خدایا ..... از این بحث خسته نشدیدددددد بعد از این همه سال!!!بجاش بشن هرچه زودتر یکی یاد بگیر
خدایا ..... از این بحث خسته نشدیدددددد بعد از این همه سال!!!بجاش بشن هرچه زودتر یکی یاد بگیر
با سلام و درود فراوان بر همه اهالی CG ؛
دوستان عزیز توجه کنید زمانی که یه نفر تازه می خواد وارد دنیای CG بشه و وقتی با تعداد زیادی نرم افزار قوی 3D روبرو میشه واقعا هنگ میکنه و ناچارا میاد تو این جور فروم ها و کمک می خواد و حالا بهترین کار اینه که چند تا راهنمایی مفید درباره هر کدوم از نرم افزارها ارائه بدیم تا طرف خودش انتخاب کنه و نه اینکه هر کدوم بگیم فلان نرم افزار خوبه و هم این بنده خدا رو گیج کنیم و هم خودمون رو دچار شک و تردید کنیم که نکنه این نرم افزاری که باهاش کار می کنیم بی فایدست و حتما باید بریم دنبال اون یکی و بعد همین طور پشیمونی پشت سر پشیمونی از این نرم افزار نیمه تموم بپریم بریم اون یکی و اونم بعدش ول کنیم بریم سراغ یکی دیگه و آخر سر هم ببینیم که هیچی نمیدونیم و به جایی نرسیدیم...؟!!!
بهترین توصیه اینه که یه نرم افزار رو بچسبیم و واقعا ادامش بدیم تا لا اقل اون رو بتونیم در حد بالایی فول بشیم و اون موقع مسلما براحتی میتونیم با نرم افزار های مشابه دیگه کار کنیم و سریع راه بیفتیم و بریم به سمت حرفه ای شدن!!
در ضمن یه چیزی رو بگم که هر کسی واقعا یه نرم افزاری رو بتونه یاد بگیره و باهاش خوب کار کنه میتونه بهترین آثار رو باهاش بسازه مثلا تو همین بحث های ما که میگیم مکس بهتره یا مایا یا ...؟ هیچکی اسمی از نرم افزاری همچون بلندر Blender نمیاره و همش محدود شده به چندتا نرم افزار ولی من اینجا به نکته ای جالب و اثری فوق العاده از همین نرم افزار اشاره می کنم؛
خب دوستان حالا قضاوت درباره گفته های من با خودتون؟!!به نقل از سایت :Durian Open Movie Project – Sintel Full DVD Setکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انیمیشن کوتاه 15 دقیقه ای Sintel در سال 2010 یکی از بهترین، زیباترین و حیرت انگیز ترین انیمیشنی بود که منتشر شد.
انیمیشنی از کارگردان صاحب نام و بسیار جوان امریکایی کولین لوی که در سال 2010 ساخته شد.
این کار یکی از معدود کارهای انیمیشن ساخته شده در دنیا به حساب میاد که در سایز 4K ، یعنی سایز تصویر 4000 پیکسل رندر شده است!
مدت این انیمیشن کوتاه حدود 15 دقیقه هست و در کنار غالب کاملاً احساسی بسیار خشن هم هست که باید به کارگردان فیلم برای این جمع متضاد تبریک گفت.
این کار در یک سال و فقط با چهار نفر متخصص در هسته اصلی تیم ساخته شده اونهم بطور شبانه روزی!
موسیقی کار واقعاً تاثیر گذار هست . زوایای دوربین مخصوصاً در زوم های کلوزآپ کاملاً با موسیقی همراه هست و روح انسان و معنی عشق رو نشون میده . جالب تر اینکه این کار امتیاز 8.6 از 10 رو در سایت imdb.com دریافت کرده که بسیار بالاست.
کل کار رو با نرم افزار منبع باز (Open Source) شرکت Blender زدند و خود این شرکت هم اسپانسر کار بوده . بودجه تولید نزذیک 500 هزار دلار (نزدبک 500 میلیون تومان ! ) شده که در مقابل رقم های چند ده میلیون دلاری کارهای بزرگ خیلی کم به نظر میرسه (با توجه به زمان 15 دقیقه ای کل کار).
در واقع هدف شرکت Blender نشان دادن قدرت برنامه Blender بود. به خاطر همین همراه با این انیمیشن تمامی فایل هایی که در ساخت این انیمیشن مورد استفاده قرار گرفته است رو هم منتشر کرده است، یعنی تمامی مدل ها،تکسچر ها و…
همچنین میکینگ آف و آموزش ساخت این انیمیشن رو هم منتشر کرده است.
و این هم تصویری از این انیمیشن بسیار زیبا :
موفق باشید و سر بلند %100%.
به سایتش سر بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارا زیاد باهم فرق نمیکنه با همشون میشه هرچیزی رو درست کرد، توانایی دارن
این مونده به خوده کاربر که با کدوم راحت باشه با همشون باید کار کنی با اونی که دیدی راحتی با همون کار کن
اصلا هم اینجوری نیست که این نرم افزار قویتره اون ضعیف تر
مایا و مکس جفتشون واسه یه شرکته دیگه پس با هم زیاد فرق نمیکنن
سلام به همگی.
راستش به نظر من با مایا شروع کنین همه برنامه هاش منظم هستن اول
کار سر در گم نمیشین خیلی هم کیفیت کارش خوبه چه تو مدلینگ چه تو رندر.
من سال 84 سیستم خریدم فقط برای اینکه یه روزی بتونم یه دمویی
مثل شاهزاده ایرانی درست کنم!!!!!!!!
اول رفتم مکس نصب کردم یکی دو تا کتاب گرفتم خوندم، حدودا 3 ماه تا
حدودی هم پیش رفتم اما به دلیل اینکه نظم درستی در چینش دستوراتش نداشت تا حدودی زده شدم یعنی گیچ شده بودم
اوایل با خودم میگفتم حداکثر تا یک سال دیگه باید یه دموی 5 دقیقه ای
شبیه اون درست کنم بعد اونو میبرم نشون صدا سیما میدم بعد هم
اونا منو استخدام میکنن و ... اوووو چـــــــــــی میشه!!!
اما بعد یه مدت دیدم این ها افکار کودکانه هست یه آدمی که نمیتونه یه
خطٌو تعریف کنه چطوری میخواد اشکال پیچیده هندسی بسازه!
بشدت نا امید شدم و ول کردم به این خاطر که اصول فلسفی و هندسی ساختن اجسامو بلد نبودم ،اما پشکارم خوب بود.
اما بعدش یه دوستی برنامه مایا 5 رو بهم معرفی کرد گفتش این خوبه
شرک و ...و بیشتر بازی ها رو هم با این میسازن کارش عالیه!!!
منم رفتم خریدم نصبش کردم عجیب از نظمش خوشم اومد اینقدر ذوق
کرده بودم دو سال تموم داشتم Help ش رو ترجمه میکردم!تازه فهمیدم
اصول مهندسی طراحی اشیا چیه !
اعتماد به نفسم بیشتر شد رفتم دنبال ساخت و ساز ،بدون هیچ کتابی
،بدون هیچ سی دی آموزشی،بدون اینترنت! اون موقع نداشم البته.
الان شاید نتونم شاهزاده ایرانی درست کنم اما تقریبا همه چی میسازم
تو کار معماری و رندر و ساخت متریال به یک سطح رضایت بخشی
رسیدم یه کاری هم اخیرا برای یکی از بچه های رشته معماری انجام
دادم نمره خوبی هم گرفت .خدا رو شکر راضی بود یه مدت مشغول بودم
خیلی خوب بود.
یه نکته برای موفقیت کسایی که تازه دارن شروع میکنن اینه که،
یه پروژه ساده مثل سفره هفت سین یا اتاق خودشونو در نظر بگیرن بعد دونه دونه اشیا رو بسازن با این کار آموزش هدفمند میشه و انواع روشها رو میشه برای مدلینگ تجربه کرد
هنرمند نمیشه کسی مگه اینکه استادش طبیعت باشه خودتون بسازین هیچ وقت یادتون نمیره وگرنه صرفا با فیلمو کتاب و این چیزا آدم به دفعات باید رجوع کنه.
داشتن یک دوربین خیلی حیاتیه اینکه برین توی مغازه ها وسایلی که خونه ندارین ازش عکس بگیرین بعدشم بسازینش.خیلی در پیشرفت کار موثره.
موفق باشین.
فقط کسی که دنبال اوزون بورون میگرده، ماهیگیر خوبی میشه!
Last edited by hes25; 01-07-2011 at 16:28.
حالا خیلی هم اینطوری نیست که همه نرم افزار ها یه کارو انجام بدن.
اینکه دوتا نرم افزار ماله یه شرکت اند دلیل نمیشه،اصلا مایا اصلش ماله شرکت ALIS بود از سال 2007 اتو دسک خریدش.
به نظر من اگه بتونی مایا رو یاد بگیری خیلیی بهتر به چندیدن دلیل (حسش نیست بنویسم). اینکه با همه نرم افزار ها میشه یه کارو انجام داد و اینا مزه است.هرکدوم باب یه کاری اند. مثلا مکس استاد انیمیشنای فانتزیه یا مایا برای جلوه های ویژه و بحث reel Effect خیلی قدرت منده البته مایا یکمی پیچیدس.
من خودم اول مکس رو یاد گرفتم بعد رفتم سراغ مایا،امکاناتش خیلی بهتر از مکسه ولی اینتر فیس آشغالی داره منم چون قبلا به مکس عادت کرده بودم نتونستم باهاش کنار بیام، رهاش کردم![]()
درود
دوست عزیز معمولا کاربرا میگن اینترفیس مایا بهتر از مکسه، اگه از اول با مایا کار میکردی و بعد میرفتی سراغ مکس مطمئنا الان نظر دیگه ای داشتی.
در مودر انتخاب هم همون طور که دوستان گفتن فرقی نمیکنه ، برنامه بلندر رو الا اکثر افراد نمیشناسن و حتی اسمشو هم به گوششون نخورده، عده ای هم که میشناسن فکر میکنن یه برنامه ساده و ابتدایی در حالی که هم رده نرم افزار های بزرگ انیمیشن سازی هست، اما منم یه پیشنهاد میکنم، یا Maya و یا Softimage XSI رو یاد بگیر که بعدا پشیمون نشی. و یه پیشنهاد دیگه، اگه میخوای فقط برای معماری یاد بگیری حتما تری دی مکس کار کن.
موفق باشید.
دوستان من بعد از خوندن نظرات میخوام مایا رو شروع کنم از آموزش هایی که p30world گذاشته واسه کدوم شرکت رو بگیرم خوبه.........؟؟؟؟؟؟
(میخوام از صفر شروع کنه تا حرفه ای....)
آموزش های دیجیتال توتورز خوبه برای شروع. البته یه مجموعه آموزش فارسی هم برای مایا هست که 21 دی وی دی هست، اگه بیشتر اطلاعات خواستین بهم پیغام خصوص بزنید.
موفق باشید.
تصميم گرفتم برم مايا! از نظرات همه خيلي ممنونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)