میشه لطفا در مورد این قابلیتی که گفتید (قابلیت WOW6432) خیلی مفصل و قدم به قدم توضیح بدین من مبتدی هستم وخیلی هم وضعیتم اورژانسیه
توضیح خاصی نداره ، قابلیتی هست که مایکروسافت بصورت پنهان در ویندوز 64 بیتی قرار داده که نرم افزارهای 32 بیتی باهاش سازگار بشن . تنظیم هم نداره که بخوای عوضش کنی . اگه نرم افزاری اجرا نشد چاره ای جز استفاده از نسخه 64 بیتی اون نیست .
دوست عزیز این 1.ویندوز ایکس پی مجازی و 2.ایکس پی مود ویندوز، تو محیط win7-64-bit اجرا میشن؟ میشه توضیح بدین
ویندوز مجازی ، نرم افزارهایی هستند که با ایجاد ماشین های مجازی روی سیستم عامل اجازه نصب انواع مختلف ویندوز رو میدن .
در حقیقت این ماشین های مجازی به عنوان یه کامپیوتر جداگونه مطرح هستند که فقط از سخت افزارهای شما بصورت شیر شده استفاده میکنند. در صورت نصب کامپیوتر شما میشه میزبان و ماشین مجازی میشه : میهمان .
اگه از ماشین مجازی استفاده کنی به راحتی میتونی بصورت یک محیط مجزا انواع سیستم عامل ها از جمله ویندوز xp هر دو نسخه 32 و 64 بیتی و یا لینوکس و 7 و ویستا و ..... نصب کنی و مثله یه کامپیوتر دیگه با سیستم خودت شیر کنی و اطلاعات داخل اون رد و بدل کنی . از جمله این ماشین های مجازی VirtualBox و Virtual PC و VMWare و .....هست .
یکی از سبک ترین و راحت ترین و کارآمدترینش Virtual Box هست : از لینک زیر با توضیحاتش دانلود کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای آموزش هم به لینک زیر برو :
کد:
ولی همانطور که گفتم این برنامه ها از سخت افزارهای شما به همون اندازه که شما تعیین میکنین ، استفاده میکنن. پس احتمال داره میزان سخت افزار لازم برای Vspace با مقدار سخت افزار VirtualBox هماهنگ نباشه . ولی شما حتما امتحان کن .
XP Mode هم تقریبا همین شرایط ویندوز مجازی رو داره که شرایط مجازی ویندوز xp رو در محیط 7 نسخه 32 یا 64 بیتی فراهم میکنه تا نرم افزارهایی که در xp اجرا میشدن در 7 هم قابل اجرا باشند .
برای توضیحات و دانلود به لینک زیر برو : البته این روش هم میتونه به شما کمک کنه ولی حجم virtualbox خیلی کمتر از اینه
کد: