با سلام نرم افزاري جهت ريكاوري هارد يا رم ميخواستم / با تشكر
با سلام نرم افزاري جهت ريكاوري هارد يا رم ميخواستم / با تشكر
اقا ممنون بهتر شد (با TCP )این کارو تو رجستری قبلا انجام داده بود الان تقریبا بجای 9kb به 20kb تبدیل شده
حالا تنظیمات بهتری نمیشه انجام داد تا دیگه از حداکثر توانش استفاده کنه
نه ، قضیه Vp n جداست باز اگه ازش استفاده کنی اول به سرور برنامه وصل میشه و بعد به چیز پی ان .
در vp N هم جون اطلاعات رمز گذاری میشن جای هیچ گونه نگرانی ای نیست .
واقعیتش من خودم نتونستم کرکش کنم . ولی برنامه محدودیت 30 روزه داره فعلا از 30 روز استفاده کنین تا نسخه پرتابل یا کرک شده اونو گیر بیارم !
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
روی این دو مرورگر بیشتر تاثیر داره ولی چون تنظیمات مربوط به رجیستری ویندوز هست پس حالت کلی داره و باید با کروم هم سازگار باشه .
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
دوست عزیز عضویت شما رو تبریک میگم ولی لطفا قوانین انجمن نرم افزار موجود در امضای من رو مطالعه کنین.
برای مشکلتون حتما باید یک تاپیک جداگونه واسه خودتون ایجاد کنین . البته بعد از اتمام محدودیت یوزرتون!
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
متاسفانه بیش تر از این دیگه اطلاع ندارم ولی اگه باز مورد جدیدی پیدا کردم حتما بهت میگم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)