دوستان من این لینک رو دانلود کردم عضو شدم .تو بازی لاگین میکنم میگه پریمیوم نیستم
---
تصحیح شد: تک نفره بازی کردم.بازیش چه جوریه؟من فقط تونستم یه قبر برا خودم درست کنم![]()
دوستان من این لینک رو دانلود کردم عضو شدم .تو بازی لاگین میکنم میگه پریمیوم نیستم
---
تصحیح شد: تک نفره بازی کردم.بازیش چه جوریه؟من فقط تونستم یه قبر برا خودم درست کنم![]()
Last edited by hajoo; 19-07-2011 at 20:37.
خودت بازی کن می فهمی
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
منم همین مشکل و دارم ببین می تونی private server پیدا کنی
online باید باحال باشه
اون لینکی که دادم رو اگه دان کنید اگه جاوا نداشته باشید خودش سایته جاوا رو براتون باز میکنه و میتونید جاوا رو دانلود کنید!
من با سرور شدیدا موافقم!
گرافیکش هم تو بازی های امروزی تکه![]()
یکی بره minecraft کراک کنه یا کراک شده رو دان کنه بعد به ما هم بگه-->>> بعد می تونیم سرور private بازی کنیم
بازیش اگه طرفدار ایرانی یک مقدار پیدا کنه
و بشه براش سرور زد
براش سرور میزنم
یه 10 یا 20 نفر اعلام امادگی کنن که بدونم الکی سرور نمیزنم و سرور رو هوا نمیمونه سرور رو میزنم و گرنه خودم فعلا بازی نمیکنم
خوب لینک کرک شده که دادم :|
این سایتشاین لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست با خودتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
نه اون کرک شده نبود چون اگه کرک شده باشه سرور ها شو با free account هم باز می کنه
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
همین الآن 5-6 نفر پایه هستند
ولی بچه ها اگه یه بار بازی کنن عاشقش میشن
راستی برای سرور زدن باید کدوم سایت رفت؟؟
بازی 500 کیلو بایته دانلود کنید می ارزه
والا وقت نکردم دقیق تستش کنم . اما نسخه که world باشه همه توش باشن (10هزار نفر اینا) پولی هست . 14 یورو میدید واسه همیشه بازی میکنید
ولی نسخه private server مجانی هستش . اما 16 نفر بیشتر جا نمیشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)