تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست كمك براى حل يه مشكل جالب!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ببخشيد كه دير جواب دادم

نقل قول نوشته شده توسط Balrog
    هر دو تا عكس‌ بدون مشكل هستن. فقط اگه توضيح داده بودين كه چيكار كردين خيلى خوب مى‌شد!
    ببخشيد اگر دير جواب دادم.
    من با فوتوشاپ روي عكس كار كردم كه مراحلش به اين ترتيب هست كه برات مي نويسم. اوّل عكس رو تو فوتوشاپ باز كن. يك فايل جديد هم با ابعاد دلخواه باز كن. سپس با ابزار Select كه در قسمت بالاي سمت چپ تول باكس هست يك مربع از دور ساعت رو به شكلي كه ساعتت كاملا داخلش باشه سلكت كن. سپس دو تا فايل رو جوري جابجا كن كه پنجره هر دو قابل ديدن باشه و با ابزار Move ناحيه سلكت شده رو بگير و به داخل پنجره فايل جديد بنداز. اينجوري يك لايه جديد به فايل اضافه مي شه كه همون ساعته. سپس لايه Background رو با راست كليك كردن و زدن Delete حذف كن تا فضاي اطراف ساعت مثل عكس اصلي ترانسپرنت بشه. اگر دقت كني در فوتوشاپ فضاهاي ترانسپرنت به صورت شطرنجي معمولا سفيد و طوسي ديده نمايش داده ميشه. حالا مي توني هر لايه جديدي رو به اين فايل اضافه كني مثل عقربه هايي كه من اضافه كردم يا هر دستكاري ديگه اي كه دلت خواست انجام بدي. تا وقتي كه لايه اي فضاي شطرنجي پشت ساعت رو اشغال نكرده مشكلي نيست. در نهايت مي توني براي ايجاد فايل خروجي از منوي File گزينه Save as رو انتخاب كني و Format رو روي .gif بزاري و فايل رو ذخيره كني. اينجوري فضاهاي ترانسپرنت فايل در فايل خروجي حفظ خواهد شد. دقت كن كه تنها بعضي از فرمت ها مثل گيف خاصيت ترانسپرنت رو حفظ مي كنند. براي مثال اگر فايل رو با پسوند .jpg ذخيره كني رنگ سفيد جايگزين فضاهاي خالي ميشه.
    اميدوارم درست توضيح داده باشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

ممنون از توضيحاتت.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش مي كنم. اميدوارم به دردت خورده باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.Asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    exe.خودم\زنجان\:ايران

پيش فرض

اين تصوير رو من دارم.نوع اون png هستش و قابليت transport در اون فعال شده و چون بعضي از برنامه ها داراي قابليت transport هستند اطراف عكس رو نشون نميدن.ولي اگه اين قابلي تو برنامه اي نباشه اطراف اونرو سياه يا قاطي پاتي نشون مي ده.قابليت transport براي اينه كه بشه تصاوير رو بدون نياز به بريدن آن از گوشه ها استفاده كرد.

داره خودمونی میشه mi.graphist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببين من تو برنامه هاي ديگه نمي دنم.ولي تو فتوشاپ وقتي بگ گراند رو كه عموما سفيد هست رو حدذف كني و طرحت رو با پسوتد گيف ذحيره كنيد اين اتفاق مي افته كه الته خيلي از جاها به در مي خوره.اگه وقت كردم چند تا از اين دسته رو برات مي زارم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين تاپيك زيرخاكيه. يه ماه پيش ما با اين عزيز مشكل رو حل كرديم. خودتون رو خسته نكنيد. كنتور هم ندازيد.

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

من تو فوتوشاپ بدون هیچ مشکلی ویرایش کردم. (اگه می خوای تو فوتوشاپ و تو یه سند جدید از همین عکس استفاده کنی باید تو پنجره New و در قسمت Background content نوع Tranparent رو انتخاب کنی و در نهایت هم اون رو با یکی از فرمت های GIF یا PNG ذخیره کنی!)

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي باحاليد. آخه بخونيد چي نوشتم ديگه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •