ان 8 هم گزينه خوبي هست با امكانات بسيار زياد و دوربين عالي
فقط سيستم عاملش سمبيان هست
ان 8 هم گزينه خوبي هست با امكانات بسيار زياد و دوربين عالي
فقط سيستم عاملش سمبيان هست
CPU هردو 1G هست تنها برتری گلکسی صفحشه و GPU یکم بهتر برتری های DESIRE S رو من تو اون پستم گفتم
اینا آخه برتری که شما گفتی ؟
بدنه و دیزاین که الکیه
رابط کاربری هم سلیقه ایه + اینکه میتونی رو گلکسی لانچرهای مختلف بزاری
به روزترم که مسخرست
مارک بهتر و باکلاس ترم که جکه
خز نیستم لطیفست![]()
دوست عزیز برتریهاشو بگو نه اینکه از روی تعصب به زور بخای دوستان رو منحرف کنی
برتری های گلکسی ایناست و از دید هر کسی برتری هستن نه فقط از دید شما
صفحه بزرگتر و با کیفیتر
رام 2 برابر
مموری داخلی 8 گیگ
بلوتوث 3
دوربین بهتر با امکانات بیشتر
فیلم برداری بهتر
gpu قویتر
خروجی TV
باتری قویتر
برتری دیزایر اس
فلش دوربین
رم بیشتر
n8 فقط دوربین داره![]()
بابا منطق! پس هر چی اسمش 1ghz بود یکیه باهم....CPU هردو 1G هست تنها برتری گلکسی صفحشه و GPU یکم بهتر برتری های DESIRE S رو من تو اون پستم گفتم
الکیه ؟ چرا هرچی به نفع شما هست خوبه هرچی به ضررته الکی میشه ؟ بدنه فلزی مقاوت و جذاب میشه الکی ? در مورد دیزاین هم واقعا دیگه بی انصافیاینا آخه برتری که شما گفتی ؟
بدنه و دیزاین که الکیه
رابط کاربری هم سلیقه ایه + اینکه میتونی رو گلکسی لانچرهای مختلف بزاریبه روزترم که مسخرستمارک بهتر و باکلاس ترم که جکهخز نیستم لطیفست
نمیدونم شماهایی که گلکسی گرفتین چرا اینقدر غیر منطقی هستین هر دفعه اومدم با یکیتون بحث درست و حسابی کنم تاپیک رفت رو هوا . من گمراه میکنم یا شما من دارم از روی تعصب پست میدم یا شما ؟ چرا نمیخوای کمبودای گوشیتو قبول کنی ؟ گلکسی گوشیه شاخیه قبول امامشماها اصلا حاضر نیستین کمبوداشو قبول کنیندوست عزیز برتریهاشو بگو نه اینکه از روی تعصب به زور بخای دوستان رو منحرف کنی
بله کاملا مشخصه ! کسی نگفت بی ایراده ولی شما از اون طرف خوبی هاشو نمیگی میچسبی بدی هاش و htc رو خدا میخوای جلوه بدی...
ببین دوست من ...پیشنهاد من اینه که بری توی یوتیوب نوع گوشی رو سرچ کنی و کلیپ هاش مختلف ببینی بعد انتخاب کنی..
اگر این کار رو نکنی شاید بعدا از انتخابت پشیمون شی ولی اگر ریویو چند نفر رو بخونی حتی اگه از نظرت پشیمون شی به خودت میگی بین بد و بدتر من بد رو انتخاب کردم ...
قوی بودن cpu یا gpu زیاد مهم نیست مهم کاراییشون توی گوشی هست...
ولی منم بین galaxy و desire گزینه اولی یعنی galaxy رو پیشنهاد میدم ...کلا گالاگسی ها خوبند.
دوستان دقیق کدوم مدل Galaxy S رو میگید
اما در عوض روت شدنش با خداست
کاستوم رام هم که هر چه قدر بیاد به گلکسی نمیرسه...
رمش هم عملا واس چنین گوشی ای بی استفادس... سنسیشن با این اباهت مث این 768ــه...
صفحشم که چرته از بیخ (در برابر گلکسی)...
بدنه و دیزاین هم قبول دارم ولی چیزی نیس که آدم این قدر امکانات بیشتر گلکسی رو واسش زیر پا بزاره... دیزاین و بدنه گلکسی هم عالیه ولی به این نمیرسه...
بهروز یا به روز؟؟؟اگه به روزه که اچ تی سی بهتره بزاره دم کوزه آبشو بخوره...
رابط کاربریو به شدت قبول دارم... ولی مایه خلاص شدن از تاچ ویز یه کاستومه
مارک بهتر هم عملا هیچ معنایی نداره... یعنی چی؟؟؟ وقتی گوشی بهتره مارک معنی نداره...
کلاس و خز بودن هم کاملا دلیل مسخره ایه... گلکسی هم اون قدرا خز نیس... واس همین آدم واس کلاس یه کم بیشتر این همه امکانات بهترو نادیده نمیگیره...
ضمنا من هم نه گلکسی دارم نه دیزایر اس اما یه زمانی بین این دو تا مونده بودم و دیزایر اس رو بیشتر دوست داشتم اما گلکسی به شدت قوی تره و دیدم از هر لحاظ بهتره... که کلا هم بیخیال شدم گفتم صب می کنم GS2 می گیرم
گلکسی اس 2 مدله :
Galaxy S i9000
Galaxy S i9003
که i9000 خیلی کامل تره...
البته Galaxy S II هم اومده که 800 تومنه و قوی ترین گوشی جهانه...
Last edited by .:PAR3A:.; 29-06-2011 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)