شما به بودجه ی طرف هم نیگاه کن با این پول بهترین چیزی که میتونه بگیره پیشنهاده منه
شما به بودجه ی طرف هم نیگاه کن با این پول بهترین چیزی که میتونه بگیره پیشنهاده منه
این شد.شما بهتره بود اول همین رو میگفتی که با این بوجه بهترین انتخاب اینه.نه اینکه درباره فریم و ... نظر رو هوا بدید.ببخشید که دارم تند میگم.امروز حالم خرابه
![]()
حالا تو این بنچ مارک اون GTX 460 768MB اولی با وسطیه چه فرقی دارن ؟ اولیه خیلی خفنه بنچ مارکش قیمتش چنده؟. با اینکه 768 هست چرا مقابل ای ام دی که 1 گیگ هست اینقد بالاتره ؟
اولی مدل 1G هست به قیمت حدود 230 و وسطی مدل 768MB است به قیمت حدود 190.ببین دویت گرامی میزان حافظه اختصاصی کارت گرافیک اخرین ایتمی هست که تو قدرت کارت تاثیر داره.ایتمهای دیگری مثل تعداد واحد های تسکیل دهنده GPU ، سرعت کلاک GPU ،نوع مازول های مموری،سرعت کلاک مموری و... از میزان حافظه مهم تر هستند.شما هر چی پول بیشتر بدی خب جنس بهتر هم خواهی خرید(البته تو بازار های استاندارد)قیمت مدل AMD حدود 170 هست.خب معلومه از اون دو تا ضعیفتره.شما برای بازی کردن تو رزولیشن FULL HD برای بازیهاس سنگین حداقل به یه GTX 460 768MB نیاز داری.اگر هم که میتونی بیشتر هزینه کنی مدل 1G رو بگیر که خیلی بهتره.
varians به گنبد هستی ؟؟؟؟
من هم بچه گنبدم!؟!؟!؟
بچه کجای گنبد؟؟؟ کدوم محله؟؟؟
خودم راهنماییت می کنم.
برام پیام بزار همین جا
این بنچمارکها مربوط به BF2 هست که البته با سیستمی قویتر گرفته شده:
سیستم تست:
لینک اصلی تست و گزارش کامل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه تست ها برای 5770 بد نیست اما نمیشه از 5770 زیاد انتظار داشت ولی چون 460 تو این تست نیست میشه یه چیزی تو مایه های 5850 و 5830 رو براش در نظر گرفت! پس چون BF3 سنگینتر از BF2 خواهد بود بهتره که 460 بگیری! با این کار تو گیم های دیگه هم تاثیرش رو خواهی داشت!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس 460 خیلی شاخه. شاید همونو بگیرم
حالا اگه نخوام مانیتور فول اچ دی بگیرم و فقط اچ دی باشه چی ؟ دور ور 150 بهترین کارت چه کارتی هست که فریم بالا بده
اصلا این فول اچ دی با اچ دی فرقی دارن یا فقط هزینه گرافیکتو بیشتر میکنه؟ اگه فرق داره تو بازی هست فقط یا در محیط ویندوز و فیلم هم هست ؟؟؟
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
سلام عزیز
من طرفای یادبود میشینم.
شما کی هستی ؟![]()
شما اگه میخوای صفحه نمایش با رزولیشن HD بگیری.تا 150 بهترین گزینه GTS 450 است و تا 170 بهترین گزینه AMD 5770.که کاملا برای HD جواب میدن.خوب تفاوت رزولیشن در HD و FULL HD نسبتا زیاد و هم تو کیفیت گرافیکی بازی تاثیر داره و هم تو فیلم های FULL HD.
سلام عزیز
من طرفای یادبود میشینم.
شما کی هستی ؟[/QUOTE]
من طرفای جامی هستم- ترکمن دیگه؟؟؟
ای دی یاهو بده اگه داری؟؟؟؟
کی ها on میشی؟؟
تو محیط ویندوز چی؟ بازی همون رزولوشن اچ دی هم کافیه برام. فیلم فول اچ دی هم صد تا یدونه ندارم اکثر فیلمایی که میبینم دی وی دی ریپ هستش. چه فایده فول اچ دی باشه اما delay و lag داشته باشم بعد یه سال و همش مجبور باشم کیفیتو بیارم پایین. اچ دی باشه ولی تنظیمات گرافیکشو بزارم آخر فریم هم بالای 30 داشته باشمحالا بهترین توی اچ دی ها همیناست ؟ قویتر هم هست ؟
من طرفای جامی هستم- ترکمن دیگه؟؟؟
ای دی یاهو بده اگه داری؟؟؟؟
کی ها on میشی؟؟[/QUOTE]
هاوا.
info.vpntec
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)