همین الآن هم محدود میکنه... ولی با آورکلاک میتونن وضعیت رو بهتر کنن...ولی ممکنه در آینده cpu gpu رو محدود کنه!
همین الآن هم محدود میکنه... ولی با آورکلاک میتونن وضعیت رو بهتر کنن...ولی ممکنه در آینده cpu gpu رو محدود کنه!
عرفان عزیز 2 تا سوال داشتم
این موضوع محدود شدن GPU توسط CPU رو چطور میشه تشخیص داد
مثلا اگه فرکانس CPU کمتر از فرکانس یا همون سرعت هسته GPU باشه این محدودیت ایجاد میشه ؟
و سوال دوم اگه مشکل دوستمون با آورکلاک CPU حل بشه فن اصلی CPU جوابگوی خنک کردن CPU هست یا باید کولر ببندن عذرخواهی میکنم فکر کنم سوال دوم جاش اینجا نباشه![]()
این محدود شدن gpu توسط cpu یک مسئله ی تجربی هست و نه محاسباتی ، یعنی نمی شه با توجه به فرکانس نظر قطعی داد . راه تشخیصش این هست که ما قابلیت های کارت گرافیکمون رو بدونبم ، مثلأ بدونیم که کارتمون در یک بازی باید حدود 60 فریم بده.. ولی اگه زمانی ببینیم که مثلأ حدود 20-30 فریم میده ، در حالی که پردازنده در لود کامل هست اون وقت می تونیم بگیم که پردازنمون ضعیف هست و نمی تونه محاسبات رو پای پای با کارت گرافیکمون انجام بده .
در مورد سوال دومتون هم بستگی به پردازندتون ، میزان اورکلاکی که می خواین انجام بدین و سیستم تهویه و دمای اتاق داره.. در کل برای پردزانده هایی با تعداد هسته ی بالا استفاده از یک خنک کننده بهتر توصیه می شه چون هم دما رو کاهش می ده و هم میزان نویزش کمتر هست .
شرمنده جای عرفان جان جواب دادم .![]()
سلام
شرمنده دوستان برای AMD athlonx2 5200 2.8Gh بهترین کارت چی هست که به صرفه باشه ؟
5770 به نظر خوبه ... آیا با GTX 460 768mb هزینه الکی میکنم ؟
ممنون
سلام
فرکانس سی پی یوت 2.6 ه ! به نظر من 460 768mb هم خوبه فقط سی پی یو رو اور کن! برسون به 3000 حداقل
Last edited by TREASURES; 04-07-2011 at 14:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)