من تا 80-470 بدون گارانتیشو قیمت دارم
من تا 80-470 بدون گارانتیشو قیمت دارم
با گارانتیش چنده؟اصلا گارانتی اصل پیدا میشه؟آخه اعتمادی به فروشنده ها نیست که بخوام بدون گارانتی بگیرم.
درباره desire s خوندم.چیزی که خیلی دوست دارم رابط گرافیکی زیباست که داره.یه سری امکانات خاص هم در gps داره که مخصوص خودشه.یه سری نقاط ضعف مثل صفحه نمایش lcd داره.دوتا سوال:
کیفیت عکاسی و فیلمبرداریش حتی در شب چجوریه؟
سوال مهمتر اینکه مشکلی با متون فارسی در sms و وب نداره یا راه حلی نداره؟
ممنون میشم جواب بدین...
تا اونجا که من میدونم گارانتی یاس خوب هست....
هیچ گوشی تو شب کیفیت تصویربرداری خوبی نداره , فعلا آرک سونی اریکسون به دلیل داشتن سنسور Exmor بهترین کیفیت رو تو شب داره
مشکل فارسی ندارد
مثل قبل کیفیت فیلم برداری و عکس برام مهم نیست.یه دوربین جدا بگیرم خیلی بهتره ولی می خوام گوشیم حداقل یه کیفیت مناسب داشته باشه که اینها هم معمولا دارن.
حالا بین galaxy s و desire s و galaxy sl می خوام انتخاب کنم.
galaxy s صفحه amoled داره ولی قیمتش بالاتره.در رنج قیمت پایینتر هم گوشی پیدا نکردم که amoled باشه و خوشم بیاد.wave بود که از ظاهرش خوشم نیومد.
galaxy sl و desire s هم زیاد تفاوتی با هم ندارن.اگه desire s زیر 500 پیدا کنم اونو میگیرم وگرنه sl تا قیمتها کمی بیاد پایین.
حالا دوتا سوال دیگه:
1.گارانتی رسمی htc کدوم شرکته؟
2.قیمتهای روز بازار رو برای این سه مدل یعنی galaxy s , galaxy SL , htc desire s با گارانتی اصل و بدون گارانتی (تهران) لطف کنید بزارید تا انتخاب نهاییم رو انجام بدم.
ببین دوست من sl رو که کلا با این 2تا ( desire s - galaxy s ) مقایسه نکن این از این بین این 2 تا هم که من تو چند تا پست راهنماییتون کردم بازم میگم من desire s رو پیشنهاد میده باز شما برو هر 2تارو بگیر دستت اگه میتونی باهاشون کار کن ببین با کدوم حال میکنی کیفیت صفحه desire s هم فوق العاده هست و بسیار شفاف و با کیفیته بهترین صفحه ای هست که تا حالا اچ تی سی تو گوشی هاش زده درسته که کیفیت galaxy بهتره ( البته یکیم رنگها تو galaxy غیر طبیعی و پرنگ هستند اما توی desire s طبیعی ترن )اما صفحه desire s هم فوق العاده هست
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ببین دوست من sl رو که کلا با این 2تا ( desire s - galaxy s ) مقایسه نکن این از این بین این 2 تا هم که من تو چند تا پست راهنماییتون کردم بازم میگم من desire s رو پیشنهاد میده باز شما برو هر 2تارو بگیر دستت اگه میتونی باهاشون کار کن ببین با کدوم حال میکنی کیفیت صفحه desire s هم فوق العاده هست و بسیار شفاف و با کیفیته بهترین صفحه ای هست که تا حالا اچ تی سی تو گوشی هاش زده درسته که کیفیت galaxy بهتره ( البته یکیم رنگها تو galaxy غیر طبیعی و پرنگ هستند اما توی desire s طبیعی ترن )اما صفحه desire s هم فوق العاده هست
گارانتی رسمی htc هم شرکت یاس هست
امروز رفتم علائدین این قیمتها رو گرفتم:
گلکسی اس:
گارانتی مایکروتل 8 گیگ 480-510 16 گیگ 530-550
دیزایر اس:
گارانتی یاس:550-580
گارانتی کامتل: 500-520
فروشنده ها که میگفتن هردو گارانتی برای دیزایر رسمی هستن! پس چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟گارانتی کامتل چجوریه؟
قیمت گلکسی 8 گیگ مناسبترین گزینه هست.بیشتر بخاطر اختلاف amoled و lcd .
با هردو کمی کار کردم.دیزایر کمی سنگینتر بود و کوچکتر که البته راحتتر هم میشد باهاش کار کرد.
نظرتون درباره قیمتها و گارانتی ها چیه؟بالای 500 نمی خوام هزینه کنم.تا 500 میشه گلکسی 8 گیگ گارانتی اصل گرفت و یا میشه دیزایر گارانتی کامتل گرفت...
من چیزایی از این کامتل دیدم اسمشو نمیزارم گارانتی..کلاس کار میاد پایین
برای یک گوشی نوکیا بود بردم میگم اسپیکرش خراب شده ال سی دیش هم مشکل پیدا کرده میگه اینا جزو خدمات پس از فروش نیس میتونی بزاری اینجا 1هفته باشه بعدش هزینشم باید بدیبیچاره رفیقم کف کرد
گفتم از این بعد با گارانتی هم باشه بدون گارانتی میگیرم
واسه اچ تی سی که فقط گارانتی رسمی یاس هست در غیر اینصورت بدون گارانتی بگیر در مورد سنگینتر بودنم به خاطر بدنه فلزی مقاومشه که سنگینتره یکی 2بار که گوشی از دستت بیوفته تفاووتش با بدنه پلاستیکی معلوم میشه
در مورد انتخاب بین این 2تا هم دیگه خودت تصمیم بگیر من و بقیه بچه ها حرفامونو زدیم
تا آخر هفته از دوستام میگیرم کمی باهاشون بیشتر کارکنم بعد انتخاب میکنم.
راستی پشت جعبه دیزایر زده بود made in china همشون چینی هستن دیگه.چون htc برا تایوانه.برا سامسونگ چی باید نوشته باشه پشتش که بدونم اصله؟
سرویس gps رو(هر دو گوشی) اگه بدون گارانتی بگیرم خودم باید بریزم؟
با گارانتی باشه رایگانه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)