فکر نمیکنم امکانات بیشتر و بهتر دیگه ای وجود داشته باشه (البته هرچه بیشتر بهتر ).
خیلی ممنون اگه مدل دیگه ای پیدا نکردم همینو میگیرم .![]()
فکر نمیکنم امکانات بیشتر و بهتر دیگه ای وجود داشته باشه (البته هرچه بیشتر بهتر ).
خیلی ممنون اگه مدل دیگه ای پیدا نکردم همینو میگیرم .![]()
امکانات بیشتره ولی 1080i است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی 1080i است
ببخشید فکر کنم سوالم ساده هست ولی این یعنی چی .
این یه عیبه ؟
![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 23-08-2011 at 21:56.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصولا این قضیه برمی گرده به نوع اسکن تصویر ... که P نشانگر Prograssive Scan هست و I نشون دهنده Interlaced Scan .
به طور خلاصه و ساده:
شما یک تصویر 1920x1080 پیکسل دارید که قراره نمایش داده بشه که 1080 خط افقی داره، در 1080p کل 1080 پیکسل با هم و در یک لحظه نمایش داده میشن.
در 1080i موقع نمایش تصویر ابتدا خطوط زوج (یا فرد - متفاوت در استانداردهای مختلف) نمایش داده میشه و بعد از اون خطوط فرد (یا زوج - ...)
فایده این کار اینه که شما برای هر فریم پهنای باند مورد نیاز رو تقریبا نصف می کنید (تصویر فشرده نشده) و هرچقدر پهنای باند کمتر باشه قیمت چیپ ها و سخت افزاری که برای پردازش یا نشون دادن اون سیگنال لازمه هم کمتر میشه. در یک تصویر فشرده شده حتی این اختلاف پهنای باند از نصف هم بسیار کمتر میشه و برای همینه که استفاده از 1080i در لوازم صوتی و تصویری بسیار محبوب هست (سخت افزار ارزان تر = هزینه ساخت پایین تر برای تولید کننده ها)
عموما با یک پهنای باند و Refresh Rate ثابت، تصویر Interlaced می تونه رزولوشنی دو برابر یک تصویر Prograssive رو داشته باشه. مثال معروف این قضیه اینه که با Refresh Rate ثابت، یک تصویر 1080i (یعنی 1920x1080 و Interlaced) تقریبا پهنای باندی معادل با یک تصویر 720p (یعنی 1280x720 و Prograssive) نیاز داره، برای همینه که معمولا هم تصاویر 1080i رو با 720p مقایسه می کنند.
اگه به دوربین های فیلم برداری Full HD بازار نگاه کنید (مثلا محصولات SONY که تبلیغ زیادی هم درباره Full HD بودنشون میشه) می بینید همگی بدون استثنا تصاویر 1080i رو فیلمبرداری می کنند که باعث میشه هزینه تولید دوربین فیلمبرداری برای سازنده حتی بیشتر از 30 درصد کمتر میشه (فیلم برداری 1080i نسبت به 1080p نیاز به نصف تعداد CCD Array داره)
حالا اینکه یک قطعه یا ویدیو که خریداری می کنیم و سازنده به عنوان 1080p تبلیغش کرده واقعا هست یا نه، نمیشه دربارش نظر قطعی داد ولی عموما اکثرا در داخل محصول ها کل عملیات بصورت Interlaced انجام میشه و در آخرین مرحله یک چیپ عملیات Deinterlacing رو انجام میده که بدون شک هم کار بی خطایی نیست.
در آخر کیفیت بین این دو زیاد از دیدما قابل تشخیص نیستند
مثلا فیلمای 1080P رو بلوری میرزن چون حجمشون بالاست
و فیلمهای 1080I رو HD DVD یا DVD میریزن چون حجمشون کمه
ببین برادر شما گفتی امکانات؟
جوابت اینه
http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=16&category_id=2&option=com_virtu emart&Itemid=67
گفتی کیفیت
جوابت اینه
http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=2&category_id=2&option=com_virtue mart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
سلام به همگی دوستان و هموطنان.دوستان چند سوال داشتم میخوام راهنماییم کنید.
1. من میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم و برا کامپیوتر قبلا یکی خریدم و فقط میخوام ----- دیجیتال بخرم.به نظر شما در این زمان و مکان(بیرجند) و میخوام کامل و بی نقص باشه و پشتیبانیشم همه جوره خوب باشه و full hd 1080P رو هم ساپورت کنه و خاصیت تنظیم برای ظبط هم کامل ساپورت کنه و امکانات دیگه ای که همه استفاده میکنند چی بخرم خوبه؟قیمت هم زیر 100 تومن میخوام در ضمن هیچ نیازی ندارم که دی وی دی پلیر داشته باشه فقط یو اس بی که بشه هارد و فلش وصل کرد داشته باشه بسه.
در ضمن میخوام که کابل HDMI هم بخوره با این که تلوزیونمون نداره ولی خوب شاید لازم شد یعنی لازم میشه.کامپونت رو که حتما داشته باشه.
لطفا یه مدل بگین که کارش رو پس داده باشه و هنگ و اذیت تو کارش نباشه و از زبان شیرین فارسی تا ته ساپورت کنه.
راستی این یه شبکه ضبط کردن و یک شبکه تماشا رو همه رسیورا ساپورت میکنند؟الان شبکه های اصلی از 1 تا قرآن همه تو یک فرکانسند؟
2. در مورد خود سیستم دیجیتال هست که چرا کیفیت از ----S پایین تره یه کمکی؟(شبکه های موحود در ستلایت بدر)
3. من الان به شبکه 7 احتیاج مبرم دارم ولی الان که سیسام دیجیتال رو استفاده مینکنم همه شبکه ها هستند به جز آموزش.خواستم بدونم مشکل از کجاست؟چون قبلا بود و چشبکه چهار نبود ولی الان شبکه چهار هست و اون نیست.
در آینده ای نزدیک کیفیت هم بالاتر از ماهواره میره
3- در این زمان شبکه های ارسالی در بیرجند این ها است
یک، دو، سه، چهار، خبر، شما و استانی خاوران (بیرجند)
Last edited by isfahaneshop; 27-08-2011 at 14:46.
من دوباره یه سرچی تو پست ها زدم و چیزی که مشخص بود تعداد بیشتر پست ها درباره این مدل بود .
به نظر شما این دستگاه از نظر حرفه ای کاملترینه ، من بیشتر به امکانات اهمیت میدم ، البته نه قطعا امکانات اضافه مثل DVD Player و از نظر مالی هم مشکلی نیست .
من با تجربه ای که از شما دیدم به شما اعتماد دارم .
نکته :
تا اخر این ماه یا ماه بعد اقدام به خرید میکنم .
سلام ممنون از پاسخت البته دلم خون شد تا یکی پاسخ داد ولی بازم ممنون.
این مدل بوسنس تنها بدیش نبود صفحه ال سی دی کوچیکه هست؟؟دیگه بدی دیگه ای نداره؟
در مورد دومی خوب اگه اینجوریه باید کیفیت خیلی بیشتر ار ستلایت باشه.درست میگم؟؟؟؟امیدورام کیفیت بره بالاتر.
قیمت دقیق این مدل رو بگو یا برام پخ کن....
مدلای پروویژن چه طورند؟
این فرق I و P تو فول اچ دی خیل محسوسه؟اصلا ارزش داره؟؟
کلا در مورد بلوسنسه که میگی ارزش خرید با این قیمت رو داره در حالی که من تلوزیون عادی(نه ال دی دی یا ال سی دی)دارم که اچ دی ام آی هم نداره.البته آینده نگرم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)