من نرم افزار Font Doctor رو دانلود کردم و نصبش کردم. البتّه سریالش اصلأ گیر نمیاد. و همچنین باید فونتا رو تک تک چک کنه که فکر کن 500 تا فونت رو خواسته باشم تک تک چک کنماگه میشه هم سریالش رو و هم آموزش استفاده ازش رو برام بنویسید.
![]()
من نرم افزار Font Doctor رو دانلود کردم و نصبش کردم. البتّه سریالش اصلأ گیر نمیاد. و همچنین باید فونتا رو تک تک چک کنه که فکر کن 500 تا فونت رو خواسته باشم تک تک چک کنماگه میشه هم سریالش رو و هم آموزش استفاده ازش رو برام بنویسید.
![]()
جواب بدبد خواهشأ عزیزان![]()
خوب برو فونت های غیر سیستمی رو دیلیت کن ببینین درست می شه یانه.
بعد برای دوباره ریختن فونت ها چند تا چند تا بریز و برنامه رو اجرا کن که ببینی با کدوم فونت مشکل داره بعد اون یه دونه رو نریز.
اگر هم نمی تونی، خوب سرچ کردن برای دانلود برنامه که دیگه کاری نداره! اگه سرعت اینترنتت کمه، بگو من برات سرچ کنم.
دمت گرم دوست عزیز.مشکل سرعت ندارم. ولی تو زمینه ی فونت با برنامه ای آشنا نیستم و نمیدونم باید دنبال چی بگردم. اگه میشه شما سرچ کنید و لینک رو به من بدید. منتظرما
![]()
مثلا از اینجا می تونی دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی. ولی کرک نشدهسرچ کردم، نه سریال و نه کرکی که جواب بده رو پیدا نکردم.
ببخشید که خودم تست نکردم.
این رو، روی همینی که لینکش رو گذاشتم امتحان کردم، جواب داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم. این چه حرفیه![]()
خیلی لطف کردی. یا علی ...
زمانی می بایست ویندوز عوض کنی که مشکله لایسنس پیش بیاد در غیر اینصورت افترافکت برخلاف بسیاری از نرم افزارهای دیگه خرابی تو کارش نیست.
افتر افکت رو بعد از این که ویندوز خودت رو عوض کردی نصب کن با رمز مورد نیاز اگر نشد شرط 30 روزه بزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)