تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 31 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 308

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | شیرهای وستفالن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا من نگفتم ستاره های بایرن کوچیکن
    اگر دوباره پست منو بخونی
    میفهمی که گفتم با جذب ستاره های تیم های کوچیک بوندس لیگا
    دوما اگر دورتموند میخواست فصل بعد یک کاری بکنه حداقل شاهین رو نمی فروخت
    اصلا مسئولین تیم چه کسایی رو میخوان برای فصل بعد بخرن؟؟
    کدومش میتونه به دورتموند یه شخصیت در حد یک تیم درجه 1 اروپا بده؟؟
    آرسنال بعد از فروختن هانری-اشلی کول و ویرا چندتا جام گرفت؟؟
    یوونتوس که به زعم بعضی از مدیران پرطمطراق این انجمن تیمی جوان و پر استعداد برای این فصل بود چه کار کرد؟؟
    دریغ از کسب یه سهمیه اروپایی!!!!
    فروش شاهین اجباری بود چون توی قراردادش بندی داشت که اجازه خریدش به مبلغ 10میلیون یورو رو میداد.
    شاهینی که این همه ادعا میکرد راجع به تعصبش به دورتموند توی سال 2009 وقتی فقط 17سالش بوده و بهش پیشنهاد تمدید قرارداد داده شده بود تهدید کرده بود در صورت اینکه همچین بندی رو تو قراردادش نزارن تمدید نمیکنه با باشگاه و ازونجایی که بازیکن بسیار بااستعدادی بود و برای آینده تیم مهم بودش مجبور شدن اینکارو بکنن سران دورتموند.

دورتموند قرار نیست فصل بعد بیاد قهرمان cl بشه ولی توانایی گربه سیاه شدن رو داره با همین بازیکنا.

2. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اتفاقا دورتموند اصلا تیم ثروتمندی نیست
    چند سال پیش نزدیک بود ورشکسته بشن و هنوز هم اثرات اون دوران روشون هست و نزدیک 100میلیون یورو از بدهی ها انگار هنوز مونده.
    سالها بود که بیشتر از 4-5میلیون یورو خرج خرید یک بازیکن نمیکردن تا اینکه امسال با خریدن گوندوغان و پریسیچ رکوردشونو شکستن.
    کل بودجه ای هم که برای نقل و انتقالات این فصلشون در نظر گرفتن حداکثر 10میلیون یورو بوده که با فروش نوری شاهین یه کم بالاتر رفته.
    برای فصل بعدشون حداقل باید یه 15 تا 20 تایی خرج کنن تا بالاخره از اسم خودشون لااقل شرافتمندانه دفاع کنن

بایرن و اینتر فینالیست های فصل پیش سی ال 2 تیمی بودن که امسال زیاد ترکیب قبلیشون عوض نشد و خرید انچنانی نداشتن!نتیجه اش چی شد؟؟حالا که دورتموند قهرمان لیگ داخلی کشورشه
    فروش شاهین اجباری بود چون توی قراردادش بندی داشت که اجازه خریدش به مبلغ 10میلیون یورو رو میداد.
    شاهینی که این همه ادعا میکرد راجع به تعصبش به دورتموند توی سال 2009 وقتی فقط 17سالش بوده و بهش پیشنهاد تمدید قرارداد داده شده بود تهدید کرده بود در صورت اینکه همچین بندی رو تو قراردادش نزارن تمدید نمیکنه با باشگاه و ازونجایی که بازیکن بسیار بااستعدادی بود و برای آینده تیم مهم بودش مجبور شدن اینکارو بکنن سران دورتموند.

دورتموند قرار نیست فصل بعد بیاد قهرمان cl بشه ولی توانایی گربه سیاه شدن رو داره با همین بازیکنا.
    وقتی از مرحله گروهی بالا نیایی و حذف نشی دیگه گربه سیاه و سفید بودن فرقی میکنه؟؟
    صحبت من یه چیزی دیگه است
    تیمی مثل دورتموند با این همه رگ ریشه
    بالخره باید یه تکونی به خودش بده و پیشرفت کنه-درجا زدن و عقبگرد که فایده نداره
    کاری که یوونتوس بعد 6 سال داره انجام میده

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بایرن و اینتر فینالیست های فصل پیش سی ال 2 تیمی بودن که امسال زیاد ترکیب قبلیشون عوض نشد و خرید انچنانی نداشتن!نتیجه اش چی شد؟
    درست اما بایرن اسیر مصدومیت ستارهاش+لجبازی مربیش بود واینتر دوران سردرگمی بعدازمورینیو رو داشت تجربه میکرد.اگه نتیجه میگرفتن باید تعجب میکردیم!

تیمی مثل دورتموند با این همه رگ ریشه
    بالخره باید یه تکونی به خودش بده و پیشرفت کنه-درجا زدن و عقبگرد که فایده نداره
    کاری که یوونتوس بعد 6 سال داره انجام میده
    مقایسه این دو باهم صحیح نیست.
    یوونتوس مشکل مالی نداره،اونها متهم به چیز دیگه ای هستن که بحثش این جا نیست.
    اما دورتموند مشکلش مالیه وبعداز اون بحران+بدهی سرسام آور کمترکسی باورمیکرد این تیم بتونه روی پای خودش بایسته.
    حماس جان دوران اوج دورتموند بزودی زود تکرار خواهدشد.
    درثانی اگه تیم محبوبت بمشکل بربخوره ونتیجه نگیره شما ناامید میشی و از طرفداریش دست برمیداری؟
    نه فکرنمیکنم اینجوری باشه.

5. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دورتموند و لورکوزن و بایرن
    این سه تیم تیمهای قوی زمانی که من تازه شروع به دیدن فوتبال های خارجی کردم بودند . سال 98 به این ور .
    یادم هست شبکه 3 اون زمان که از بوندسلیگا می پخشید اکثرا بازی های این سه تیم بود .
    و خب ما هم شدیم طرفدار بایرن .
    یادش بخیر اون زمانی که روسیچکی توی دورتموند اقایی می کرد . زمان مولر و ... که یوسف جان گفتند حیف من یادم نمی اد .

شایعاتی هست که دورتموند نیکلاس بنتر رو می خواد؟ درسته قدش مثل چناره! ولی این کجا و یان کلر کجا!

7. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شایعاتی هست که دورتموند نیکلاس بنتر رو می خواد؟ درسته قدش مثل چناره! ولی این کجا و یان کلر کجا!
    12میلیون پوند خرج این چنار کردن خریت محضه

اگه نصف بکنن قیمتشو بدک نیست ولی بعیده

9. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توافق بوروسیا دورتموند با مصطفی امینی

ستاره استرالیایی با سران دورتموند به توافق رسیده تا قراردادی 4 ساله با این تیم امضا کند

Mustafa Amini

سایت گل- سران باشگاه بوروسیا دورتموند با مصطفی امینی، ستاره 18 ساله خط میانی باشگاه سنترال کوست مارینرز به توافق رسیدند.
    این ستاره به طور موقت با بوروسیا دورتموند تمرین می کرد و مسئولان این باشگاه تصمیم گرفتند تا اورا به خدمت بگیرند
    بودی فرح، مدیر برنامه های امینی به بیلد گفت:« مصطفی پیش قراردادی را با دورتموند امضا کرده که 4 سال اعتبار دارد و همه چیز به توافق سران دو باشگاه برسر مبلغ این انتقال بستگی دارد.»
    خود این بازیکن هم اعلام کرده که بعید است سال اول این قرارداد را در دورتموند سپری کند و ترجیح می دهد با قرارداد قرضی به سرزمین مادری اش بازگردد.
    امینی دراین رابطه گفت:« یورگن کلوپ به من گفت که بهتر این است که یک سال دیگر را در استرالیا بازی کنم تا بتوانم خودم را برای رقابتهای جام جهانی زیر 20 ساله ها در کلمبیا آماده کنم و برروی رقابتهای مرحله مقدماتی المپیک 2012 تمرکز کنم.به علاوه می توانم مهارتهایم را بیشتر کرده و تجربیات بیشتری در مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا کسب کنم.»
    او در ادامه صحبتهایش به تمجید یورگن کلوپ از او اشاره کرد و گفت:«کلوپ مرا به گوشه ای کشید و به من گفت که من با سبک بازی ام در جلسات تمرینی نظر او را جلب کرده ام.»
    با وجود سن و سال کم امینی، او فصل گذشته در ترکیب اصلی ماینرز بازی کرد و سابقه بازی در تیم ملی زیر 23 ساله های استرالیا را هم دارد.
    قابل ذکر است که پدر امینی افغان و مادرش اهل نیکاراگوئه است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by yuseph; 18-06-2011 at 13:11.

11. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مذاکرات شینجی کاگاوا با دورتموند برای تمدید قرارداد

کاگاوا که تابستان گذشته با انتقالی 350 هزار یورویی از سرزو اوزاکا به دورتموند پیوست، خیلی زود در این تیم جا افتاد و به یکی از بازیکنان تاثیر گذار دورتموند تبدیل شد

سایت گل- شینجی کاگاوا، ستاره تیم ملی ژاپن، مذاکراتش با باشگاه دورتموند برای تمدید قرارداد را آغاز کرده است. قرارداد فعلی او با قهرمان آلمان در تابستان 2013 به پایان می رسد.

کاگاوا که تابستان گذشته با انتقالی 350 هزار یورویی از سرزو اوزاکا به دورتموند پیوست، خیلی زود در این تیم جا افتاد و به یکی از بازیکنان تاثیر گذار دورتموند تبدیل شد و بازی های خوبش توجه باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله منچستریونایتد را جلب کرد.
    توماس کروث، مدیر برنامه های کاگاوا در گفتگو با بیلد گفت:" ما پیش از این مذاکرات اولیه را با میشائیل زورک، مدیر فوتبال باشگاه دورتموند، انجام دادیم. هر دو طرف علاقه مندند تا قرارداد طولانی تری امضا کنند."
    کروث همچنین تاکید کرد که این ستاره 22 ساله ژاپنی بی صبرانه در انتظار فصل 12-2011 است:" شینجی واقعا در انتظار فصل 12-2011 و جو فوق العاده ورزشگاه وست فالن است. مذاکرات برای تمدید قرارداد احتمالا تا پیش از شروع فصل جدید به نتیجه خواهد رسید."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب اینجاست که بازیکنا تا عملکردشون طی یه فصل فراتر از سطح انتظار بوده خواهان افزایش دستمزدشون میشن ولی حاضر نمیشن به دلیل عملکرد بدشون دستمزدشون کاهش داده بشه

15. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

جالب اینجاست که بازیکنا تا عملکردشون طی یه فصل فراتر از سطح انتظار بوده خواهان افزایش دستمزدشون میشن ولی حاضر نمیشن به دلیل عملکرد بدشون دستمزدشون کاهش داده بشه
    علاوه براین تازه مقصد بعدیشون رو هم انتخاب میکنن.نمونش خود همین کاگاوا بهش بدن میره توپ جمکن منچستر میشهگفته بود کافیه فقط بهش پیشنهاد بشه!میره وبه منچستر میپیونده!
    عشق منچستر کشتتش،بی غیرت!

17. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بورسيا دورتمند، بندتنر را نمي خواهد

مسئولان باشگاه بورسيا دورتمند شايعه اعلام تمايلشان را به جذب نيکلاس بندتنز تکذيب کردند.

به گزارش فوتبال آنلاين به نقل از خبرگزاري آلمان، چندي قبل مدير برنامه هاي اين ملي پوش دانمارکي اعلام کرد: از چند باشگاه آلماني پيشنهاداتي وجود دارد بويژه مسئولان بورسيا دورتمند علاقه زيادي به خريد وي دارند البته هنوز مذاکراتي در اين زمينه وجود نداشته است.
    اين در حالي است که بورسيا دورتمند اعلام کرده اند که در حال حاضر خواهان فروش بوکاس باريوس ملي پوش پاراگوئه اي تيمشان هستند.

منبع: فوتبال انلاین

19. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •