یعنی ساپورت سیمبیان خیلی کمتر از آندرویده؟ ضمنا" توی اران اینطوره که بیشتر دنبال آندروید هستند یا نه جنبه جهانی داره؟
Nokia N8
Xperia X10
هیچکدام
یعنی ساپورت سیمبیان خیلی کمتر از آندرویده؟ ضمنا" توی اران اینطوره که بیشتر دنبال آندروید هستند یا نه جنبه جهانی داره؟
ساپورت آندروید خیلی بهتره نه فقط در ایران در همه جای جهان .ببین دوست عزیز انتخاب اول و آخر با خودتونه که با کودوم بیشتر حال میکنی ما اینجا فقط مشاوره میدیم همین و دیگر هیچ .به نظر من که با دوتا سیستم عامل کار کردم نرم افزارهای آندورید قوی ترند هنگ توش اصلا وجود خارجی نداره اونم به دلیل هسته لینوکس هست که اصلا هنگ معنی نداره و در سیمبین هنگ زیاده ولی در مدل های جدید کمتر شده .بازم انتخاب با خود خریداره .خیلی ها هستند که اصلا نمیتونند باآندروید کنار بیاند چون آندورید رو تا بیای یاد بگیری حدود 1 هفته طول میکشه البته اگه تا به حال باهاش کار نکرده باشید و هرچه جلوتر میری بیشتر شیفتش میشی
دوست عزیزم بسیار ممنون از شما و سایر دوستان که وقت میذارید و صادقانه جواب میدید. آخه حقیقتش برام عجیب بود که چرا N8 با این همه امکانات خیلی طرفدار نداره و توصیه نمیشه؟ راستش رو بخواید من اطلاعاتم در مورد موبایل محدود هستش و قصدم اینه که یه مقدار از تجربیات و اطلاعات دوستان بهره ببرم.
باز هم ممنون
رضا
به نظر من x10 بهتره از n8
و galaxy s هم از x10 بهتره
ولی x10 با توجه به قیمت و امکاناتش خیلی گوشیه خوبیه.
موفق باشید.![]()
دوست عزیزم اگه ممنکه دلایلتون رو بفرمائید.
ممنونم
رضا
x10 که دوربین 8 مگاپیکسلی داره و صفحه 4 اینچی و اندروید 2.3
نقطه ضعف اصلی X10 صفحه نمایش TFT است.
گالاکسی هم که دیگه معلومه اینارو داره:
1-دوربین 5 مگاپیکسلی
2-صفحه 4 اینچی
3-16 گیگ حافظه داخلی
4-صفحه نمایش Super AMOLED
موفق باشید![]()
کاملا تایید میشه
من تازگیا ایکس10 گرفتم صفحه نمایشش با اینکهtft هست اما کیفیت خوبی داره مشکل رم پایینش هم مایش یه تسک کیلره نقطه ضعف اصلیش فقط اندو2.1 هست که یه کاستوم رام2.2 میریزی و مثل هلو میمونه هیچ ایرادی هم نداره بازیهای گرافیکی رو هم اجرا میکنه........
گلکسی اس بهتره ولی اگه میخوای کمتر خرج کنی ایکس10 عالیه............![]()
اولا که دوستان گفتن ایکس 10 آندوردی ورژن 2.3 داره کمی تا قسمی اشتباه هست چون آخرین رام رسمی برای این گوشی 2.1 اومد ولی رام کاستوم های زیادی واسش اومده.
بعدشم به نظرمن کیفیت بدنه در گوشیها خیلی مهمه .در گالاکسی اس با این همه امکانات بدنه زیاد خوبی نداره ولی ایکس 10 از بدنه پلاستیک فشرده استفاده میکنه و بدنه مقاومی داره.
مثل ویو که با این همه امکانات بدنه ضعیفی داره.
به نظر من هم بهترین گزینه برای شما همون ایکس 10 هست.و اگر قادر به افزایش بودجه هستید دیزایر بهتره .رم بالاتر .آندروید رسمی ورژن 2.2 و کاستوم رامهای بسایر زیاد و فعلا در اجرای بازیها اصلا کم نمیاره
post های قبلی رو نخوندم ولی نظر خودم:
از نظر کاربرد و امکانات نرمافزاری و راحتی کاربر و ... 100% سامسونگ گالاکسی رو پیشنهاد میکنم که فکر کنم حدود 480 490 هم بتونی پیدا کنی!
برتری های گالاکسی نسبت به X10:
نازکتر هست.
سبک تر هست.
کیفیت نمایشگر بسیار بسیار بالاتر (SUPER AMOLED گالاکسی اصلا قابل مقایسه با TFT که روی X10 استفاده شده نیست!)
صفحه نمایش بسیار مقاوم و ضد خش Gorilla Glass!!!!
گالاکسی رم 512 داره ولی X10 رم 384!
حافظه داخلی بیشتر (8 و 16 گیگ در برابر یک گیگ)
پشتیبانی از شبکه های وایرلس سری n که X10 پشتیبانی نمیکنه!
بلوتوث ورژن 3! (مال X10 ورژن 2.1 هست که چند برابر سرعت کمتری داره)
دوام باطری بیشتر!
میزان سار 5 برابر کمتر!(امواج خطرناک گوشی های موبایل!)
دوربین دوم (امکان مکالمه تصویری)
کیفیت فیلم برداری بهتر گالاکسی!
قدرت پردازنده و چیپ گرافیکی حدود 3برابر بیشتر از X10 هست!
رام رسمی اندروید 2.3.4 که قابلیت JIT روفعال میکنه(سرعت گوشی رو خیلی بالا میبره!)
برتری های X10 نسبت به گالاکسی i9000:
فقط دوربین 8 مگاپیکسلی!
نوکیا N8 دوربینش خیلی بهتر از این دوتا هست!
امکاناتی مثل HDMI و USB On-the-go داره!
در باقی موارد چندان چنگی به دل نمیزنه، نمایشگر کوچکتر و رزولیشن کمتر! پردازنده ضعیفتر و چیپ گرافیکی متوسط که باز 2 3 برابر از گالاکسی ضعیفتر هست!
کلا اگه دورین برات زیاد مهم نیست، 100% گالاکسی اس بخر! خیلی خیلی سرتر از این دو تای دیگه هست!
البته اینم بگم، دوربین گالاکسی چندانم ضعیف نیستا، 5 مگاپیکسلی هست با افکت های بسیار خوب و کارامد!
مشخصات و خواسته هایی که شما گفتی بوی گالاکسی میداد !
کلا اگه صفحه نمایش برات مهمه دوروور ایکس 10 نرو... حتی اگه مشکل پسند باشی ان 8 هم راضیت نمیکنه ! باید بری تو کار super Amoled یا Super LCD که با این پولت میتونی گالاکسی بخری ... البته بدنه مستحکمی نداره ولی انعطاف پذیره ! نرم افزاراش ریخته رو زمین فقط کافیه برداری ! صفحه نمایش خدا و هر فایلی رو پخش میکنه ! ... و .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)