوون و آينده دار ليگ آلمان رو بگي
    اينجوري به قضاوت بهتري ميرسيم چون اين مسئله براي من خيلي جالبه و كلا ميشه با توجه به ارزشگذاري بازيكناي جوون يه جورايي آينده ليگها و حتي تيمهاي ملي رو هم پيشبيني كرد(البته اگه باز هم از بحث دور نميشيم اگر دور ميشيم كه لطفا اين پست رو تاييد نكنيد)
    هر چند به دور از تعصب فكر ميكنم ساختار و فرهنگ لاماسيا به تنهايي به اندازه تمام ليگها حتي خود لاليگا موفق بوده و راندمان بهتري داشته

جناب H A M A S (البته اگر منت بزارين و اسم قشنگتون رو بگين تا ديالوگ مؤدبانه تر بشه ممنون ميشم)
    ميشه بگين از اين ليست بلند بالايي كه براي من هم غير منتظره و جالب بود حدود چند درصدشون واقعا توي خود سري A پرورش داده شدن؟
    مثلا سانچز در چند سالگي كشف شد و به ايتاليا اومد؟

ويرايش: البته من فكر ميكنم چون بحث ليگ هست جداي از بحث تيمهاي ملي خود اين مسئله كه كدوم ليگ داراي بنزين سبز بيشتريه ميتونه كمك كنه تا آينده ليگها رو بهتر پيشبيني كنيم
    Last edited by گرافيكار; 20-07-2011 at 13:59.

14. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه رفیق شما نگرفتی
    من بحث تیم ملی رو داشتم میکردم
    کیه لینی که دیگه همسن پدر من داره میشه کم کم و استعداد جوون نیستش
    رانوکیا هم با وجود پول زیادی که بابتش داده شد ولی به شدت متزلزل نشون داد توی نیم فصل دوم توی خط دفاعی اینتر((البته شاید یکی از دلایلش تاکتیکای لئوناردو بود که کلا باعث میشد اینتر دفاع نداشته باشه))
    آباته هم یه بازیکن کاملا تکامل پیدا کرده هست با 25سال سن و اینم اسمش استعداد جوون نیستش
    یه ماریو بالوتلی هستش که از نظر فنی کاملا قبولش دارم که اونم فعلا به حواشی داره بیشتر میپردازه.
    منم که قبلا گفتم باشگاه های آلمان به اندازه ایتالیا و .... سوپراستار ندارن تو ترکیباشون که یوهو مثلا یه باشگاهی بیاد 40میلیون یورو بابتشون بده مثل درخواست میلان برای همسیک ولی پر استعدادای آینده دار پرورش یافته توی آلمان هستن که توی تمام رده های سنی باعث مدعی شدن آلمان توی تمام جامای جهانی و اروپایی شدن.
    اینا اسامی یه عده از بازیکنای زیر 21 سال آلمان هستن که میشد ازشون توی مقدماتی جام ملت های زیر 21 سال اروپا استفاده کرد تا آلمان دوباره مثل سال 2009 قهرمان اروپا بشه ولی از هیچ کدوم استفاده نشد چون همشون از همین الان رسیدن به تیم ملی بزرگسالان آلمان.
    برای کسایی که اخبار فوتبال رو به طور کلی دنبال میکنن و فقط دنبال حواشی یه لیگ خاص نیستن چهره های کاملا شناخته شده ای هستن

مسوت اوزیل-بندیکت هوودز-هولگر بادشتوبر-متس هملز-مارسل اشملتزر-سون بندر-لارس بندر-تونی کروس-ماریو گوتزه-توماس مولر-آندره شورله-لوئیس هولتبی و....

توی انگلیس که یه آرسنال هست جرات بازی دادن به بازیکنای جوون رو داره که نتیجش ظهور امثال جک ویلشر بودش ولی نتیجش بی جامی طی سال های متوالی بوده و ونگر هم داره کم میاره و میخواد که پول خرج کنه.

باشگاه های ایتالیا هم استعدادای خوبی توشون رو دارن ولی بیشترشون رو از کشورای دیگه خریدن مثل پاستوره و پاتو و.....
    سعی میکنم کوتاه بگم
    حداقل میگفتی در زمینه ملی تا ما رو به اشتباه نندازی!

مدارس و اکادمی های فوتبال آلمانی های دارن خیلی خوب کار میکنن و از اصول پایه به صورت بنیادین بازیکن هارو تربیت میکنن+استفاده از علم روز دنیا که نتیجه اش توی تیم ملی مشخصه حرفی هم توش نیست

ولی هنوزم اگر کسی توی ایتالیا بیاد مثل المان بتونه استعدادهاشون پیدا و اونها رو شکوفاکنه قول میدم ظرف چندسال یه نسل طلایی دیگه درست کنن
    خب ما داریم درباره ایتالیایی میگیم که هم تیم ملی و هم لیگش جز قدرتمندان و البته مدعیان است . من نسبت به کشورهایی که ایتالیا رو مقایسه می کنیم گفتم .
    همین عکسهای که خودتون گذاشتید . به جز المپیک رم و تا حدودی سن سیرو (این دو رو هم با تبصره) انصافا بقیه مثل باقی ورزشگاهای مدرن هستند ؟!
    ما که قبول داریم ورزشگاه های آلمان پیشرفته تر هست ولی اونقدر هم ورزشگاه های ایتالیا بد نیست اما خیلی خوبم نیست.نمونه ای بدش ورزشگاه کیه وو و پارما که خیلی تو ذوق میزنن
    بالاخره یه عربی پیدا شده برای ارسنال یه ورزشگاه درست کرده
    یا آلمان با اتکا به صنعت و اقتصاد قویش ورزشگاه هاشو تجهیز کرده

این وسط ایتالیا نه عربی براش پیدا شده نه قدرت اقتصادیش مثل المانه که اونقدر ورزشگاه های توپ داشته باشه
    اما شاید ورزشگاه المپیک تورین اغازی باشه برای مدرن تر کردن ورزشگاه هاشون
    @H A M A S
    جناب من فکر کنم منظور بردیا بازیکن جوون ایتالیایی هست.اینهایی که شما نوشتید پدیده های خارجی لیگ ایتالیا هست.
    من خودم یکی از علاقه مندان تیم ملی ایتالیا هستم و باید قبول کنیم که بدلیل عملکر ضعیف لیگ ایتالیا نسل جدید ایتالیا هیچ وقت نمی تونه جای نسل طلایی ایتالیا رو پر کنه.توی این چند سال تیم ملی ایتالیا یه حرکت سینوسی داشته که الان هم در دوران بحرانی به سر می بره.
    شاید آلمان نتونسته باشه به نقطه اوج ایتالیا رسیده باشه اما یه حرکت ثابت خطی رو داشته.همیشه بعنوان مدعی بوده تا مراحل بالایی رسیده.
    اما ایتالیا وقتی به سال های گذشته اش نگاه می کنم کاملا حرکت سینوسی-ش برام واضحه.
    من هم خیلی دوست دارم ایتالیا به دوران اوجش برگرده اما این امر محقق نمی شه مگر زمانی که لیگ ایتالیا دوباره به جذابیت سابقش برگرده.
    من لیگ آلمان رو دنبال نمی کنم و بازی هاشون هم شاید در سال 3-4 تا بیشتر نبینم اما از تیم ملی آلمان که منتخب لیگش هست به حرف های بردیا می شه رسید حتی اگر لیگش به جذابیت اسپانیا و انگلیس نرسه.
    +
    البته فعلا در این دوران شاهد نسل طلایی اسپانیا هستیم.
    امیدوارم اسپانیا اشتباه ایتالیا رو نکنه البته مدرسه فوتبال لاماسیا این اجازه رو هرگز نخواهد داد
    ایتالیا نسل طلاییش پیر شد و برای اون جانشینی پیدا نشد به همین دلیل هم ضعیف شده
    بیشتر باشگاه های سری ا هم دنبال استعداد های خارجی هستن
    اما اگر بتونن مدارس فوتبالشون رو قوی کنن قول میدم دوباره بتونن بازیکن های خیلی خوبی رو پیدا کنن
    بالاخره ایتالیا جزو کشورهای صاحب سبک و فوتبال خیزه وحتما توش استعداد های نابی پیدا میشه
    در مورد لاماسیا هم حرف زیزو یادمون نره که گفت:هر 100 سال یکبار تیمی مثل بارسا این همه ستاره رو میتونه یکجا در یک دوره داشته باشه
    !

برديا جان
    اينجوري به قضاوت بهتري ميرسيم چون اين مسئله براي من خيلي جالبه و كلا ميشه با توجه به ارزشگذاري بازيكناي جوون يه جورايي آينده ليگها و حتي تيمهاي ملي رو هم پيشبيني كرد(البته اگه باز هم از بحث دور نميشيم اگر دور ميشيم كه لطفا اين پست رو تاييد نكنيد)
    هر چند به دور از تعصب فكر ميكنم ساختار و فرهنگ لاماسيا به تنهايي به اندازه تمام ليگها حتي خود لاليگا موفق بوده و راندمان بهتري داشته

جناب H A M A S (البته اگر منت بزارين و اسم قشنگتون رو بگين تا ديالوگ مؤدبانه تر بشه ممنون ميشم)
    ميشه بگين از اين ليست بلند بالايي كه براي من هم غير منتظره و جالب بود حدود چند درصدشون واقعا توي خود سري A پرورش داده شدن؟
    مثلا سانچز در چند سالگي كشف شد و به ايتاليا اومد؟

ويرايش: البته من فكر ميكنم چون بحث ليگ هست جداي از بحث تيمهاي ملي خود اين مسئله كه كدوم ليگ داراي بنزين سبز بيشتريه ميتونه كمك كنه تا آينده ليگها رو بهتر پيشبيني كنيم

جیامپائولو پوتزو مالک اودنیزه آدم زرنگیه از 10 -12 سال پیش وقتی میبینه از لحاظ مالی نمیتونه با غول های ایتالیا سر شاخ بشه میریه سیستم استعداد یابی توی کشورهایی که فوبتالی- که زیاد در مرکز توجه نیستن مثل بولیوی و اکوادور و شیلی و کشورهای درجه 2 اروپایی و.... راه میندازه و استعداد یابی میکنه
    و به خاطر این که این استعداد ها سن کمی دارن چند سال قرضی در باشگاه های مختلف بازی میکنن تا آبدیده بشن تا بعد از کسب تجربه بیان توی تیم اودنیزه و سپس با یه پول هنگفتی ترانسفر بشن اینور و انور

در مورد همین الکسیس سانچز- که خیلی بهش علاقه دارید- توی سن 17 سالگی توسط همین سیستم کشف و خریداری شد به مبلغ 3 میلیون یورو!-بلافاصله اونو به یه تیم شیلیایی به مدت یک سال قرضش دادن-بعد از یکسال بازی کردن در شیلی به ریور پلاته آرژانتین قرض داده شد! !
    حالا الکسیس کوچولوی ما 19 ساله شده بود! و به همین خاطر زمان استفاده ازش بود به همین خاطر برای کسب تجربه در اروپا اگر اشتباه نکنم به گرانادا اسپانیا که تا پارسال توی لالیگای ب بود و امسال اگر بازم دوباره اشتباه نکنم اومده لالیگای اصلی
    از فصل 2010 تا 2011 هم داره توی اونیزه بازی میکنه و الان نزدیک 40 میلیون قیمتشه!!(سه میلیون رسید به 40 چوق!)
    اینم داستان الکسیس سانچز!-یه مقاله هم سایت گل در رابطه همین استعداد یابی و سود سرشار حاصل از اون برای اودنیزه نوشته که خوندش خالی از لطف نیست!
    Last edited by H A M A S; 20-07-2011 at 16:32.

16. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه داداش من خودم بازی های بوندس لیگا رو زیاد میبینم و همینجوری نمیام نظر بدم.درسته که از کف این لیگ ستاره های زیادی وارد دنیای فوتبال شده ولی همه اونا آلمانی نبودن که میگید فوتبال آلمان از نظر ستاره هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت.شما یه نگاه به تیم ملی آلمان بنداز چندتا فوق ستاره میبینی؟ شاید بشه گفت سه یا چهار تا بقیه شون همه تو یه سطح هستن.در حقیقت کار تیمیه که باعث شده تیم ملی آلمان به یکی از قوی ترین تیم های دنیا تبدیل بشه.
    در مورد لیگ این کشور هم هنوز روی حرفم هستم فقط هواداران بیشمار ،لیگ این کشور رو برای بعضی از افراد جذاب کرده.
    فقط 3-4تا سوپر استار؟
    نویر،لام،شواین اشتایگر،خدیرا،اوزیل،مولر، کلوزه،گومز.اینا علی الحساب سوپراستار
    باقی بازیکنا هم مثل شورله و هولتبی و هوملز و گوتزه و ..... جزو بهترین استعدادها هستن

برديا جان
    امره کن،کان آیهان،موریتز لایتنر،صمد یصیل،کورای گونتر،نیکو پری،میشل وایزر،رانی خدیرا،اوکان آیدین، و....
    اینا تازه همه توی تیمای جوانان و رزرو باشگاه های بوندسلیگا بازی میکنن و 99درصدشونم عضو تیم زیر17سال آلمان بودن که سوم شدن تو جام جهانی

سعی میکنم کوتاه بگم

ولی هنوزم اگر کسی توی ایتالیا بیاد مثل المان بتونه استعدادهاشون پیدا و اونها رو شکوفاکنه قول میدم ظرف چندسال یه نسل طلایی دیگه درست کنن

ایتالیا نسل طلاییش پیر شد و برای اون جانشینی پیدا نشد به همین دلیل هم ضعیف شده
    بیشتر باشگاه های سری ا هم دنبال استعداد های خارجی هستن
    اما اگر بتونن مدارس فوتبالشون رو قوی کنن قول میدم دوباره بتونن بازیکن های خیلی خوبی رو پیدا کنن
    بالاخره ایتالیا جزو کشورهای صاحب سبک و فوتبال خیزه وحتما توش استعداد های نابی پیدا میشه
    در مورد لاماسیا هم حرف زیزو یادمون نره که گفت:هر 100 سال یکبار تیمی مثل بارسا این همه ستاره رو میتونه یکجا در یک دوره داشته باشه
    !

!
    خب قضیه اینجاست که فعلا باشگاهای ایتالیا روی استعدادای خارجی بیشتر سرمایه گذاری میکنن.
    البته فکر کنم گذاشتن باجو به سمت مدیرفنی بخش جوانان فدراسیون ایتالیا برای تغییر این روند باشه

همین مشکل پیرشدن نسل طلایی ایتالیا رو آلمان هم داشت
    بین سالهای 98تا 2004 اگه یادت باشه بدترین دوران فوتبال آلمان بود و برای رهایی ازون وضعیت و بعد شکست تو جام جهانی 98 و یورو 2000 آلمانا یه طرح پرورش استعدادای جوون رو شروع کردن که بیشتر از 500میلیون یورو هزینه برداشته و حالا داره جواب میده.
    ایتالیا هم باید همین کارو بکنه تا بتونه نسل طلاییشو جایگزین کنه

18. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد لاماسیا هم حرف زیزو یادمون نره که گفت:هر 100 سال یکبار تیمی مثل بارسا این همه ستاره رو میتونه یکجا در یک دوره داشته باشه!
    توی این پست(وپست های بعد و قبلش) در مورد حرف زیزو بحث شده .
    فکر نمی کنم اینطور باشه.ما الان کسی به اسم تیاگو داریم که به طور میانگین در هر بازی 100 پاس انداخته و بهترین بازیکن جام زیر 21 ساله ها شد.
    فونتاس هم که به تازگی به تیم اصلی وارد شده.
    استعداد یابی مثل آرسن ونگر چند ساله که یه چشمش همیشه به مدرسه فوتبال ما بده و چزو مشتری های ثابت این مدرسه بوده!!!
    هیچ چیز تصادفی و اتفاقی نیست. هر چند که من منکر شانس و اقبال هم نیستم ولی بی انصافیه که بخوایم انقدر دیدمون رو محدود کنیم!!!

20. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •