تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: خفن ترین سیستم-نظرتون بگین

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان

پس هارد رو ssd بگیرم. رم 16 گیگ DDR3 1600 Triple Channel
    مادربورد و cpu رو d ual بگیرم یا همون یک سی پی یو کفایت می کنه؟

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

سوالتون در مورد کدوم مطلبشه؟
    کلا می خواستم نظر دوستان رو راجع به پرفورمانس بال برای یه سییستم بدونم و اینکه در شرایط من (کار با فایلهای گرافیکی حجم بال) بهتره هزینه بیشتر برای کدام قطعه باشه؟ مثلا خرید یک کارت گرافیک گران قیمت آیا تاثیری در سرعت این سیستم داره یا نه؟ یا اینکه هارد رو اسکازی بگیریم یا مثلا مقدار و کیفیت رم رو بیشتر کنیم؟ مثلا برای 2500000 هزینه؟؟؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان

پس هارد رو ssd بگیرم. رم 16 گیگ DDR3 1600 Triple Channel

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

کلا می خواستم نظر دوستان رو راجع به پرفورمانس بال برای یه سییستم بدونم و اینکه در شرایط من (کار با فایلهای گرافیکی حجم بال) بهتره هزینه بیشتر برای کدام قطعه باشه؟ مثلا خرید یک کارت گرافیک گران قیمت آیا تاثیری در سرعت این سیستم داره یا نه؟ یا اینکه هارد رو اسکازی بگیریم یا مثلا مقدار و کیفیت رم رو بیشتر کنیم؟ مثلا برای 2500000 هزینه؟؟؟
    مطممئئن اول یک cpu قوی مثله 2600 بعد خرید حداقل 120gb ssd با قیمت 320 تومان و در اخر رید کردن دو تا هارد وستر بلک.
    اگر بخواین زئون بگیرین یک cpu w680 که دوال میشه 2400 و مادربردش هم حدوده 800 تومان.
    چون خرید cpu های زئون برای دوال ارزش داره وگرنه توان singel cpu با یک i7 975 برابری میکنه.
    همچنین i7 2600 از هر دو قویتره.
    پس بهترین پیشنهاد انتخاب استاد بابک است خرین 2600 و اورش تا 4.5ghz.
    گرافیک هم با پیشرفت تکنولوژی تونسته تو پردازش های سنگین و غیر گرافیکی دخالت کنه و سرعتو چندین برابر کنه البته باین نرم افزاره مورد نظر ساپورتش کنه.
    در هر صورت گرافیک Gts450 با قیمت 150 تومان کفایت میکنه.
    پاور هم بالای 700w بگیرین.
    Last edited by pasargadd; 26-06-2011 at 17:22.

3. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

مطممئئن اول یک cpu قوی مثله 2600 بعد خرید حداقل 120gb ssd با قیمت 320 تومان و در اخر رید کردن دو تا هارد وستر بلک.

.
    ببخشید من یه سوال برام پیش اومده؟ منظورتون از رید کردن 2 تا هارد چیه؟ رید 0و1 رو می گید؟ رید 0 یا 1 که توی پرفورمانس تاثیر ندارند؟ دارند؟ فقط برای محافظت از دیتا گفتید؟ یا اینکه رید 5 رو با دو 2 تا هارد میشه انجام داد. (تا جایی که من می دونم 3 تا هارد می خواد) بعد رید نرم افزاری انجام بدیم با ویندوز یا اینکه مادربورد ساپورت کنه؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من یه سوال برام پیش اومده؟ منظورتون از رید کردن 2 تا هارد چیه؟ رید 0و1 رو می گید؟ رید 0 یا 1 که توی پرفورمانس تاثیر ندارند؟ دارند؟ فقط برای محافظت از دیتا گفتید؟ یا اینکه رید 5 رو با دو 2 تا هارد میشه انجام داد. (تا جایی که من می دونم 3 تا هارد می خواد) بعد رید نرم افزاری انجام بدیم با ویندوز یا اینکه مادربورد ساپورت کنه؟
    0 منظورم است.برای افزایش پرفرنس.که با افزایش سرعت read write صورت میگیره.بله مادبرد ساپورت میکنه باید بصورت سخت افزاری انجام بدین.

رید 5 هم فکر میکنم سرعته رید 0 رو داشته باشه و اطمینان بالاتر.بله 3 تا میخواد.

6. 3 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •