9400 توی مایا کم میآره آخه ولی اگه مثلا با فتوشاپ بیشتر کار مکنید CPU اولویت داره!
9400 توی مایا کم میآره آخه ولی اگه مثلا با فتوشاپ بیشتر کار مکنید CPU اولویت داره!
خوب آره یه کم کم میاره ولی کاریش نمیشه کرد
همین سی پی یو رو هم به زور میخوام عوض کنم
خوب با توجه به وضعیت فعلی سی پی یو چی بگیرم؟
مادربورد میتونید P8h67 بردارین که از گرافیک درون CPU استفاده کنه!CPU هم میتونید i5 2400 بردارید که جمعا میشه 438 هزار تومن!
این خوبه ولی اون گرافیک درون سی پی یو چیه؟
یعنی گرافیک آنبورد؟
آخه شنیدم گرافیک آنبورد رو نمیشه ارتقا داد و خوب هم میگن نیست البته شنیدم دقیقا اطلاع ندارم
نه کلا این CPU که معرفی کردم درون خودش کارت گرافیک خوبی رو داره که کمک میکنه آنبورد نیست در ضمن بر فرض اگه آنبورد باشه خوب از آنبورد استفاده نمیکنید مگه نمیشه یه کارت دیگه گرفت!بگذریم این خوبه حالا؟
Intel i5 2300 1155 :220 t
GIGABYTE - H61M-USB3-B3:150 t
Patriot 2*2GB 1333:50 t
420t
به نظر من عالیه تو سایت رایان صبا مشخصاتشو دیدم حرف نداره یعنی اینو بگیرم گرافیک فعلیمم رو نصب کنم؟یا اینکه گرافیک خودش قوی تره؟ نمیشه هر دو گرافیکا با هم استفاده بشه؟
فقط این به علاوه جعبه کیس(اوربیت) و پاو مناسب و هارد 1 ترا تقریبا چقدر میشه
اونوقت این قطعات خودم (به جز گرافیک) رو حداقل چند میخرن (حداقل حداقل)؟
تا 400 تومان نظر من :
intel core i5 2300 --->215
asrock h67 de3 --->150
ram 2*2 gig king max 1333 ---->55
----
all= 420
ویرایش :
اگه بتونید بیشتر هزینه کنید می تونید مادربرد ایسوس و گیگا هم بردارید که به نظر من فرقی با هم ندارن و هر 3 کارایی یکسانی دارن
Last edited by happyfeat; 19-06-2011 at 16:00.
پاور 480 هم 66 هزار تومن + هارد هم SeaGate Baracudda 7200 هم 70 هزارتومن + کیس Orbit هم 68 تومن جمعا 642 هزار تومن!پاور هم اگه شک داری با خودت چون مصرف پاور بیشتر برمیگرده به گرافیک که اونم پایینه جمعا با سی پی یو و چیز های دیگه این هم زیادشه!در مورد گرافیک CPU هم باید گفت میشه با هم کار کنن فقط اگه اون 9400 کم بیآره اون کمکش میکنه!موفق باشی در مورد قیمت هم فحشمون ندیا!دیگه چیکار کنیم خراب رفاقتیم گفتیم سیستم خوب بدیم!
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
بله درسته شرکت Asrock یادم نبود این بهتره!
این که 600تومن شد
من فوق فوقش بتونم زار و زندگیمو سر هم کنم به زور 500تومنه نمیشه پایینتر بره؟
سیستمش عالیه اینطوری اگه تو قم پیدا بشه این مادر بورد اون Asrock که اصلا بعید میدونم پیدا بشه حالا این ایسوزه معروفتره
رم چی این رم های DDR2 با باس 800 کینگ مکس خودم خوبه؟
تو رو خدا نگو نه که مجبورم از اول برم دنبال یه مادربورد دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)