اینجا شمال ایرانه لاهیجان زیاد هوا گرم نیست مثل انجا به نظر خودم 24 هزار زیادم هست اگه بخوای 24 هزار خوب بازم تاکید دارم با مصرف برق پایین حتما هم اسپیلیت باشه پیشنهادتون چیه ؟؟
اینجا شمال ایرانه لاهیجان زیاد هوا گرم نیست مثل انجا به نظر خودم 24 هزار زیادم هست اگه بخوای 24 هزار خوب بازم تاکید دارم با مصرف برق پایین حتما هم اسپیلیت باشه پیشنهادتون چیه ؟؟
ایستاده نمیخوام داداش بعدش هم آخرش 1.5 بیشتر نمیخوام پول بدم
درسته کولرهای پرتابل حتی از اسپلیت هم گرونتر هستند. فکر کنم شما این مدل رو خریدید:
این مدل تک لوله هست. معایبش رو در پست اول گفتم. شاید در مناطق معتدل مثل تهران جواب بده. با توجه به اینکه گرمایش هم داره معلوم میشه که برای مناطق سردسیر که کمی هم در تابستان گرم میشن ساخته شده. اگه همین کولر هوگل رو بیارید شهرهای جنوبی یا شمالی که خیلی شرجی هست پشیمان خواهید شد.[/QUOTE]
بله دوست عزیز تک لوله است.
اما ایکاش قبل از خرید به این تاپیک سر میزدم و تک لوله و جفت لوله را میدیدم
بله استاده.
گاهی شما میبینید 2 تا اسپیلیت 24000 هزار میخرید و جواب گوی شما نیست اما یک کولر ایستاده 45000 هزار جواب میدهد.
کولر های ایستاده صنعتی است.
این رو حساب تجربه ای که برای خرید تو شرکتی که کار میکردم داشتم میگم
من یکی از دوستانم کولر میفروشه. میگه بهترین مارک اسپلیت OGENERAL هست. بعدش هم مارکهایی مثل پاناسونیک و میتسوبیشی. من پرسیدم که چرا OGENERAL بهتر هست. گفت سرمای کولرهای با مارکهای مختلف ولی ظرفیت سرمایش یکسان، فرقی نمی کنه. تفاوت فقط بر سر دوام و کیفیت ساخت هست. همین کولرهای OGENERAL قسمت کندانسور که بیرون از منزل قرار میگیره در هوای شرجی بندر خیلی دوامش خوب هست. ولی یکی از مغازه دارهای کناری LG گرفته بود که الان حسابی به دردسر افتاده. خودش میگفت ما رفتیم پشت بام و یونیت خارجی OGENERAL و LG رو با هم مقایسه کردیم. LG زیر شرجی داغون شده بود. ولی OGENERAL مثل روز اول بود.
اگه بتونی برام یه آمار خوب بگیری بهترین کولر با مصرف برق کم منظور از کم اینه که تو کولر ها از همه کمتر باشه
بعد بهم بگی که تو این 3تا مارک کدوم مدل هاشون شاخ ترن تا قیمت 1.5
ممنونتم رفیق
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
باور کن برای خونمون 24 کافیه بیشتر نمیخوام هزینه کنم فقط هم کلید کردم رو اسپیلیت
بازم ممنون از اینکه راهنماییت رو از من دریغ نکردی
باور کن برای خونمون 24 کافیه بیشتر نمیخوام هزینه کنم فقط هم کلید کردم رو اسپیلیت
بازم ممنون از اینکه راهنماییت رو از من دریغ نکردی[/QUOTE]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مهران جان آقا مارک های دیگه مثل اجنرال - پاناسونیک - میسوپیشی این هارو نمیدونی از کجا میشه قیمت روزشون رو در آورد البته مثل این سایتی که معرفی کردی خوب باشه ها مثلا این نوشته که مصرف A داره یا نداره
خیلی خوب بود دمت گرم این دو تا رو انتخاب کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
قیمتاش که خیلی نجومی هست! اینجا یه روستایی نزدیک بندرعباس هست به اسم گچین که گچین علیا و سفلی داره. من گچین علیا مدنظرم هست. یک ماه پیش من رفتم اونجا قیمتا واقعا باور کردنی نبود. مثلا اسپلیت سوپرا ۱۲۰۰۰ فقط سرمایش در بندرعباس پانصد هزارر تومن با نصب رایگان و گارانتی بود. تو گچین سیصد و بیست هزار تومن بدون نصب و گارانتی.
پاناسونیک ۱۲۰۰۰ فقط سرمایش با گارنتی و نصب رایگان در بندر ۴۵۰۰۰۰ بود و در گچین ۳۴۰۰۰۰ تومن. البته بدون نصب و گارانتی.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
[QUOTE=! Alex !;6183163]اگه بتونی برام یه آمار خوب بگیری بهترین کولر با مصرف برق کم منظور از کم اینه که تو کولر ها از همه کمتر باشه
بعد بهم بگی که تو این 3تا مارک کدوم مدل هاشون شاخ ترن تا قیمت 1.5
ممنونتم رفیق[COLOR="Silver"]
فقط سرد میخایی یا سرد و گرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)