E0 شده 13.000.000 !!!؟شما الان 10 میلیو تومان دارین.
اگر بتونید 3 میلیون تومان دیگه هزینه کنید میتونید تندر 90 E0 رو خرید کنید
که خیلی به صرفه تر از تیبا یا پراید 131 هست.
E0 شده 13.000.000 !!!؟شما الان 10 میلیو تومان دارین.
اگر بتونید 3 میلیون تومان دیگه هزینه کنید میتونید تندر 90 E0 رو خرید کنید
که خیلی به صرفه تر از تیبا یا پراید 131 هست.
آره قیمت ها شدید بالا رفته
الان ایران خودرو فول را نسبت به ۴۰ روز پیش حدود ۵۰۰تومن گرون کرده
قیمت خودرو به خاطر فصل تابستان هم بلاخره کاذت تالا میره.
اول مهر افت داره
دوستان در مورد131 کاملا بی مهر هستند اگر کسی ایرادی میبینه قطعا ایراد از خودروی خودشه نباید گفت کل خودروها همینطوره در زمان روشن شدن تهویه مطبوع هیچ تاثیر منفی در عملکرد خودرو احساس نمیشه و شتاب همان شتاب است کیفیت قطعات که اصلا قابل قیاس با مدلهای قبل نیست و از لحاظ فنی با توجه به وزن سنگین تر بدنه ارتقاء یافته...اما در مورد تیبا بهرحال تازه این خودرو وارد بازار شده و از لحاظ ظاهری جدیدتر است...تیبارو میشه با مدل ای1 ال90مقایسه کرد نه ای0......
اینو قبول دارم.131 نسبت به صبا که قبلا بود کیفیتش بهتره
من خودم تیبا داشتم ! E0 داشتم ! E1 هم الان دارم ! تیبا رو هیچ جوره نمیشه با ال90 مقایسه کرد ! حالا هر تیپیش ! تیبا چیش سره ؟! شیشه های جلوش برقیه ؟! موتورش چی !؟ لذت رانندگیش چی !؟دوستان در مورد131 کاملا بی مهر هستند اگر کسی ایرادی میبینه قطعا ایراد از خودروی خودشه نباید گفت کل خودروها همینطوره در زمان روشن شدن تهویه مطبوع هیچ تاثیر منفی در عملکرد خودرو احساس نمیشه و شتاب همان شتاب است کیفیت قطعات که اصلا قابل قیاس با مدلهای قبل نیست و از لحاظ فنی با توجه به وزن سنگین تر بدنه ارتقاء یافته...اما در مورد تیبا بهرحال تازه این خودرو وارد بازار شده و از لحاظ ظاهری جدیدتر است...تیبارو میشه با مدل ای1 ال90مقایسه کرد نه ای0
من این را از خیلی ها شنیدم که 131 نصب به صبا خیلی بهتر شده و قابل مقایسه نیست
خدا به سازمان صنایع معادن و سازمان استاندارد خیر بده که سایپا رو تحت فشار گذاشتن تا این تغییرات رو
تو محصولاتش ایجاد کنه.
البته این تغییرات باید چند سال پیش انجام میگرفت و الان باید شهاد تغییرات بهتری بودیم که متاسفانه
خودروسازان ایرانی مهم نیست براشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)