بهترین راه برای شما همینه که اطلاعات درایو D روبه داخل یک درایودیگه انتقال بدین بعدش درایور D رو به C باید Merge کنید بعد ازنوع درایو D روبسازین یعنی از C برای ساخت D استفاده کنید.
بهترین راه برای شما همینه که اطلاعات درایو D روبه داخل یک درایودیگه انتقال بدین بعدش درایور D رو به C باید Merge کنید بعد ازنوع درایو D روبسازین یعنی از C برای ساخت D استفاده کنید.
فایل های نصبی هم روی درایو D نصب هست....منظورم برنامه هایی مثل mozila و media player و...بهترین راه برای شما همینه که اطلاعات درایو D روبه داخل یک درایودیگه انتقال بدین بعدش درایور D رو به C باید Merge کنید بعد ازنوع درایو D روبسازین یعنی از C برای ساخت D استفاده کنید.
که این مسله باعث مشکل است....
سلام sharifdorsa جان! من Acronis Disk Director Home رو دانلود کردم....ولی نتونستم باهاش کار کنم.......اگه میشه راهنمایی کنید....
اول از درایو کناری resize کردم.....بعد create volume رو زدم.....بعد basic ولی eroor زیر رو میده:
cannot add more volumes: there are already four primary volumes on the MBR disk.
دیگه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟
درواقع نمیتونم درایوی بسازم که اون رو merge کنم.......![]()
Last edited by madadnoki; 23-07-2011 at 20:49.
سلامسلام sharifdorsa جان! من Acronis Disk Director Home رو دانلود کردم....ولی نتونستم باهاش کار کنم.......اگه میشه راهنمایی کنید....
اول از درایو کناری resize کردم.....بعد create volume رو زدم.....بعد basic ولی eroor زیر رو میده:
cannot add more volumes: there are already four primary volumes on the MBR disk.
دیگه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟
درواقع نمیتونم درایوی بسازم که اون رو merge کنم.......![]()
چندتا پارتیشن پرایمری دارید؟
بیشتر از 4 تا پارتیشن پرایمری نمی تونه تو یه سیستم باشه,که باید اون رو به Logical تبدیل کنید.
چهار تا پارتیشن پرایمری دارم ؛
1)System Reserved
2)(:Local Volume'(D'
3)(:Local Volume'(E'
4)(:Local Volume'(C'
حالا باید چه کار کنم؟
primary با logical چه فرقی داره؟
می تونید با همین آکرونیس به Logical تبدیلش کنید.
البته چون پرایمری پارتیشن سیستمی محسوب میشه درایوهایی رو انتخاب کنید که ویندوز در اون نصب نیست
به عنوان مثال E رو در آکرونیس انتخاب کنید بعد تو ستون کناریش یه گزینه ای هست به نام Convert to Logical
با اون می تونید تبدیلش کنید.
پ.ن
برای اطمینان بیشتر درایوی که میخواید این کار رو روش انجام بدید,محتوبات و اطلاعاتش رو جایی کپی کنید
که اگه مشکلی پیش اومد اطلاعاتتون از بین نره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)