البته آور اصولی و در حد Safe هیچ مشکلی برای قطعات ایجاد نمیکنه.من که الان نمیخوام اور کنم 2 سال دیگه که کم کم از قدرتش برای بازی ها کم بشه...
البته آور اصولی و در حد Safe هیچ مشکلی برای قطعات ایجاد نمیکنه.من که الان نمیخوام اور کنم 2 سال دیگه که کم کم از قدرتش برای بازی ها کم بشه...
راستی برای کارت گرافیک خنک کننده ی خوب نیست؟
خنک کننده هست. ولی لازم نیست... همین فن های خود گرافیک ها حتی برای آورکلاک در حد معمول جوابگو هستند.
پس اگه میشه یه برند خوب و خنک و ارزون برای
GTX 460 1Gb
AMD 6850
پیشنهاد بدین ممنون میشم
(هنوز هم بین انتخاب این 2 موندم...)
در مورد خنک بودن این جا توضیح داده ام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما قصد تهیه مدل رفرنس رو دارید یا غیر رفرنس؟
بین اون 2 هم باید تو نت سرچ کنید و همین طور من قبلا دلایل ضعف و برتری اون ها رو نسبت به هم گفتم...
نمیدونمحالا شما قصد تهیه مدل رفرنس رو دارید یا غیر رفرنس؟
حالا برم تو بازار ببینم کدومش ارزون تره همون رو میگیرم
Last edited by B.J.U; 04-07-2011 at 15:10.
بچه ها فکر نمیکنید این برند Gigabyte چون 2 تا فن روش داره کارت های خنک تری داره؟
بهتر نیست گیگا بگیرم؟
همون طور که گفتم اگه 2 تا فن داره یعنی غیر رفرنس هست. معمولا هم گیگا گرون تره.
شما میخوای 460 بگیری یا 6850؟ بگو تا مدل های غیر رفرنس خوب رو بگم...![]()
والا هنوز نمیدنم
مادربردم که کراس فایر ساپورت میکنه پرفرمنس 6850 هم بیشتره
ولی 460 فیزیکس و تسلیشن داره
به نظر شما کدوم یکی از اینا رو بگیرم
اگه میشه برای هر کدوم غیر رفنس های خوب رو معرفی کنیدذ
به نظر من توی خرید کارت گرافیک بین دومدل که پرفرمنسشون تقریبا یکی هست زیاد وسواس نداشته باش . هرکدوم که ارزونتر هست بخر . من خودم هم وقتی پارسال میخواستم بین 260GTX و 5770 یکیشون رو انتخاب کنم خیلی وسواس داشتم ولی دیدم 5770 ارزونتر هستش و همون رو خریدم بعد از اونم با اور واقعا نتیجه خوبی گرفتم واز کارتم واقعا راضی بودم .هرکدوم رو بگیر نمیخوای که بیشتراز دوسال برات کار کنه ؟هرکدوم رو بگیری راحت میتونی بازیهای 2سال آینده رو با کیفیت قابل قبول بازی کنی !درکل پیشنهادم اینه که هرکدوم ارزونتر بگیر .اون 460 که دوستمون گفت 205تومن هست به نظر من همون رو بگیر یا بگرد ببین 6850ارزونتر پیدا گردی اون رو بگیر .
درمورد کارتهایی که فن غیر رفرنس دارن من مدلهایی که توی ایران موجوده اطلاعی ندارم . دراین مورد باید دوستانی که مدلهای موجود تو بازار ایران رو میشناسن باید نظر بدن.
Last edited by alireza2099; 07-07-2011 at 01:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)