مطمئنی گرافیکش همونه !؟ آخه سیستم پیشنهادیش بالاتر رفته !هیچی.گرافیکش و طراحی چهره که همونه
مطمئنی گرافیکش همونه !؟ آخه سیستم پیشنهادیش بالاتر رفته !هیچی.گرافیکش و طراحی چهره که همونه
سلام
من تو این بازی 2تا مشکل دارم!
اولیش اینه که هرچقدر سریع هم تو ورلد تور ش می رم جلو جز مسابقه بزرگ اخرش به هیچ کدوم نمی رسم می گه وقتت گذشت به این مسابقه بزرگ نرسیدی!
دومیش اینه که تو مسابقات بزرگ تا به نهایی می رسم قدرت بدنیم صفر می شه و تو نهایی می بازم! قبلش کاملا پرش می کنم و حتی چند تا ریکاوری تو مسیر می گیرم اما نمی تونم فعالش کنم!
کسی راهی بلده واسه اینا؟
مرسی.
شاید به خاطره اینه که star کافی بدست نیاوردی تا توی اون مسابقات کوچیک شرکت بکنی
برای قدرت بدنیت هم باید توی تمرینایی که طی نقشه سرراهت قرارمیگیره شرکت بکنی و به اون آبجکتیوی که برات میزاره برسی تا قدرت بدنیت بالاتر بره
world tour خیلی کوتاهی داره
فقط اجازه میده یه فصل با بازیکنی که ساختی بازی بکنی و بعدش همه چیز میره دوباره از اول.
باید میزاشتن طی سال های متوالی بازی کرد.
دوستان من 2 تا مشکل دارم...کسی میتونه حلش کنه؟!
وقتی بازی میکنی توپها خوب نمیره گوشه زمین! خوب هم نمیتونی با قدرت تمام به توپ ضربه بزنی. تکنیک خاصی داره؟
نکته بعدی در مورد سیو نشدن بازی هست. هر وقت میری داخل بازی تمام سیوهات میپره. .
مرسی
برای سیو کردن بازی باید یه local account بسازی از طریق گیم لایو که همیشه از طریق اون اتومات sign in بشه.
با قدرت زدن به توپ هم بستگی به بازیکنت داره
یکی ممکنه بک هند خوبی بزنه،یکی فورهند خوبی داره،یکی مثل نادال تقریبا تمام ضرباتی که با دست چپش میزنه قدرتیه.تنها نکته اینه که صبر نکن تا توپ بهت برسه و بعد کلید واسه ضربه زدن رو بزنی،به محض اینکه حریف ضربشو به توپ زد تو کلید مورد نظرتو بگیر و فقط با جهتا برو به سمت توپ تا بهش ضربه بزنه،اینجوری قدرت نسبتا بیشتری داره ضربت
ببخشید دوستان بازی قسمت لن هم داره توش؟؟؟
خب این لوکال رو چطور بسازم؟
سریال میخواد..:(.....
زیادی جلو رفتی
خود اکانت گیم لایو رو نباید بسازی
وقتی میری برای ساخت اکانت یه چند مرحله که جلو میری یه پنجره باز میشه که زیرش continue زده
اونجا رو باید به جای اینکه continue بزنی توی متن جلوت توی اون پنجره رو بگردی یه جاش زده local account
اونجا میتونی یه اکانت بسازی بدون سریال نامبر که سیو بکنی بازیتو
world tour چهر فصله عزیز کرکت خرابه. من تموم کردم! اخرش هم us open بازی میکنی اگر در حد قابل قبولی بودی مسابقات special رو بازی میکنی که همه ستاره ها هستند. و اگر اونم بردی میری تو یک زمین خاص با king بازی میکنی.
اگه ببریش دمو بازی میاد که مجسمتو ساختن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)