اگه a.v.a رو گرفتید اسمتون رو بگید تا add کنم ایرانی هایی که تا حالا تو این بازی کشف شدن :
ali72
nikel
iran
tnat
اگه a.v.a رو گرفتید اسمتون رو بگید تا add کنم ایرانی هایی که تا حالا تو این بازی کشف شدن :
ali72
nikel
iran
tnat
من میخام دانلود کنم امیدوارم بازی خوبی باشه . الان نه میختم واسه 1 مگابات برای مخابرات درخاست بدم وصل شد . معطل نمی کنم میام دانلود میکنم.
راستی گفتی مد بمب گزاری داره ( یه گروه باید بمب بزارن و گزوه دیگه باید جولوشو بگیرن) (قرمز و ابی)(پلیس و تروریست) درسته؟
مد زامبی هم که داره تکمیله.
احسنت خیلی زود فهمیدی قضیه از چه قراره امدی دییادت باشه اسمتو اینجا بگی تا add کنمت احتمالا بخوایم clan ایرانی بزنیم.جواب سوالت هم بله است همه مدها که همون بمب گزاری داره و به جای آبی وقرمز ru و eu داره
![]()
یه سوال دیگه اسلحه چی داره . به من فقط یه ak-47 همون کلاش خودمون بدن همه رو ابکش میکنم.
اسنایپری منم بد نیست از راه دور سر طرف رو هدف میگیرم.
بازی رو دانلود کردم . dvd میکنم میدم هر کس که میشناسم تا بیاد بازی کنه . حدود5-6 نفر میتونم player جور کنم.
چون اگه من هاست بشم کسی که دیال اپ هم داره میتونه بازی کنه.24 ساعته بازی میکنم ترافیکم نامحدوده
بابا عاشق بازیبابا عاشق fps
بابا عاشق a.v.a
همهی تفنگ هایی که تحالا تو بازی های دیگه دیدی یا ندیدی رو داره راستی یادت نره اسم خود و دوستات رو اینجا بزاری ها تا بتونم add کنمتون![]()
آقا اینقدر سنگ دل نباشیدبازی به این باحالی پر ایرانی و با گرافیک که بین بازی های مولتی تک و ضمنا جزو 10 بازی برتر SHOOTER دنیا است می توانید حتی این موضوع رو تو سایتی که برای دانلود دادم ببینید لطفا dl کنید و زود بیاد ما clan ایرانی زدیم 31 نفر جا داره زود بیابد اسم تون هم اینجا بزارید تا تو clan بیارمتون
![]()
من امروز وارد این بازی شدم
نمیدونم چرا موقع ایجاد کاراکتر هی به اسم گیر میداد
اخر سر با این اسم تونستم کاراکتر ایجاد کنم
tomcat9874
پینگ هم در بیشتر موارد 250 هست و بعضی وقتها تا 190 هم میاد و میشه بازی کرد
فعلا برم ببینیم بازیش کلا چجوریه
بازیش خیلی قشنگه
ولی حیف که پینگ زیاد باعث میشه اسنایپ خوب نگیره
من که خیلی خوشم اومد
شما درجه تون چی هست ؟
من تازه privet شدم
چجوری میتونم تو کلن شما عضو شم ؟
اسمم اینه :TOMCAT9874
سلام و خوشحالم که اومدی به بازیمن add می کنم ولی چون تو بوشهر پینگ 700 هست
و از 10شب به بعد 200 میشه
من فعلا از 10 به بعد on هستم در مورد clan فعلا توی clan من نمی تونی بیای ولی به iran تو بازی بگو تا clan ایرانی بزنه تا ما بیام چون level اون
هست و لول من هم
هست(با تصویر گفتم تا راحت باشی
) راستی من رو add کن اسم من ali72 هست. من هم تو رو همین الان add می کنم. از 10 شب به بعد حتما on باش تا بازی کنیم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)