ولی توی اون فروم 700 تا پست داره و ادعا می کنه روزی دوتا سیستم می بندهشاید سیستم خودشو روزی 2 بار باز و بسته می کنه
![]()
ولی توی اون فروم 700 تا پست داره و ادعا می کنه روزی دوتا سیستم می بندهشاید سیستم خودشو روزی 2 بار باز و بسته می کنه
![]()
والا من ادعایی ندارم ولی خیلی ها رو دیدم که دور از جون دوستان شاید 2 تا 3 هزار تا پست هم زدن ولی از چیزی سر در نمیارن.منم با شما موافقم فکر کنم روزی 2 تا 3 بار سیستم خودش رو باز و بسته میکنه.![]()
نظرشون کلا اشتباهه مگه سی پی یو های amd بخاری نفتیه بعد یک مدت وایسته
ازراک هم کیفیت مادربورداش خوبه و بد نیست
البته من هم اینو قبول دارم تا حدودی و توی موبایل های زیادی دیدم و بعد از 5 - 6 سال!
توی فوم های خارجی هم خیلی از faulty hardware حرف می زنن
Last edited by amirrasa kateb; 20-06-2011 at 19:34.
من که همچین چیزی ندیدم من سیستم amd زیاد میبندم همچین چیزی ندیدم
البته من این رو روی همه دستگاه ها دیدم و منظورم فقط ای ام دی ها نیست ولی بعد از 5-6 سال تازه کمی کند میشن
مثلا سیستم خودم
4 سال پیش توی اکس پی خوب کار میکرد اما الان با همون کانفیگ توی اکسپی کم میاره
حالا شما هم مشهدی هستی بعضی از فروشنده های تک هم همین حرف رو فقط در مورد amd میزننن
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن؟
مثلا یه مدل مادر بورد و سی پی یو دیگه؟
یا برم همینو بگیرم؟
------------------------------------------------------------------------- ادیت:
یه سوال در مورد سی پی یو
من توی سایت AMD عبارت "X4 945" رو سرچیدم با 3 مدل برخوردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولی و دومی مثل همن و فقط Revision شون فرق داره اما سومی Wattageش هم بیشترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من اگه هر 3 تا شو پیدا کردم تو بازار، کدومشو بگیرم؟
Last edited by amirrasa kateb; 21-06-2011 at 09:24.
سلام.
دوستان من واسه کار یه شرکت نیاز به 3 تا سیستم دارم که هرکدوم تا سقف 400 تومن جمع شه!!(فقط کیس)کاربریشونم بیشتر اینترنت(وایمکس دارن) و تایپ و تماشای فیلم و احیانا ً یه برنامه حسابداری هست.
ممکنه من رو هم راهنمایی بفرمائید الان چه سیستمی با این بودجه میتونم تهیه کنم که قطعاتشم راحت هم تو بازار گیر بیاد؟نخواستم تاپیک جدید باز کنم.در ادامه سوال دوستمون مطرحش کردم.چون خواسته هامون هم قیمت بود!!!!!!!!!!!
ممنونم.یاعلی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)