Siva Dic Baraye Shoma Kalamat English Ra Tarjome Mikonad
Kafist Kalameye Morede Nazar Ra Be Robot Besoorate PM Beferstid Va Montazere Javabe Robot Bashid
Siva Dic Baraye Shoma Kalamat English Ra Tarjome Mikonad
Kafist Kalameye Morede Nazar Ra Be Robot Besoorate PM Beferstid Va Montazere Javabe Robot Bashid
براي كار كردن با ان يكي ربات
/check yahoo_ID
وارد کنيد تا invisible بودن را مشخص کنه
msks جان برای کار با Robot اون / باید باشه؟
یعنی مثلا تو pm به روبات بدیم ؟
/ check YahooId
الان مثل اينكه ربات هنوز كامل راه نيفتاد
دستور :
check Yahoo_ ID/
بين check و ID يك فاصله بزنيد
سلام نمیدونم
من اد کردم درست بود ولی اون دیکشنریش اد نشد قات میزنه یدفعه کار نمیکنه یه دفعه روشنه معلون نیست فکر کنم
هنوز مشکل دارن
دیکشنری اد شد خوبم کار می کنه ولی مثل اینکه هنوز کامل نشده چون خیلی وقتها دی سی می شه!!!
با سلام خدمت دوستان عزيز
بنده مدير سرورهاي شركت هاي پارسبد و آشيانه مي باشم كه لازم دانستم توضيحاتي را در رابطه با اين روبات ها در اين بخش مطرح سازم.
اين روبات ها كه با زحمات دوستان بخش تحقيقات شركت راه اندازي شده اند در حال حاضر دوره آزمايشي خود را سپري مي كنند كه ممكن است داراي مشكلاتي نيز باشند كه در همينجا بنده از كليه كاربران به اين دليل پوزش مي خواهم.
روبات Sivadic در حال حاضر تقریبا کامل بوده و هیچگونه مشکلی در سرویس دهی ندارد ولی روبات Sivarobot به دلیل ارسال PM بسیار زیاد دچار یک سری مشکل شده است که دوستان در بخش برنامه نویسی قول داده اند که به زودی این مشکل برطرف خواهد شد و روبات بدون هیچ مشکلی ارائه سرویس دهی را آغاز خواهد کرد.
شایان ذکر است روبات ها و سرویس های جالب دیگری نیز در راه هستند، منتظر خبرهای بعدی باشید![]()
در صورت بروز مشكل و يا داشتن سوال با info AT parsbodnetworks.com ارتباط برقرار نماييد.
موفق باشيد
ممنونیم از زحمت های شما...
میگم چطوره تو یاهو یه گروه به نام همین Parsbod ایجاد کنید تا دوستانی که علاقه مندند بیان عضو بشن و اخبار مربوط به این سرویس های خوب شما رو دریافت کنن؟
با سلام
شما می توانید اخبار مربوط به این سرویس ها را از لینک زیر پیگیری نمایید و نظرات و پیشنهادات خود را در آنجا مطرح نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظرات شما برای بهبود هرچه بیشتر این روبات ها هستیم.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)