ببینید قطعات لیست شما مشخص نشدن.البته من واقف به سرعت بیشتر ، تکنولوژی بهتر ، و همچنین قیمت پایین تر AMD هستم . و علاقه مندم AMD بگیرم . ولی به پیشنهاد یکی از دوستان که مقدار حرارت بیش از حد سی پی یو AMD را متذکر شد کمی دل نگران شدم ولی خودم به شخصه قبول ندارم . در رابطه با پاور هم شما این قطعات را بگویید من مشکلی با قیمت پاور و نوع آن ندارم چون بنا به لطف یکی از دوستان کیس و پاور را هر گونه که می خواهم می توانم بردارم البته رایگان ! خواهش می کنم راجع به ساپورت سخت افزاری این مادربورد بیشتر توضیح بدهید چون تاکنون AMD اصلا کار نکرده ام . در ضمن بزرگواری کنید بگویید این سیستم که در زیر می آورم در مقابل این سیستم معرفی شده توسط شما چقدر کارا تر است ؟ ( از نظر سرعت ، ارتقا برای چند وقت آینده )
سیستم :
MB:Asus p8h67
CPU:corei3
VGA:Gainward 240
Ram:2 x 2GB Kingmax
برای مثال Core I3 مدل چی...؟ و یا رم با چه باسی...؟
در رابطه با دمای پردازنده های AMD که خیلی وقته مشکلشون حل شده و از اون بابت نگران نباشید... برخی از دوستان من در حال حاضر از دمای بالای اینتل ها ناراضی هستن
مادربرد که از نسل آینده ساپورت کنه(به احتمال بسیار زیاد) ASRock 890GX Pro3 هست... قیمتش هم حدود 130-140 باید باشه(قیمت دقیق ندارم)من یک پیغام زدم نمی دونم چرا نمیاد ..
پاور و کیس مشکلی نیست من برام یه نفر می گیره هر مارکی بگید میگیرم . میخوام یه سیستم جمع کنم که برای آینده ام نیز کار کند . چون AMD کار نکردم ولی می دونم هم تکنولوژی AMD بهتره و هم ارزانتره . اگر لطف کنید مادربوردی بگویید که AM3 را ساپورت کند . (fx در آینده همانطور که گفتید ) شما اگر یک لطفی کنید بگید به این سیستمی که من در زیر میارم از 1 تا 20 چند میدید و همچنین در مقایسه با سیستمی که به من معرفی کردید بگید سیستم شما از 1 تا 20 چند می گیرد .
ASUS P8H67 - Corei3 - Gainward 1g - ram 2 x 2g
در رابطه با سیستم شما...
ببینید شما کاربردتون گیم هست. برای گیم یه پردازنده مناسب کفایت میکنه. ولی روی کارت گرافیک باید هزینه مناسب بشه تا نتیجش رو ببینید.
شما GT 240 رو میگید... تفاوت GT 240 با GTX 460 1GB که من معرفی کردم در گیم ها خیلی زیاده. وقتی کاربرد گیم دارد هزینه آن چناینی روی مادربرد و CPU و کم کردن از VGA اصلا خوب نیست و نمیارزه.
به خاطر گرافیک ضعیف سیستم شما از 20 شاید 10 هم نگیره(برای کاریرد گیم...)
اگه سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید.