تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کودومش با توجه به قیمت و کارایی از جمله راندمان و اینده

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 206 تیپ 3

0 0%
  • سمند LX - EF7 گازسوز با ABS

3 30.00%
  • پژو 206 صندوقدار V19

4 40.00%
  • تندر 90 فول E2

2 20.00%
  • پزو 405 از نوع 16 سوپاپ ( TU5 ) با ABS و گاز سوز

0 0%
  • پژو پرشیا

0 0%
  • CHERY - A15 یا مدلهای دیگه از همین برند

1 10.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: راهنمایی فوری در خرید ماشین

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

نسبت به 206 تقریبا میشه گفت اندازه 1 سرنشین سنگینتره , من هم پشتش نشستم شاید شتاب رو بر اساس ماشین خودم سنجیده باشم و بگم خیلی کم ، ولی صد در صد میتونم بگم قدرتش کافی نیست و زود دنده مرده میشه باید معکوس داد ،یجورایی انگار موتور نمیکشه ؛ شایعات زیادی هست که 405 tu5 خیلی عالیه که فقط ناشی از تبلیغات ایرانخودرو هستند
    همچنین تست شتابی که انجام دادیم بین 405 tu 5 و 405 معمولی xu7 (البته تایر هاش خیلی پهن بود )در ابتدای حرکت برتری xu7 کاملا مشخص بود کمی بعد tu5 ولی دوباره xu7 و در نهایت دوباره tu5 ! ( سرعت به زمان )
    در ضمن نکته مثبت این ماشین نسبت به 405 معمولی :
    صدای موتور و مصرف سوخت کمتر
    شک نکن داری اشتباه میکنی!
    اول که جالبه یعین اینکه شما 206 داشته باشی و یک نفر کنارت بشینه دیگه ماشینت راه نمیره!!!عجب!!!
    درضمن وزن خودرو 206 صندوقدار 1104 کیلوگرم هست و
    405 وزنش 1100 کیلوگرم!
    من این ماشین رو ندارم! اتفاقا تا 3 ماه پیش 405 باموتور معمولی مدل 84 که یکی از بهترین کیفیت هارو داشتن زیر پام بود تازه فیلتر هوا اسپورت سوپر اسپرینت داشت و شمع های سوزنی و ... که 405 های معمولی نمیتونستن به گردش برسن!
    اتفاقا یکی از آشناهای دورمون از این 405 های tu5 گرفته !
    چند ماه پیش تستش کردیم! الحق که کیفیت ادوات پلاستیکی این جدید آشغال بود!
    اما موتو فوقلاده بی سروصدا! ماله کنارش مثله تراکتور بود حتی تو دور گرفتن هم خیلی بی سرو صداتر بود!
    اما تست شتاب
    دنده یک که ما خوردیمش! دنده 1 که پر شد ولی با من مساوی شد سپر به سپر! دنده 2 که زدیم دیدم نه مثل اینکه داریم میریم عقب 2 که پر شد یک ماشین عقب بودم تا آخر 3 هم که دیگه هی میرفتم عقب تر که دیگه ادامه ندادیم

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شک نکن داری اشتباه میکنی!
    اول که جالبه یعین اینکه شما 206 داشته باشی و یک نفر کنارت بشینه دیگه ماشینت راه نمیره!!!عجب!!!
    درضمن وزن خودرو 206 صندوقدار 1104 کیلوگرم هست و
    405 وزنش 1100 کیلوگرم!
    من این ماشین رو ندارم! اتفاقا تا 3 ماه پیش 405 باموتور معمولی مدل 84 که یکی از بهترین کیفیت هارو داشتن زیر پام بود تازه فیلتر هوا اسپورت سوپر اسپرینت داشت و شمع های سوزنی و ... که 405 های معمولی نمیتونستن به گردش برسن!
    اتفاقا یکی از آشناهای دورمون از این 405 های tu5 گرفته !
    چند ماه پیش تستش کردیم! الحق که کیفیت ادوات پلاستیکی این جدید آشغال بود!
    اما موتو فوقلاده بی سروصدا! ماله کنارش مثله تراکتور بود حتی تو دور گرفتن هم خیلی بی سرو صداتر بود!
    اما تست شتاب
    دنده یک که ما خوردیمش! دنده 1 که پر شد ولی با من مساوی شد سپر به سپر! دنده 2 که زدیم دیدم نه مثل اینکه داریم میریم عقب 2 که پر شد یک ماشین عقب بودم تا آخر 3 هم که دیگه هی میرفتم عقب تر که دیگه ادامه ندادیم
    در مورد شتاب و بی سر و صدایی و کیفیت که شما دقیقا همون حرفای منو تکرار کردید . حالا خدا میدونه من کجا داشتم اشتباه میکردم !
    شما اگه یه سربالایی با همدیگه برید میبینید کدوم کم میاره ،دلیلشو من نمیدونم شاید بخاطر گیربکسه که اطلاعی ندارم پس حرفی نمیزنم
    من نه xu7 دارم نه tu5 ، پس فرقی به حالم نمیکنه ، شواهدو گفتم ، 206 به راحتی میتونه بگیره 405 tu5 رو ، برتری 405 به 206 هندلینگه محشرشه

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

در مورد شتاب و بی سر و صدایی و کیفیت که شما دقیقا همون حرفای منو تکرار کردید . حالا خدا میدونه من کجا داشتم اشتباه میکردم !
    شما اگه یه سربالایی با همدیگه برید میبینید کدوم کم میاره ،دلیلشو من نمیدونم شاید بخاطر گیربکسه که اطلاعی ندارم پس حرفی نمیزنم
    من نه xu7 دارم نه tu5 ، پس فرقی به حالم نمیکنه ، شواهدو گفتم ، 206 به راحتی میتونه بگیره 405 tu5 رو ، برتری 405 به 206 هندلینگه محشرشه
    البته منظور من حرف از شتاب بود که فکر کنم شما گفتید در دنده بعد از 2 عقب افتاد که من عکسشو گفتم.درضمن چه در سر بالایی چه در کفه اون موتور قدیمی شاید دنده یک بهتری داشته باشه اونم بخاطر ماکسیمم گشتاورد تو دور پایینترش اما دنده به 2 که رفت میره عقب!
    در مورد وزن هم که اصلاح کردم حرفتون رو!
    در ضمن
    شایعات زیادی هست که 405 tu5 خیلی عالیه که فقط ناشی از تبلیغات ایرانخودرو هستند
    این حرف نسبیه! یعنی نسبت به موتور قبلی عالیتره! خیلی بی سروصداتره! کم مصرفتره! شتاب بهتری میده! موتور با دوام تریه!
    خوب دیگه اینا قسمت عالیش هستن! تو بدنه هم که فرقی ندارن که بخوایم تفاوت بزاریم!
    راستی
    شتاب رو بر اساس ماشین خودم سنجیده باشم و بگم خیلی کم
    من نه xu7 دارم نه tu5
    بلاخره شما چی دارین که شتابشو با اون مقایسه کردین؟
    Last edited by total_overdose; 29-06-2011 at 15:38.

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بلاخره شما چی دارین که شتابشو با اون مقایسه کردین؟
    منظور من این بود که هیچکدوم از این 405 هارو ندارم که بخوام تعصب بهش داشته باشم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

در کل 405 با موتور tu5 تونست برای مصرف کننده فابل قبول باشه.
    متاسفانه شرکت تا دید این همه استقبال شد سریعا فروش رو بست.
    مثل سمند tu5

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •