نظر من هم این هست که سری H بگیرید
گرافیک آنبرد این پردازنده از کارت گرافیک 7600 خودتون فکر می کنم در تمامی موارد قویتر باشه
به فرض که روزی حوس بازی به سرتون زد یک کارت گرافیک بگیرید و روی این مادربرد سوار کنید
نظر من هم این هست که سری H بگیرید
گرافیک آنبرد این پردازنده از کارت گرافیک 7600 خودتون فکر می کنم در تمامی موارد قویتر باشه
به فرض که روزی حوس بازی به سرتون زد یک کارت گرافیک بگیرید و روی این مادربرد سوار کنید
منم صد درصد مادربرد h67 رو توصیه می کنم برای کانورت عالیه و برای پخش فیلم های hd که دیگه نگو
همون جور که دوستان گفتند نیازی نیست که مادبرد p67 برداری
خیلی ممنون از نظرتون
من برای پورت میخواستم سراغ p67 deluxe برم
سوال کردم که ارزش داره یا نه چون پورت برام خیلی اهمیت داره الان از نظر پورت کدوم مادربورد بهتر هستش ؟
به نظر من الان کارت گرافیک دارم و هزینه برای گرافیک نمی کنم و مادربرد بهتر ور میدارم به قول شما اگر زمانی خواستم
یه کارت خوب می خرم
به نظرتون بهتر نیست ؟؟
پروت h67
پورت های p67 چرا اینجوریه همش مشکیه مگه sata نباید داشته باشه
چرا مدل p67 le کامل تره
![]()
Last edited by hessam2006; 25-06-2011 at 22:27.
شما چون برای کانورت فیلم میخواین و بودجه رو دارین 100% بهترین انتخاب Asus P8Z68-V Pro=339
برای کانورت فیلم خیلی عالیه 3x سریعتر از هر مادریرد با mediaespresso 6.5 فیلم 3.5gb mkv to 1.5mp4 ببین در چند دقیقه انجام داده
خیلی ممنون
من چیکار کنم پس یکی از دوستان میگه تاثیر نداره مادر بورد یکی میگه تاثیر داره
من چه مدلی بگیرم ؟؟ خواهشا کمک کنید
اصلا دودل نباشید فعلا از این مادریرد بهتر نیست پورت هم عالیه عکس بالا مگه دیده نمیشه یک فیلم 3.5GB رو 7:31 کانورت کرده
آخه دوستان میگم به کار من نمیاد خرج مادر بورد بکنم بیخودی
قیمت دقیقش چنده ؟
میشه آدرس سایتو بدید من بقیه چیز هارو هم ببینم
یکی ار کارهاش کانورت که خود سایتش میگه 3 برابر از همه مادربردها سریعتره تست هم بالا گفتم اگر زمان مهم نیست نگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمان مهمه برام فقط این مادر بودر تست خودشو پس داده ؟؟؟ مثل چیپ های p67 نباشه
قیمت دقیق نگفتین
نه سایت ایسوز میدونم سایت اون مقایسه رو میگم با مادربورد های دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)