اون پیغام میگه که برای حل این مشکل رو پیغام داده شده کلیک کنین ، کلیک میکنی چه پیغام دیگه ای میده ؟
اون پیغام میگه که برای حل این مشکل رو پیغام داده شده کلیک کنین ، کلیک میکنی چه پیغام دیگه ای میده ؟
این پیغام رو میده و بعد گزینه اپیدیت درایور رو هم از سربرگش انتخاب میکنم عملی اتفاق نمی افته
![]()
آقا من یه کاری میگم بکن شاید به نظرت مسخره بیاد اما امتحانش ضرر نداره.
شما کل کامپیوتر رو از برق بکش. یعنی 2 شاخ رو از پریز جدا کن کامل و بعد از 20 دقیقه دوباره بزنش به برق و امتحان کن. ببین چی میشه ؟!
شما یکبار از همون تب Driver همه درایوهای USB رو آنیستال کن و ریست کن تا دوباره توسط ویندوز شناسایی بشن .
شما یه کاری هم واسه آپدیت درایور USB میتونی انجام بدی :
فایل INF مربوط به چیپست رو اگه داری که هیچ ، اگه نداری از سایت مادربرد دانلود کن . این فایل بصورت فایل تکی اجرایی هست ، اجراش کن اگه تغییری در درایورها ایجاد شد که هیچ اگه نه ، بصورت دستی آپدیت کن .
برای اینکار به برنامه 7 زیپ نیاز داری : از لینک زیر دانلود کن .
بعد از نصب به راست کلیک اضافه میشه . روی فایل اجرایی چیپست راست کلیک کن و از منوی 7zip گزینه Extract to رو انتخاب و یه مسیر بهش بده تا ذخیره بشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از گزینه Update Driver گزینه دوم رو انتخاب کن و مسیر همون پوشه رو بهش بده . با اینکار مطمئنا درایورها آپدیت خواهند شد.
راستی شما اورکلاک نکردی ؟ تغییر نادرست در ولتاژ هم باعث میشه USB درست کار نکنه .
یکبار تنظیمات بایوس رو بصورت پیش فرض ( Defualt ) در بیار و سیو کن .
چرا نصب مجدد ویندوز!!!!!!
شما گفتین به پورت های مادر برد وصل میکنین یا نه!
این مشکل با پورت های یو اس بی که 2 نیستن به وجود میاد!
من یو اس بی ها رو به جلو کامپیوتر وصل میکنم نمیشناسه
خوب شما به پورت های پشت کیس وصل کنین مشکل حل میشه، میتونین از کارت یو اس بی هم استفاده کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)