دوستان نظرتون در مورد پاور کولر مستر چیه ؟؟
از گرین بهتره ؟
دوستان نظرتون در مورد پاور کولر مستر چیه ؟؟
از گرین بهتره ؟
سیستم اولی خیلی بهتره چون هم می تونید از gpu خود cpu استفاده کنید (واژه آنبرد اشتباهه)و هم قابلیت ssd cash داره که از اینم نمیشه گذشت اگه در آینده خواستی ssd بگیری بدرد می خوره
اره فکر خوبی هست میشه دیزیبلش کرد ؟؟
جالبیش اینجاست که ارزون تر از چیزی که فکر میکردم بود
برای قوی تر شدن سیستم چی پیشنهاد میکنید ؟؟
در ضمن پاور بهتر هم هست معرفی کنید دیروز رفتم کولر مستر ها رو هم دیدم
بد شانسی حسابم خالی شد والا میرفتم هر چه زودتر میگرفتم
پاورهای کولر مستر هم کیفیت بالایی دارند ولی خوب گرونترند دیگه ولی پاور های سری گیمینگ گرین هم چیزی کم ندارند به نظرم خواستید پاور بگیرید 785 گیرین بگیرید که بعدا با اضافه کردن دوتا کارت و ssd مشکل نداشته باشید اختلاف قیمتش خیلی ناچیزه شاید 15 تومان ولی ارزش داره
یه پیشنهاد دیگه حتما در اولین فرصت یدونه حافظه ssd بگیرید خلی تو سرعت و پرفومنس سیستم تاثیر داره
چند هستش کولر مستر ؟
آقا من رفتم نمایندگی گرین طبقه سوم ایران گفت 635 ندارم 785 چنده ؟ آخه اصلا قصد اضافه کردن دوتا کارت ندارم شاید یدونه اضافه کنم
آقا دوتا corsair vengance باید بقل هم بندازم ؟؟
Last edited by hessam2006; 07-07-2011 at 22:22.
تو اسلاتهای همرنگ بندازین تا Dual Channel بشهآقا دوتا corsair vengance باید بقل هم بندازم ؟؟
هر دو تا سیستم عالی هستن فقط فرقشون در برد مادر هست که هر چقدر براش هزینه کنی ضرر نکردی
اما شما به این نکته باید توجه داشته باشی که این قطعات برای کارهای گرافیکی مثل اجرای بازی های سنگین عالی هستند اما اگر شما فقط در زمینه نرم افزاری کار میخواید بکشید لازم نیست اینقدر هزینه کنید با خیلی کمتر از این قیمت میشه سیستمی بست که فوق العاده خوب کارها نرم افزاری رو جواب بده .
خوب معمولا توی دوتا رنگ مختلف نمی ندازن؟؟
الان مال خودم دوال ولی توی دوتا رنگ مختلفن
یدونه کارت گرافیک خوبم تا 170 160 معرفی کنید خوب باشه
نظرم روی اینه
EVGA - GeForce GTS 450
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)