من با hdd regenetor چک کردم مشکلی نداشت الان دوباره باید ویندوز نصب کنم و با یه ریستارت دوباره همینجوری میشه این مشکل از چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟
من با hdd regenetor چک کردم مشکلی نداشت الان دوباره باید ویندوز نصب کنم و با یه ریستارت دوباره همینجوری میشه این مشکل از چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟
شمااینکارم کنید سیستم عامل را با CD ویندوز در حالت Recovery Console command بالا بیاورید و فرمان fixboot را اجرا کنیداین فرمان Partition Boot Sector مربوط به پارتیشن سیستم عامل را بازسازی می کند.
شما بعد از نصب ویندوز، به Disk Management برین و درایو ویندوز رو دستی Active کنین، احتمال داره که درایو اکتیو درایوی که سیستم عامل روش نصبه نیست!
مگه ریکاوری کنسول فقط مال xp نيست؟ به هر حال من رفتم توش ولي پسورد ادمین رو ازم قبول نکرد و با سه بار غلط زدن ری استارت کرد
با یه انتی ویروس قابل بوت سیستم رو اسکن کنید ممکن ویروس دارید تا ویندوز نصب میکنین و میرید داخل ویندوز مجدد ویندوز ویروس میگیره و میپره
ترجیها با Norton یا Kasper بوت کن و اسکن کن
اگه مشکلی نبود با Seatool هم بوت کن و هارد رو تست بزن
یه پیشنهاد . شما ویندوز رو به جای C روی یه درایو دیگه ، (ترجیحا آخرین درایو ) نصب کن . ببین چی میشه . در ضمن قبل ادامه کار باطری بایوس و کابل برق کیس رو در بیار تا CMOS به حالت Defult در بیاد . بی تاثیر نیست .
خوب ویندوز رو دوباره نصب کردم
درایو ویندوز اکتیو بود
یه فول اسکن هم با اوست اپدیت کردم مشکل ویروسی نبود
seatools رو هم نصب کردم چند تا تست داشت انجام دادم مشکلی نداشت
فعلا هم میترسم خاموش کنمتا وقتی مطمین بشم
خوب الان مشکل من رفع شد ولی نه کاملا یعنی اگه dvd ویندوز نباشه همون پیغام میاد ولی وقتی dvd رو میذارم و ری استارت میکنم بعد از اون قسمت که باید برای بوت کلیدی رو فشار بدیم ویندوز راحت بالا میاد
چیکار باید بکنم؟
شما با دی وی دی ویندوز، بوت کنین
Repair your computer رو بزنین و از لیست Command Prompt رو انتخاب کنین و دستور زیر رو بزنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این دستور رو میزنم ولی کاری نمیکنه قبلش باید کاری بکنم؟
راستی من هر دقعه ویندوز نصب میکنم با این صفحه مشکل دارم یا اصلا نمیاد یا بعضی موقع ها هم که میاد اون نور ها به جاشون فقط یه نقطه قرمز هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)