موقعی که سیستم در حالت بیکاری قرار میگیره خاموش میشه
تنظیمات power option رو باید چک کنید
بایوس مین هم آپدیت و دیفالت بشه
فکر نکنم از قطعه ای این مشکل باشه
موقعی که سیستم در حالت بیکاری قرار میگیره خاموش میشه
تنظیمات power option رو باید چک کنید
بایوس مین هم آپدیت و دیفالت بشه
فکر نکنم از قطعه ای این مشکل باشه
سیستم درست مشابه اور کلاک خاموش می شه . اما پیغام خطای اور نمایش داده نمی شه
گاهی اوقات که سیستم رو مجدد روشن می کنم حتی به فراخوان بایوس نرسیده که خاموش می شه و اون زمان بایوس هم صداش در می آد که اور کلاک بایوس انجام شده !
اینقدر با این بایوس ور رفتم که خودمم گیج شدم
مادر بردم ای.سوس m3a نسل اول هست و بایوس هم امریکن مادربرد یا همچو چیزی
پاور هم مال شرکت ایرانی گرین و رم هم از اپیسر
کلیئر سی.موس هم پاسخ نداده . قبلا تست کردم و تو موقع اورکلاک بایوس خودش حتی پیشنهاد تنظیم و ... می ده
اون ولتاژ ها رو بایوس-مانیتور نرمال نشون می ده
دیشب 2 تا از هارد دیسک هام رو از مدرا خارج کردم و یو اس.بی ها رو حذف کردم و کیس رو بسمت دریچه بزرگ کولر چرخوندم ... بازم خاموش شد
اما درست از 7 صبح تا الان داره کار می کنه و هیچی شم نشده
فایده نداشته عزیزم. حتی اگر نظر شما بر نرمافزارهم باشه . بالا نوشتم که دیشب قبل از رسیدن به بایوس خاموش می شد . دیگه چه رسه به بوت ویندوز
اما حدس خودم :
من فکر می کنم این نشانه ای پنهانه از جانب خدا . یا شاید یک روح سرگردان سعی داره با اینکارش بمن پیغامی رو بده . شاید امشب بجای پیغام خطا عبارت نامعمولی ببینم
برای پیرمردی که تنها زندگی می کنه اصلا کار خوبی نیست . اگر این جناب روح داره این متن رو می خونه ازش درخواست می کنم بره خونه ی کس دیگری
بهرجهت از کمک و صبر دوستان در برطرف کردن مشکلم متشکرم . اگر امشب هم کماکان این مسئله پابرجا بود حتما بخرید و ارتقا فکر می کنم
ارادتمند ، پیرمرد
خوب شايد در تنظيمات طوري باشه كه وقتي از سيستم استفاده نشه خاموش بشه
در كنترل پنل وارد پاور آپشن بشيد و چك كنيد
من کی گفتم از کامپیوتر استفاده نمی شه ؟!
روز که منزل نیستم و اگرم باشم نوشتم که فعالیت تدوین فیلم دارم و شب هم جستار در اینترنت
پاور بایوس هم چندین بار چک شده
دوست من شما يک بار به گفته هاي اين دوستان گوش کن و تنظيمات Power Options رو چک کن و در او صفحه هردو رو بر روي Never قرار بده در ضمن ويندوز شما خيلي قديمي هست شما ويندوز رو آپديت هم کرديد بعدش هم نميشه که فقط شب اين اتفاق رخ بده بايد در روز هم رخ بده
يک سوال از شما؟
سيستم شما وقتي بيکار بنونه خاموش ميشه يا در حال کار با سيستم خاموش ميشه اگه در وقت بيکار موندن خاموش ميشه پس تو روز هم بايددر همان مدت خاموش بشه يه آزمايشي بکن.
مطمعا هستيد سيستم شما ويروس نداره؟
عزیز
لطفا قبل از ورود ببحث کامنتها رو با دقت بخونید
راستش من راه حل مشکل شما رو دقیق نمیدونم ولی اینجا تو شهر ما ( بجنورد ) ساعت 1 شب به بعد اداره بعد میزنه فاطحه برق و ولتاژ و وات رو میخونه . یعنی قطع میکنه وصل میکنه بعضی وقتا کلی نوسان ایجاد میکنن . نظر شخصی من اینه که از اداره برق سوال کنین بد نیست .
قربونتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)