سند و سفته و ضامن کارت پایان خدمت هم میخواد؟![]()
سند و سفته و ضامن کارت پایان خدمت هم میخواد؟![]()
من فکر میکنم فقط استفاده از دوربین مداربسته کافی باشه
کسی دوست نداره مشخصاتش جایی ثبت بشه ( با توجه به ماهیت اینترنت )
اینکار ها باعث بی رونقی در بازار کافی نت ها میشه
خوب نظرت چیه یه سلول انفرادی هم بغل کافی نت درست کنن هر کی این کارو کرد مستقیم بندازنش اونجا! حتما اینم به نظرت تا حدی خوب میاد و با این کار دیگه کسی نمیتونه عکس کسی رو پخش کنه!!!![]()
عزیز اگه یه نفر واقعا بخواد عکس کسی رو پخش کنه نیازی به کافی نت نداره، به نظر من این طرح رو به دلایل 30یا30 گذاشتن، فکر میکنند اینطوری میتونن ملت رو بترسونن که بلی ما شما رو تحت نظر داریم... واقعا که...![]()
راستی اینها اولین بارشون نیست که با این قوانین و سیاست ها باعث صدمه دیدن مشاغل میشن !
عزیزم وقتی کسی ریگی به کفشش نباشه چه دلیلی داره بترسه از این طرح؟
خوب نظرت چیه یه سلول انفرادی هم بغل کافی نت درست کنن هر کی این کارو کرد مستقیم بندازنش اونجا! حتما اینم به نظرت تا حدی خوب میاد و با این کار دیگه کسی نمیتونه عکس کسی رو پخش کنه!!!
عزیز اگه یه نفر واقعا بخواد عکس کسی رو پخش کنه نیازی به کافی نت نداره، به نظر من این طرح رو به دلایل 30یا30 گذاشتن، فکر میکنند اینطوری میتونن ملت رو بترسونن که بلی ما شما رو تحت نظر داریم... واقعا که...
در ضمن یه خوبی دیگه هم داره اینه که هر بچه ای نمیتونه بیاد تو نت
فرض کن یه دختر دوست نداره مشخصاتشون اون پسر صاحب کافی نت داشته باشه کافی نتی که تا اخر عمرش کافی نتی نمی مونه ممکنه بعد ها کلی سو استفاده بشه از این قضیه بشه مشخصاتشو به کسی بده یا ادعا کنه با طرف رابطه ای داشته یا اطلاعات خصوصی شخصی رو تو اینترنت قرار بده بعد پیدا کن پرتقال فروش را
به همه جنبه های این قضیه باید نگریست
من خودم کافی نت دارم اولین باره میشنوم اگه اینجوری بشه جمع میکنم
در ضمن یه خوبی دیگه هم داره اینه که هر بچه ای نمیتونه بیاد تو نت
پس هم دردیم .من خودم کافی نت دارم اولین باره میشنوم اگه اینجوری بشه جمع میکنم
من که جمش میکنم مغازه رو اگه این طرح اجرا بشه . به دردسرش نمی ارزه .
یه روز اماکن اومد و رفت رو یکی از سیستمها و میگه چرا قیلترشکن تو یکی از درایوهاشه !
منم گفتم من که نمیتونم 24 ساعته سیستم رو چک کنم ! ولی گیر داده بود که باید چک کنی .
تا به حال نشده برم يه كافي نت و توش قيلتر شكن نبينم!یه روز اماکن اومد و رفت رو یکی از سیستمها و میگه چرا قیلترشکن تو یکی از درایوهاشه !
در مورد طرح هم زياد نگران نباشيد
حرفي هستش كه دارن مي زنن نمي تونن اين كار رو بكنن
فکرشو بکن همه کافی نتها جمع کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)