تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 69

نام تاپيک: کمک کنین در خرید گرافیک تا 200

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما به بودجه ی طرف هم نیگاه کن با این پول بهترین چیزی که میتونه بگیره پیشنهاده منه

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما به بودجه ی طرف هم نیگاه کن با این پول بهترین چیزی که میتونه بگیره پیشنهاده منه
    این شد.شما بهتره بود اول همین رو میگفتی که با این بوجه بهترین انتخاب اینه.نه اینکه درباره فریم و ... نظر رو هوا بدید.ببخشید که دارم تند میگم.امروز حالم خرابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

مطمئنی؟؟؟؟؟
    هنوز بازی نیومده چطوری مطمئن شدی.در ضمن 5770 همین BF2 رو بزور و با جزئیات متوسط تو Full HD میتونه 30 فریم بده.بعد شما مطمئنی که BF3 که طبق تریلرهاش خیلی هم از BF2 سنگین تره رو 30 فریم به بالا میده؟؟؟؟

دوست عزیز اگه شما میخوای بازی مثل BF3 و یا بازیهای سنگین بازار مثل Crysis و ... رو 30 فریم به بالا اونم تو Full HD بگیری باید یه GTX 460 1G بگیری که اونم قیمتش حدود 230 تومنه.شما بهتره که حداقل 40 تومن بذاری رو بوجه و GTX 460 768MB رو بگیری که حداقل انتظارت رو براورده کنه.اینم یه لینک مقایسه از هر سه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا تو این بنچ مارک اون GTX 460 768MB اولی با وسطیه چه فرقی دارن ؟ اولیه خیلی خفنه بنچ مارکش قیمتش چنده؟. با اینکه 768 هست چرا مقابل ای ام دی که 1 گیگ هست اینقد بالاتره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا تو این بنچ مارک اون GTX 460 768MB اولی با وسطیه چه فرقی دارن ؟ اولیه خیلی خفنه بنچ مارکش قیمتش چنده؟. با اینکه 768 هست چرا مقابل ای ام دی که 1 گیگ هست اینقد بالاتره ؟
    اولی مدل 1G هست به قیمت حدود 230 و وسطی مدل 768MB است به قیمت حدود 190.ببین دویت گرامی میزان حافظه اختصاصی کارت گرافیک اخرین ایتمی هست که تو قدرت کارت تاثیر داره.ایتمهای دیگری مثل تعداد واحد های تسکیل دهنده GPU ، سرعت کلاک GPU ،نوع مازول های مموری،سرعت کلاک مموری و... از میزان حافظه مهم تر هستند.شما هر چی پول بیشتر بدی خب جنس بهتر هم خواهی خرید(البته تو بازار های استاندارد)قیمت مدل AMD حدود 170 هست.خب معلومه از اون دو تا ضعیفتره.شما برای بازی کردن تو رزولیشن FULL HD برای بازیهاس سنگین حداقل به یه GTX 460 768MB نیاز داری.اگر هم که میتونی بیشتر هزینه کنی مدل 1G رو بگیر که خیلی بهتره.

5. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

varians به گنبد هستی ؟؟؟؟
    من هم بچه گنبدم!؟!؟!؟
    بچه کجای گنبد؟؟؟ کدوم محله؟؟؟
    خودم راهنماییت می کنم.
    برام پیام بزار همین جا

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

این بنچمارکها مربوط به BF2 هست که البته با سیستمی قویتر گرفته شده:

سیستم تست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک اصلی تست و گزارش کامل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نتیجه تست ها برای 5770 بد نیست اما نمیشه از 5770 زیاد انتظار داشت ولی چون 460 تو این تست نیست میشه یه چیزی تو مایه های 5850 و 5830 رو براش در نظر گرفت! پس چون BF3 سنگینتر از BF2 خواهد بود بهتره که 460 بگیری! با این کار تو گیم های دیگه هم تاثیرش رو خواهی داشت!

8. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

پس 460 خیلی شاخه. شاید همونو بگیرم
    حالا اگه نخوام مانیتور فول اچ دی بگیرم و فقط اچ دی باشه چی ؟ دور ور 150 بهترین کارت چه کارتی هست که فریم بالا بده
    اصلا این فول اچ دی با اچ دی فرقی دارن یا فقط هزینه گرافیکتو بیشتر میکنه؟ اگه فرق داره تو بازی هست فقط یا در محیط ویندوز و فیلم هم هست ؟؟؟

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

varians به گنبد هستی ؟؟؟؟
    من هم بچه گنبدم!؟!؟!؟
    بچه کجای گنبد؟؟؟ کدوم محله؟؟؟
    خودم راهنماییت می کنم.
    برام پیام بزار همین جا
    سلام عزیز
    من طرفای یادبود میشینم.
    شما کی هستی ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه میخوای صفحه نمایش با رزولیشن HD بگیری.تا 150 بهترین گزینه GTS 450 است و تا 170 بهترین گزینه AMD 5770.که کاملا برای HD جواب میدن.خوب تفاوت رزولیشن در HD و FULL HD نسبتا زیاد و هم تو کیفیت گرافیکی بازی تاثیر داره و هم تو فیلم های FULL HD.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

12

سلام عزیز
    من طرفای یادبود میشینم.
    شما کی هستی ؟ [/QUOTE]

من طرفای جامی هستم- ترکمن دیگه؟؟؟

ای دی یاهو بده اگه داری؟؟؟؟
    کی ها on میشی؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

شما اگه میخوای صفحه نمایش با رزولیشن HD بگیری.تا 150 بهترین گزینه GTS 450 است و تا 170 بهترین گزینه AMD 5770.که کاملا برای HD جواب میدن.خوب تفاوت رزولیشن در HD و FULL HD نسبتا زیاد و هم تو کیفیت گرافیکی بازی تاثیر داره و هم تو فیلم های FULL HD.
    تو محیط ویندوز چی؟ بازی همون رزولوشن اچ دی هم کافیه برام. فیلم فول اچ دی هم صد تا یدونه ندارم اکثر فیلمایی که میبینم دی وی دی ریپ هستش. چه فایده فول اچ دی باشه اما delay و lag داشته باشم بعد یه سال و همش مجبور باشم کیفیتو بیارم پایین. اچ دی باشه ولی تنظیمات گرافیکشو بزارم آخر فریم هم بالای 30 داشته باشم حالا بهترین توی اچ دی ها همیناست ؟ قویتر هم هست ؟
    سلام عزیز
    من طرفای یادبود میشینم.
    شما کی هستی ؟
    من طرفای جامی هستم- ترکمن دیگه؟؟؟

ای دی یاهو بده اگه داری؟؟؟؟
    کی ها on میشی؟؟[/QUOTE]
    هاوا.
    info.vpntec

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •