تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: راهنمایی برنامه نویسی در زمینه شغلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برنامه نویسیه java عالیه.
    به این دلایل:
    1.همه دنیا کم کم دارن به سمت جاوا میرن.از جمله ایران.یعنی تا 5 سال دیگه شاید %60 برنامه نویسی های تهران فقط جاوا باشه.
    2-پایه ی زبان جاوا از c و c++ گرفته شده.یعنی اگه c و c++ رو خوب بلد باشی،جاوا رو به راحتی یاد میگیری.
    3-با جاوا میشه برای هر چیزی برنامه نوشت،حتی برای ماشین لباس شویی و مایروویو.پس در هر زمینه ای میتونی باهاش کسب درآمد کنی.
    4-جاوا وابسته به سیستم عامل نیست.یعنی هر برنامه ای که با جاوا بنویسی،روی تمام سیستم عامل ها اجرا میشه.پس در این مورد هم محدودیتی نداری.
    در کل به نظر من جاوا جالب ترین و قوی ترین زبان برنامه نویسیه دنیاس.اگه بتونی در سطح آماتور و بالاتر از آماتور یاد بگیریتش،میتونی باهاش حداقل ماهیانه 1.5 میلیون تومن کسب درآمد کنی.و اگه کاملا حرفه ای بشی،شاید تا 30 میلیون هم بتونی درآمد داشته باشی.
    البته این مبالغ مربوط به داخل ایران میشه.خارج از ایران مثلا تو کشورهای اروپایی 5 تا 10 برابر این مبالغ رو میتونی کسب کنی.
    البته حرفه ای شدن تو جاوا کار یک سال و دو سال نیست و باید خیلی خیلی تلاش کنی.
    موفق باشی.

مگه ++C مرده که جاوا بهترین باشه! جاوا هیچ وقت، هیچ وقت نمی تونه جای ++C رو بگیره...

java در برابر ++C هیچ ه...!؟!

اون در آمدی هم که گفتین رو عمراً اگه به برنامه نویس جماعت تو ایران بدن! می دونی چرا؟ چون تو ایران قانونی واسه حمایت از برنامه نویس ها وجود نداره! (شاید هم باشه، ولی اجرا نمیشه!)

جناب hamed_dij...!؟! اگه می خواین تو ایران از طریق برنامه نویسی کسب در آمد کنین... زبان های تحت چارچوب NET. مثل #C و VB و ++C از همه به صرفه تر هستن! این زبان ها علاوه بر طراحی نرم افزار تو زمینه طراحی وب هم کاربرد زیادی دارن...!؟! کافیه یه نگاه به آگهی های استخدام بندازید...!؟!

موفق باشید...!؟!

2. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم سی شارپ رو توصیه میکنم
    آهگی استخدام روزنامه ها رو نگاه کنی میفهمی
    همون طور که ایشون گفتند فعلا تنها زبان برنامه نویسی که رو بورسه همون سی شارپ هست
    اون طور که من آگهی استخدامی روزنامه ها رو دیدم بیشترشون برنامه نویس .net می خوان که بهترین زبان دات نت هم همون سی شارپ هست که نمونه تکمیل شده c++ است یه تک و توک هم دلفی و جاوا دیدم
    سی شارپ مطمئنا آینده بهتری داره چون
    1- توسط ماکروسافت پشتیبانی می شه
    2- تو برنامه نویسی وب خیلی کاربرد داره
    3- تحت چهار چوب .net نوشته شده و به همین خاطر کاملا قدرتمند و کاملا شی گراست
    4- تا اونجایی که من می دونم بهترین زبان برنامه نویسی موجوده چون شاخ خانواده سی هست و vb هم که حرف زیادی برای گفتن نداره و دلفی و پاسکال هم قدیمی شدند جاوا هم قدرت چندانی نداره چون نه IDE درست حسابی برای طراحی داره و نه توسط یه کمپانی بزرگی پشتیبانی می شه

4. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Deadhead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من جاوا
    من قبلا هم C# کار کردم هم C++ ولی با جاوا خیلی بیشتر حال کردم.
    اگه برای الآن عجله داری C# رو یاد بگیر چون بازار کار بهتری داره برا استخدام ولی اگه می تونی 4-5 سال صبر کنی و عجله آنچنانی برا درآمد خیلی بالا نداری بهتره جاوا رو یاد بگیری. چون تازه داره تو ایران مد می شه ولی خیلی آینده داره.
    در حال حاضر گوگل داره بطور غیرمستقیم ازش ساپرت می کنه مثلا برا آندروید به شدت داره ازش پشتیبانی می کنه. یا برا کروم او اس مسلم یه انتخاب بی نظیر می شه. برا IDE من eclipse رو توصیه می کنم. خیلی ردیفه به نظر من حتی از ویژویال استدیو سرتره(منظورم محیطش نه کتاب خونه های همراهش درضمن من با نتبیز کار نکردم). یکه دیگه از فایده هاش که تو این وضع بازار خیلی خوبه اینه که تقریبا به هیچ پلت فرم خاصی وابسته نیست، برنامه های دستکتاپو که بدون هیچ مشکلی می تونی رو هر سیستمی ران کنی برا وب هم اصل برنامه های جاوا کلاساش هست که حتی می تونی با PHP ترکیبش کنی! پس با جاوا وابسطه نمی شی به هیچی. نکته مهم دیگه اینه نه رایگانه(تو ایران سودی نداره). به نظره من جاوا
    بد از همه این ها شاید این کمکت کنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •