تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: راهنمای برای خرید سیستم

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

البته من واقف به سرعت بیشتر ، تکنولوژی بهتر ، و همچنین قیمت پایین تر AMD هستم . و علاقه مندم AMD بگیرم . ولی به پیشنهاد یکی از دوستان که مقدار حرارت بیش از حد سی پی یو AMD را متذکر شد کمی دل نگران شدم ولی خودم به شخصه قبول ندارم . در رابطه با پاور هم شما این قطعات را بگویید من مشکلی با قیمت پاور و نوع آن ندارم چون بنا به لطف یکی از دوستان کیس و پاور را هر گونه که می خواهم می توانم بردارم البته رایگان ! خواهش می کنم راجع به ساپورت سخت افزاری این مادربورد بیشتر توضیح بدهید چون تاکنون AMD اصلا کار نکرده ام . در ضمن بزرگواری کنید بگویید این سیستم که در زیر می آورم در مقابل این سیستم معرفی شده توسط شما چقدر کارا تر است ؟ ( از نظر سرعت ، ارتقا برای چند وقت آینده )
    سیستم :
    MB:Asus p8h67
    CPU:corei3
    VGA:Gainward 240
    Ram:2 x 2GB Kingmax
    ببینید قطعات لیست شما مشخص نشدن.
    برای مثال Core I3 مدل چی...؟ و یا رم با چه باسی...؟

در رابطه با دمای پردازنده های AMD که خیلی وقته مشکلشون حل شده و از اون بابت نگران نباشید... برخی از دوستان من در حال حاضر از دمای بالای اینتل ها ناراضی هستن

من یک پیغام زدم نمی دونم چرا نمیاد ..

پاور و کیس مشکلی نیست من برام یه نفر می گیره هر مارکی بگید میگیرم . میخوام یه سیستم جمع کنم که برای آینده ام نیز کار کند . چون AMD کار نکردم ولی می دونم هم تکنولوژی AMD بهتره و هم ارزانتره . اگر لطف کنید مادربوردی بگویید که AM3 را ساپورت کند . (fx در آینده همانطور که گفتید ) شما اگر یک لطفی کنید بگید به این سیستمی که من در زیر میارم از 1 تا 20 چند میدید و همچنین در مقایسه با سیستمی که به من معرفی کردید بگید سیستم شما از 1 تا 20 چند می گیرد .
    ASUS P8H67 - Corei3 - Gainward 1g - ram 2 x 2g
    مادربرد که از نسل آینده ساپورت کنه(به احتمال بسیار زیاد) ASRock 890GX Pro3 هست... قیمتش هم حدود 130-140 باید باشه(قیمت دقیق ندارم)
    در رابطه با سیستم شما...

ببینید شما کاربردتون گیم هست. برای گیم یه پردازنده مناسب کفایت میکنه. ولی روی کارت گرافیک باید هزینه مناسب بشه تا نتیجش رو ببینید.
    شما GT 240 رو میگید... تفاوت GT 240 با GTX 460 1GB که من معرفی کردم در گیم ها خیلی زیاده. وقتی کاربرد گیم دارد هزینه آن چناینی روی مادربرد و CPU و کم کردن از VGA اصلا خوب نیست و نمیارزه.
    به خاطر گرافیک ضعیف سیستم شما از 20 شاید 10 هم نگیره(برای کاریرد گیم...)

اگه سوالی هست در خدمتم.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه onlysat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14

واقعا دارید منو کمک می کنید .. یک دنیا ممنون .

حالا من یه سوال دارم - شما که می فرمایید به یک مادربورد مناسب اکتفا کنید منظورتان این است که فقط هزینه برای VGa کنم و زیربنای این سیستم را خوب نگیرم ؟! البته این نظر شخصی من است که مادربورد را خوب که بگیرم برای بقیه می توانم هزینه کنم .
    همین کارت گرافیک 240 یا تو همین مایه ها امتحان کرده ام . واقعا کم نیاورده است . در کارهای گرافیکی . در بازی ها ...
    البته نظر شما که کارت گرافیک بهتر مسلما کارش گیم است ولی خوب من که 24 ساعته گیم بازی نمی کنم . فتوشاپ و آفیس و اینترنت هم است . البته می دونم بودجه ام زیاد نیست ولی نظر شخصی من این است که مادربورد و سی پی یو را خوب بگیرم ارتقا کارت گرافیک در مرحله بعد است . نظر شما برعکس این است . درسته ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

واقعا دارید منو کمک می کنید .. یک دنیا ممنون .
    خواهش میکنم دوست من...

حالا من یه سوال دارم - شما که می فرمایید به یک مادربورد مناسب اکتفا کنید منظورتان این است که فقط هزینه برای VGa کنم و زیربنای این سیستم را خوب نگیرم ؟! البته این نظر شخصی من است که مادربورد را خوب که بگیرم برای بقیه می توانم هزینه کنم .
    همین کارت گرافیک 240 یا تو همین مایه ها امتحان کرده ام . واقعا کم نیاورده است . در کارهای گرافیکی . در بازی ها ...
    البته نظر شما که کارت گرافیک بهتر مسلما کارش گیم است ولی خوب من که 24 ساعته گیم بازی نمی کنم . فتوشاپ و آفیس و اینترنت هم است . البته می دونم بودجه ام زیاد نیست ولی نظر شخصی من این است که مادربورد و سی پی یو را خوب بگیرم ارتقا کارت گرافیک در مرحله بعد است . نظر شما برعکس این است . درسته ؟!
    من نمیگم فقط برای VGA هزینه کنید.. ولی با شرایط شما و کاربرد شما بهتره روی VGA تمرکز بشه تا مادربرد. مثلا این مادربرد ASRock که پیشنهاد کردم چه کمبودی داره؟
    آیا امکانات خاصی نیاز دارید که این مادربرد نداره؟
    یا نقص خاصی داره؟
    این ها رو جواب بدید بهتر میشه نتیجه گرفت...

شما میگید 240 کم نیاورده... خوب اگه نظرتون اینه که مشکلی نیست. ولی در کل 240 برای کاربرد گیمینگ با گرافیک بالا کمی ضعیفه...

در مورد آفیس و اینترنت و ... هم سیستم معرفی شده به خوبی جوابگوست. فوتوشاپ تا چه حد حرفه ای کار میکنید؟

موفق باشید.

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه onlysat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14

با تشکر

من منظورم مادربورد معرفی شده شما نیست . اتفاقا توی سایت خود شرکت این مادربورد دیدم مشخصاتشو . من فقط و فقط تاکیدم روی آینده است . آفیس با ورژن های بالاتر ، فتوشاپ هم همینطور . البته من واقعا دو بخش اصلی استفاده از کامپیوترم اینترنت و گیمه و 10 یا 20 درصد روی برنامه ها و نرم افزارها و دیدن فیلم کار دارم . حال که می دونم این نرم افزارها را حرفه ای کار نمی کنم . بیشترین و مهم ترین تاکید من روی آینده سیستم هست . فردا که خواستم دو تا رم دیگه اضافه کنم . سی پی یو افزایش بدم و یا گرافیکمو . به نظرتون بهتر نیست روی مادربورد تاکید بیشتری داشته باشم ؟! در ضمن بزرگواری کنید یک سیستم پیشنهاد کنید با مادربورد بالا و گرافیک یه کم ارزونتر بشه توی مایه های قیمت 500 تومان (رم و مادر و سی پی یو و گرافیک) که هر دو پیشنهاد را داشته باشم . هم مادربورد خوب گرافیک بالا و هم گرافیک خوب مادربورد بالا . واقعا متشکرم ....

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با تشکر

من منظورم مادربورد معرفی شده شما نیست . اتفاقا توی سایت خود شرکت این مادربورد دیدم مشخصاتشو . من فقط و فقط تاکیدم روی آینده است . آفیس با ورژن های بالاتر ، فتوشاپ هم همینطور . البته من واقعا دو بخش اصلی استفاده از کامپیوترم اینترنت و گیمه و 10 یا 20 درصد روی برنامه ها و نرم افزارها و دیدن فیلم کار دارم . حال که می دونم این نرم افزارها را حرفه ای کار نمی کنم . بیشترین و مهم ترین تاکید من روی آینده سیستم هست . فردا که خواستم دو تا رم دیگه اضافه کنم . سی پی یو افزایش بدم و یا گرافیکمو . به نظرتون بهتر نیست روی مادربورد تاکید بیشتری داشته باشم ؟!
    به ای علت که تاکیدتون روی آیندست بهتره مادربرد رو با ساپورت AM3+ بگیرید تا بتونید بعدا از پردازنده های Zambezi - FX هم استفاده کنید.
    البته این 100 درصد نیست ولی احتمالش بالای 95 درصده.

برای اطلاعتون میگم... بنده خودم یه اشتباهی انجام دادم و مادربرد به قیمت 370.000 تومان برای CPU AMD Phenom II X4 تهیه کردم... الآن اگه میخواستم همین سیستمو بگیرم بیشتر از 200 پول مادربرد نمیدادم.از روی تجربه بهتون میگم زیاد روی مادربرد تمرکز نکنید.

در ضمن بزرگواری کنید یک سیستم پیشنهاد کنید با مادربورد بالا و گرافیک یه کم ارزونتر بشه توی مایه های قیمت 500 تومان (رم و مادر و سی پی یو و گرافیک) که هر دو پیشنهاد را داشته باشم . هم مادربورد خوب گرافیک بالا و هم گرافیک خوب مادربورد بالا . واقعا متشکرم ....
    به این صورت میشه:

MB:ASRock 890GX Pro3=140.000
    CPU:AMD Athlon II X4 635=100.000
    Ram:2X 2GB Kingmax 1333 cl9=45.000
    VGA:Gainward GTX 460 768MB=~190.000
    ALL=475.000

حالا میتونید مقدار پول باقی مونده رو گرافیک قویتر مثلا 4601GB بگیرید یا CPU بهتر مثل Phenom II X4 ها...

در ضمن مادربرد Asrock 870 Extreme 3 رو اگه با ریویژن جدید AM3+ پیدا کردید در خریدش شک نکنید.

اگه اینتل بخواید میتونید همچین چیزی بگیرید که عالیه: MB:ASRock P67 Pro3=180.000 , CPU:Intel I5 2400=230.000.

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 09-07-2011 at 19:36.

8. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •