دوست عزیز شما با کد حتما چک کنید که بسته شما فعال باشد سپس اگر این مشکل همچنان بود با پشتیبانی شرکت از طریق 700 تماس بگیرید همچنین برای ارائه سایر سوالات خو به آدرس زیر مراجعه نمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما با کد حتما چک کنید که بسته شما فعال باشد سپس اگر این مشکل همچنان بود با پشتیبانی شرکت از طریق 700 تماس بگیرید همچنین برای ارائه سایر سوالات خو به آدرس زیر مراجعه نمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی امروز شارژ میکنی میزنه مثلا تا تاریخ 90.6.2 اعتبار دارید دیگه نمیزنه که تا چه ساعت یا دقیقه ی
مشخصی دیگه تا ساعت 24 همون روز اعتبار هست خوبی ایرانسل به همینه ولی همراه اول
ساعت و دقیقه حتی ثانیه رو هم میزنه ......
ولی همراه اول پهنای باند نامحدود داره و به اون نصف روز کاملا می صرفه ...مشخصی دیگه تا ساعت 24 همون روز اعتبار هست خوبی ایرانسل به همینه ولی همراه اول
بچه ها سلام ...
آقا ببینین من چقدر از دنیا عقبم الان که شما گفتین من تازه متوجه شدم که این دزد نه تنها حجم دانلود و کرد 125 مگ! بلکه وب گردی رو هم گرفته جزء همون 125 مگابایت کردش!!! میگم خدایا چرا تا چندتا سایت میرم بعد سه چهار ساعتم قطع میشه! ای ایرانسل دزد! ای کلاه بردار!ای مال مردم خور! ای جنایتکار !ای قاتل! ای منافقین صدام! ای مستکبرین اسلام !ای صهیونیست! ای بوش !ای خرِ ...گوش! ای کلاغ!ای الاغ!ای ...الهی همتون بمیرین برین زیر ماشین، پولای ما رو می دزدین؟!!
...آخـــــــــــی ...سبک شدم بابا، فک کنم دیگه بی حساب شدیم چند برابر پولم بهشون بد و بیراه گفتم تموم شد رفت!
چرا بسته یه روزه ایزانسل 24 ساعته نیست ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)