تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: چه زباني ياد بگيرم ؟

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عمو محسن

من هم نظرم رو فرانسه بود اول آلماني هم احساس ميكنم كاربرد زيادي داشته باشه
    اين دوتا زبون چقدر به انگليسي شباهت دارن ؟

آلمانی از لحاظ گرامر پیچیده‌تر از انگلیسی است در عوض وقتی آلمانی بدونید، اکثر اصطلاحات و واژه‌های انگلیسی به نظرتون آشنا میان. زبان آلمانی در واقع مادر زبان انگلیسی است! (انگلیسی در اصل زبانی از شاخه ژرمنی است. در قرنِ پنجم میلادی، مردمانی از سه قبیله "جوت"، "انگِل" و "ساکسون" که در "آلمان" و "دانمارک" کنونی ساکن بودند، به کشور انگلستان حمله ور شده و آن سرزمین، که مردمی سِلتیک-زبان داشت را تصرف کردند...).
    از لحاظ تلفظ هم لغات آلمانی همونطور که نوشته میشن خونده میشن بر خلاف خیلی از لغات انگلیسی که شکل نوشتاری و گفتاریشون فرق می کنه.

فرانسوی هم لغات و اصطلاحات مشترک خیلی زیادی با انگلیسی داره به خاطر تسلط دویست ساله فرانسه بر انگلیس.تو بعضی از دستورات گرامری هم شبیه هستن.

2. این کاربر از ghermezeteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وقتی کلاس زبان میری اگه توجه کرده باشی اکثر اساتید زبان ، زبان آلمانی رو بعد از زبان انگلیسی بلدن و بعد هم رفتن سراغ فرانسه .

پس میشه گفت بهترین و آسانترین راه یادگیری و انتخاب استفاده از تجربه اوناست . شا هم بهتره همین دو تارو بعد از انگلیسی انتخاب کنی .

من از یکی از اساتید شنیدم گفت اگه انگلیسی رو خوب بدونید میتونید آلمانی رو 6 ماهه یاد بگیرید .

4. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه <^SIleNT^>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بستگی داره که این زبان رو بخوای در چه زمینه ای استفاده بکنی
    مثلا یکی رشته ش زبانه،خب مسلماً زبان های سخت (روسی چینی) براش درآمدزا تر هستن.(خیلی در آمدزا تر!) الان سازمان تربیت بدنی برای ورزش های شرقی باید زمین و زمون رو دنبال مترجم بگرده تا بتونه باهاشون ارتباط برقرار بکنه.
    ولی اگه همینطوری دور همی بخواید یه زبان دیگه یاد بگیرید من فرانسوی یا آلمانی (مخصوصا آلمانی،اگه به قواعد انگلیسی آشنا باشید) رو پیشنهاد میکنم...هرچند با این روند جهانی شدن فکر میکنم همون انگلیسی کفاف بده.
    مورد دیگه ای هم که هست،بحث مهاجرتِ مسلما بهتره که توی هر کشور به همون زبان خودش صحبت بشه.برای مثال در ژاپن اگه شما راهتونو گم بکنید و به احتمال زیاد هیچ کس نمیتونه راهنماییتون بکنه چون 90 درصد مردم ژاپن بزور زبان خودشونو یاد میگیرن...
    Last edited by <^SIleNT^>; 20-06-2011 at 13:14.

6. این کاربر از <^SIleNT^> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خيلي ممنون از همگي و اگه ممكنه ميخوام باز هم نظرتونو در مورد 3 تا زبان اسپانيايي و آلماني و فرانسه بدونم .
    زبان اسپانيايي هم بد نيستا بچه ها ؟ 400 ميليون نفر متكم داره كه بالاي دويست و پنجاه مليون نفرشون تو كشورهايي هستن كه آدم هوس ميكنه سفر كنه اونجاها ( البته اگه پرتغالي و اسپانيايي رو يكي حساب كنيم )
    آلماني هم زبان اصلي سوييس هست و اين خودش يه مزيت بزرگ حساب ميشه

فعلا تا وقتي تصميم نگرفتم چه زباني بخونم همون زبان انگليسيم رو ميخوام تقويت كنم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •