ممنون
میدونم قویتره و البته پر مصرف تر ...
میخواستم بدونم چقدر قوی تره و آیا اگه سی پی یو قویتر بشه راندمان کلی سیستم بیشتر میشه ؟؟؟
از وقتی که میزارین سپاسگزارم
ممنون
میدونم قویتره و البته پر مصرف تر ...
میخواستم بدونم چقدر قوی تره و آیا اگه سی پی یو قویتر بشه راندمان کلی سیستم بیشتر میشه ؟؟؟
از وقتی که میزارین سپاسگزارم
واقعا ممنونم
بنچمارک کاملا گویا بود ... ...
فقط این مقایسه تو رزولیشن های بالاست با توجه به مانیتور من آیا از تمام قدرت گرافیک استفاده میشه به عبارت دیگه برا این مانیتور آیا فرقی میکنه ؟؟؟
ببخشین اگه سوالام یکم ابتداییست خیلی وقته تو باغ کامپیوتر نبود .....
Last edited by alidanger_202; 22-06-2011 at 18:26.
خواهش.
خیلی بیشتر هم مصرف نداره.تقریبا در یک حد هستند.
بله پرفرمنس سیستم بالا میره ولی شما برای کاربرد خانگی و گیم در حده معمولی میخواین و لزومی نداره هزینه زیاد کنین.
این cpu با داشتن 4 هسته از تمام کارهای شما اعم از بازی بر میاد.
در ضمن شما مشخص کنین مانیتور چی میخواین چون اگر 20 اینچ بردارین گرافیک gts 450 هم براش کافیه و با خرید 460 هزینه بیهوده میکنین.
ولی اگر مانیتورو fullhd بر میدارین همین 460 خوبه.
شما قدرت ذهن خونی داری میخواستم از مانیتور سوال کنم
نظر شما چیه ؟؟؟22 اینچ زیاد نیست ؟/تو بازی اذیت نمیکنه ؟؟؟ خودم که با لپ تاپم که 16 کار می کنم مشکلی هم ندارم ... اینم واسه داداشم میخوام ..شما اگه تجربه اش رو دارین راهنمایی کنین
کلا مانیتور full hd تو این رنج قیمت بدرد بخور هست (ظاهرا باید 5 میلی ثانیه بگیرم )
تو تاپیک مانیتور ها از سامسونگ 20500 و 20700 و این ال جی 2055tq , 2255tq تعریف کردن حالا من موندم متحیر ؟؟؟؟
22 یا 20 کدوم بهتره بعدم full hd یا همینی که معرفی شد ؟؟؟؟
22 کاملا مناسبه تفاوت قمیتی حدوده 20 تومان دارن.
گیم تو fullhd با یک مانیتور 20 اینچ بسیار تفاوت داره.در ضمن شما با خرید مانیتور full میتونین فیلم ها fullhd هم تماشا کنین.
در ضمن شما که دارین یک کارته قوی میگیرین پس یک مانیتور full hd بگیرین تا از تمام توانه گرافیک استفاده بشه.
پیشنهاد میکنم کمتر از 22 نگیرین.
lg 2253tq=195
با ریسپانس 2ms.
fullhd
ممنون
همه چیز حل شد همین مانیتور رو میگیرم
فقط درباره cpu یکم نگرانم ... در لود ویندوز و این جور کارا ضعیف عمل نمیکه؟؟؟ (من به سرعت سیستم خیلی حساسم ...)
و سوال آخر لازم نیست برا کیس بیشتر هزینه کنم ؟؟؟؟
(راستی تلفظ این مادربرد =آی کافی = هست ؟؟؟؟ )
Last edited by alidanger_202; 22-06-2011 at 19:06.
میتونین x4 945 بگیرین با قیمت 150 تومان ولی برای کاربرد خانگی همین 630 کافیه.640 هم هست که اپر پیدا کردین بگیرین.105 تومانه.
بستگی به بودجتون داره.
شما سیستمه مدنظرتون با حداکثر بودجتونو بگین.
بله همونه.
ممنون تقریبا سیستم رو انتخاب کردم
فقط چیزی که دو دلم کرده اینه که مانیتور 20 +گرافیک ارزانتر و cpu قویتر یا مانیتور full hd با گرافیک قوی تر و cpu ضعیف تر که فک کنم برا بازی دومی بهتر باشه ؟؟؟؟
حالا کلا با این گرافیک 460 خیالم تا دو سه سال دیگه از بابت بازی ها راحته ؟؟؟؟؟
770 Extreme3 اگه بود بگیرم یا این بهتره ؟؟؟؟
شما برای گیم فقط باید روی گرافیک هزینه کنین و cpu هم طوری باشه که گلوگاه ایجاد نکنه و 630 کاملا کافیه.پس گزینه دوم.فقط چیزی که دو دلم کرده اینه که مانیتور 20 +گرافیک ارزانتر و cpu قویتر یا مانیتور full hd با گرافیک قوی تر و cpu ضعیف تر که فک کنم برا بازی دومی بهتر باشه ؟؟؟؟
95% بازی های فعلیو تو رزلوشن full hd با تنظیمات high جواب میده و برای اینده هم نمیشه دقیق گفت ولی مسلما برای 2 ساله اینده مثله الان جواب نمیده و باید تنظیماته بازیو کم کنین.حالا کلا با این گرافیک 460 خیالم تا دو سه سال دیگه از بابت بازی ها راحته ؟؟؟؟
770 از تراشه قدیمی بهره میبره شما 870icafe بگیرین بازار هم موجوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)