اگر دوست داری پولتو هدر بدی سه جی اس بخر
بهترین کار صبر برای ورود رسمی گلکسی اس ۲به ایرانه.....یعنی مایکروتل بیارتش
عجله نکن و گول مارک اپل هم نخور....
اگر دوست داری پولتو هدر بدی سه جی اس بخر
بهترین کار صبر برای ورود رسمی گلکسی اس ۲به ایرانه.....یعنی مایکروتل بیارتش
عجله نکن و گول مارک اپل هم نخور....
دیگه انصافا خیلی ستمه الان با وجود اینهمه گوشی های تاپ پول برای 3GS با سخت افزار قدیمی بدید . چقدره ؟! فک کنم حدود 650 باشه 8 گیگش .
با این پول میتونید 16 گیگ گلکسی اس بخرید تازه تهش بازم براتون پول میمونه ، در همه شرایط هم 3GS رو شکست میده .
از همه دوستان بینهایت ممنونم مثل اینکه باید صبر کنم گالاکسی اس 2 بیاد !!
حالا این گوشی کی میاد و قیمتش حدودا چنده ؟! و. مهمتر از همه میتونه از لحاظ پخش فرمت های ویدیویی با ایفون برابری کنه !؟
اما یه مشکل وجود داره که میگن سیستم عامل ایفون بهتر از اندرویده ؟!!
نظرتون چیه ؟!
گلکسی اس 2 که الان هم هست ، میانگین قیمتش 1 میلیون هست
بحث انتخاب بین ios و android هم الان بیشتر سلیقه ای هست و این که interface کدوم رو بیشتر میپسندین .
برنامه های اندروید هم به اندازه ios الان زیاد هست و از این بابت جای نگرانی نیست
خلاصه مهمترین نکته اینه که اصلا فکر 3gs رو نکنین ، دیگه وقت خریدن این گوشی نیست ، باز 850 تومن بدید آیفون 4 بخرید بیشتر ارزش داره تا 3gs
100% !
برای خرید آیفون 4 هم زمان خوبی نیست. بحث من روی کیفیت بود که 3GS هنوز قدرت خودشو داره وگرنه آپدیت نسخه 5 براش ارائه نمیشد. برای ما ایرانی ها که به جز بازی کردن و تماس گرفتن کار خاص دیگه ای نمیکنیم نباید تفاوت محسوسی بین پردازنده 3GS و GS II باشه (قثط برای ما)
این گوشی یه ماهی هست اومده قیمت هم در بندر عباس 920 هزار تومن! نگران نباش روز به روز میآد پایین تر در ضمن برو نقدش هم از تو GSM بخون ضرر نداره!
اره سگش می ارزه به کل گوشی های سامسونگ
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
همین اپل نبود همتون باید با ایده ها و طراحی های ناب سامسونگ حال میکردیدبرید دعا کنید اپل ایفون 2g داد تا بزرگترین کپی کننده ها بپرن روش اخه کودم ادمی میاد برند بنز رو با هیوندای مقایسه کنه معلومه با ایرانی های جهان سومی
بله اپل از سامسونگ بابت همین کپی ها شکایت کرد مخزن اصلی همون اپله!
تاپیک رو به انحراف نبرید این جوری دوستمون هم به نتیجه نمی رسه
با اینکه خودم شدیدا اپلی هستم ( اواتار و امضار رو ببین که پرچم بالاست) ولی شدیدا مخالف خرید تری جی اس با این قیمت هستم
کلا خیلی بده که گوشی های نسل قدیمی تر ایفون اصلا منصفانه ارزون نمیشن و این امر ادامه پیدا میکنه تا به کل خارج بشند و ۲ نسل جدید تر بیاد ( ۴ جی برای ۳جی و ۵ جی برای ۳جی اس )
منم فکر نمیکنم خریدش به صرفه باشه
گزینه های خیلی بهتری با این بودجه دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)