تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کارتریج اصلی ولی چاپ غیر اصلی !!!؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

یک راه ساده برای تشخیص اصل یا غیر اصل اینه که کارتریج همون موقع باز کن اگر هدش تمیز باشه اصله ولی در غیر این صورت نه جعبه هم که به ظاهر اصلی میاد
    راستی کارتریج هاتون را شارژ میکنید یا هر بار تموم میشه یکی می خری (این رو پرسیدم چون خودم نمیدونستم که میشه شارژ کرد این ها رو اگر شارژ نمیکنید این کار را بکنید چون مشکلی برای پرینترتون پیش نمیاد نهایتا هد خراب میشه که شما هر بار یک هد نو می خرید
    یک سوال زمانی که یک متن هم پرینت میکیری روی A4 معمولی این مشکل هست؟
    بله هدش تمیز تمیز بود ... به احتما زیاد اصله ...

شارژ میکنم ولی فقط این بار کارتریج خریدم تا مرغوبیت جوهرش رو با غیر اصلها مقایشه کنم که به این نکته پی بردم ...
    با جوهر غیر اصلی و کارتریجی که خودم شارژ کرده بودم این عکس رو پرینت گرفتم و نتیجه همین بود(به صورت سبز) گذاشتم به حساب اینکه جوهر غیر اصل و با مرغوبیت کم هست ...
    ولی حالا که کارتریج اصله و باز هم اینجوری پرینت میکنه برام عجیبه

از شما که پرینتر جوهر افشان دارید خواهش میکنم این عکس رو پرینت کنید شاید برای شما هم نتیجه همین باشه ...

موقع پرینت به قسمت تنظیمات بروید و گزینه black only را انتخاب کنید
    به صورت GrayScale داره که اونم زدم باز هم نتیجه همین بود

فکر نمیکنید مشکل از تشخیص رنگ بد پرینتر باشه ... با ریست کردن سخت افزاری یا چیزی شبیه به اون درست بشه ... چون وقتی که برای بار اول پرینت میکردم همه چی درست بود

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

شاید جوهر خراب باشه جوهر را تخلیه من و دوباره شارژ کن.

3. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

شاید جوهر خراب باشه جوهر را تخلیه من و دوباره شارژ کن.
    توی مک حالت grayscale دو مدل داره که یکیش همین هست که گفتید یعنی black Only cartridge که با اینکار درست شد ... ولی حالا سوالم اینجاست که چرا پرینتر باید در عکسهای سیاه سفید از کارتریج رنگی برای پرینت استفاده کنه ؟ ... توی پرینت عکس هم تمام قسمتهای سیاه کمی رنگ سبز به خودش میگیره ... با این حساب این کار از روی عمد از طرف HP روی اون اعمال شده ... چراش رو نمیدونم ... شاید برای زیبایی بیشتر عکس خروجی ...

از شما و دوستان دیگه ممنونم برای کمک رسانی به من ...

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

خدارو شکر مشکلت حل شد
    شما وقتی عکسی رو توی فتوشاپ باز میکنی صفحه شما cmyk است و اگر مشکی هم بنویسید یا طراحی کنید.
    یا عکس سیاه سفید را در ان باز منید خود به خود ترکیب رنگ میگیرد.

6. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

اینم جواب یکی در بخش پشتیبانی انجمن HP
    There are a few considerations here:

This is a peer to peer support forum. For information of how the forum works see here. With very few exceptions the users here are unpaid volunteers like you or me sharing with others. This board is not a direct link to HP support, for that you should Contact HP.

Black ink in this printer model is pigmented while the color inks are dye based. The pigmented ink is not compatible with photo paper. If photo paper is selected (or automatic paper type is selected and detected as photo paper) the printer will use only the color cartridges to print.

The black ink is designed for text printing and the ink droplets are much larger than the color droplets. To print better quality color ink is typically used for printing graphics as it gives better print quality with less visible dots.

Depending on the printer model and operating system some drivers have an option for "print in grayscale" and "use black cartridge only". I do not know if this is available for your printer in a Mac OS. You may have better results asking your question in the more appropriate Mac Printing/Scanning forum.

8. این کاربر از fujin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •