ممنون عزیز.
سه تا عکس تو محیط indoor اشتباها تو gs2 اونایی رو که با فلاش گرفته بودم گذاشتم که الان ویرایش کردم و عکسهای بدون فلاش رو گذاشتم میتونین ببینین.
به هر حال عکسهای gs2 رنگها رو کمی گرمتر نشون میده.
ممنون عزیز.
سه تا عکس تو محیط indoor اشتباها تو gs2 اونایی رو که با فلاش گرفته بودم گذاشتم که الان ویرایش کردم و عکسهای بدون فلاش رو گذاشتم میتونین ببینین.
به هر حال عکسهای gs2 رنگها رو کمی گرمتر نشون میده.
با تشکر از نینجای عزیز بسیار کامل و آموزنده بود
از نظر عملکرد واقعی دیدم که چطور هستن حالا با اضافه کردن یه سری چیزا مثله
16 گیگ مموری داخلی
بلوتوث 3 + HS
usb host
انتخاب (گلکسی ) خیلی راحت میشه![]()
علیک سلامسلام
در مور دوربین گلکسی 2 کمی تو فکر فرو برد من رو! حقیقتش طبق روال دوربین های سامسونگ ازش بیشتر انتظار داشتم!
رنگهاش بیش از حده! و واقعا قاطی میشه!
راستی نینجا جان تشکر
امتحانات هنوز تموم نشده ؟![]()
نینجا جان ممنون میشم سوالای منم رو جواب بدی!
راستی نگفتی آخرش کدومشو بیشتر دوس داری؟!
و اینکه کدومش از نظر پرفورمنس ( کارایی) بهتره؟!
ممنون
کلا هر دو تا هم سرعت خوبی دارن.
در ضمن بستگی به سرعت اینترنت هم داره.
تو تستی که خودم انجام دادم هر دو تا هم عالی بودند تو وب بروزر.
والا هر دو تا هم خوبن.هر کدام یه سری مزایا و معایب دارن.
دل کندن از اینترفیس sense خیلی سخته.
ولی من بخوام انتخاب کنم اول GS2 رو انتخاب میکنم و بعد SENSATION رو.
با تشکر از مقایسه ای که انجام دادید.
اگر براتون امکانش هست یه مقایسه ای هم بین GPS دو گوشی انجام بدید.اینکه سرعت پیدا کردن ماه#واره ها توی کدوم بیشتره و خطای اندازه گیری توی کدوم کمتره.
یگ سوال هم داشتم.آیا توی اندروید میشه آهنگ هایی رو که توی یک فولدر قرار دادیم ، پشت سر هم گوش بدیم؟ چون توی IOS انگار چنین حالتی وجود نداره و بر اساس نام آهنگ یا خواننده و ... سورت میکنه و پشت سر هم پخش میکنه و آهنگ های توی یک فولدر رو پشت سر هم پخش نمیکنه.(امیدوارم اشتباه نکرده باشم!)
ممنون...
Last edited by lurenzo; 25-06-2011 at 23:10.
مرسی نینجا جان
ایشالا یک آتریکس هم بیاد دستت با اون هم یک مقایسه بزاری
میدونم داداش گلم
.....
بگذریم ولی اگه هر دو صفحه سوپر امولدی داشتند کدومو میخریدین ؟
چون خیلی ها سخت افزار قوی تر و دوربین بهتر رو میپسندن = گالکسی s2
من همین الان هم میخوام سنسیشن بگیرم اونقدر راضی شدم که بابتش این هزینه رو پرداخت کنم به هیچ وجه هم طرف گلکسی نمیرمحتی اگه سوپرامولد پلاس 2 هم داشت به نظر شخصی من ارزش خرید سنسیشن بیشتر از جی اس 2 هست همونطور که نظر شخصیم ارزش خرید دیزار اس بیشتر از گلکسی اس هست ( عشق چیکار که دست ادم نمیده ) در کل حرف من اینه ادم باید چیزیرو انتخاب کنه که ازش خوشش میاد واسه من دیزاین و سنس 3 و بدنه فوق العاده سنسیشن بیشتر از صفحه پر رنگتره اس 2 ارزش داره
هرچند که در بررسی بین این 2تا که نینجا انجام داد هم هردوتا امتیاز برابر کسب کردن پس اس 2 اونقدر برتری فاحشی نداره 100 درصد بشه انتخابش کرد
جناب آقای نینجا مصرف باطری SII در مقابل sensation چطوره ؟ روی کاغذ که سامسونگ خیلی بهتره . اما در عمل چیزه دیگه ای نشون داده . شما تایید می کنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)