نه رفیق شما نگرفتی
من بحث تیم ملی رو داشتم میکردم
کیه لینی که دیگه همسن پدر من داره میشه کم کم و استعداد جوون نیستش
.gif)
رانوکیا هم با وجود پول زیادی که بابتش داده شد ولی به شدت متزلزل نشون داد توی نیم فصل دوم توی خط دفاعی اینتر((البته شاید یکی از دلایلش تاکتیکای لئوناردو بود که کلا باعث میشد اینتر دفاع نداشته باشه))
آباته هم یه بازیکن کاملا تکامل پیدا کرده هست با 25سال سن و اینم اسمش استعداد جوون نیستش
.gif)
یه ماریو بالوتلی هستش که از نظر فنی کاملا قبولش دارم که اونم فعلا به حواشی داره بیشتر میپردازه.
منم که قبلا گفتم باشگاه های آلمان به اندازه ایتالیا و .... سوپراستار ندارن تو ترکیباشون که یوهو مثلا یه باشگاهی بیاد 40میلیون یورو بابتشون بده مثل درخواست میلان برای همسیک ولی پر استعدادای آینده دار پرورش یافته توی آلمان هستن که توی تمام رده های سنی باعث مدعی شدن آلمان توی تمام جامای جهانی و اروپایی شدن.
اینا اسامی یه عده از بازیکنای زیر 21 سال آلمان هستن که میشد ازشون توی مقدماتی جام ملت های زیر 21 سال اروپا استفاده کرد تا آلمان دوباره مثل سال 2009 قهرمان اروپا بشه ولی از هیچ کدوم استفاده نشد چون همشون از همین الان رسیدن به تیم ملی بزرگسالان آلمان.
برای کسایی که اخبار فوتبال رو به طور کلی دنبال میکنن و فقط دنبال حواشی یه لیگ خاص نیستن چهره های کاملا شناخته شده ای هستن
مسوت اوزیل-بندیکت هوودز-هولگر بادشتوبر-متس هملز-مارسل اشملتزر-سون بندر-لارس بندر-تونی کروس-ماریو گوتزه-توماس مولر-آندره شورله-لوئیس هولتبی و....
توی انگلیس که یه آرسنال هست جرات بازی دادن به بازیکنای جوون رو داره که نتیجش ظهور امثال جک ویلشر بودش ولی نتیجش بی جامی طی سال های متوالی بوده و ونگر هم داره کم میاره و میخواد که پول خرج کنه.
باشگاه های ایتالیا هم استعدادای خوبی توشون رو دارن ولی بیشترشون رو از کشورای دیگه خریدن مثل پاستوره و پاتو و.....