تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: The Cursed Crusade

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نسخه 360 بازی را گرفتم .
    دموهای اولش که همچین دلچسب نبود و مبارزات هم خیلی خوب از آب در نیومده . اکثرا شیوه کشتن دشمن ها مثل همه .
    فقط من همون اول کار گیر کردم :
    همون اوایل بازی اونجا که یه دمو نشون میده و دو نفر که فکر کنم مثلا همون فرشته و شیطان باشن ( یکیشون شاخ داره و اون یکی نورهای سفید تو بدنشه و دورشون آتش هست ) با هم میخان مبارزه کنن . ازمون میخاد چند تا دکمه را بزنیم ( QTE ) ولی من هر جوری که میزنم بعد از سه بار میمیرم .
    البته دو بار بیشتر امتحان نکردم ولی زدن اون دکمه ها حالت خاصی داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من نسخه 360 بازی را گرفتم .
    دموهای اولش که همچین دلچسب نبود و مبارزات هم خیلی خوب از آب در نیومده . اکثرا شیوه کشتن دشمن ها مثل همه .
    فقط من همون اول کار گیر کردم :
    همون اوایل بازی اونجا که یه دمو نشون میده و دو نفر که فکر کنم مثلا همون فرشته و شیطان باشن ( یکیشون شاخ داره و اون یکی نورهای سفید تو بدنشه و دورشون آتش هست ) با هم میخان مبارزه کنن . ازمون میخاد چند تا دکمه را بزنیم ( QTE ) ولی من هر جوری که میزنم بعد از سه بار میمیرم .
    البته دو بار بیشتر امتحان نکردم ولی زدن اون دکمه ها حالت خاصی داره ؟
    نمیدونم مثل پی سی هست یا نه ولی تو پی سی که باید صبر کنی تا تو اون محدوده بین دو دایره برسه که سفید هم هست بعد جهتی که مشخص کرده رو تا از اون محدوده خارج نشدی بزنی تا جاخالی بده. اون یارو که آبیه یه چیزی شبیه عزراییله میخواد روحه اینو هرطور که شده بگیره...حتی تو خواب هم بعدا میاد سراغش...تو مبارزه ها هم اگه جونت تموم بشه و از دوستت نتونی کمک بگیری میاد میکشتت کلا و باید مرحله رو از اول بری...البته من همه داستان رو skip میکنم شاید اشتباه گفته باشم

در کل من از 10 به این بازی 5.5 میدم...گرافیک و فیزیک خوب نیستن...مبارزه ها هم تکراریه...اما اگه یکم بیشتر کار میکردن میتونست خیلی موفق باشه به خاطر سبکش...

3. 2 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم مثل پی سی هست یا نه ولی تو پی سی که باید صبر کنی تا تو اون محدوده بین دو دایره برسه که سفید هم هست بعد جهتی که مشخص کرده رو تا از اون محدوده خارج نشدی بزنی تا جاخالی بده. اون یارو که آبیه یه چیزی شبیه عزراییله میخواد روحه اینو هرطور که شده بگیره...حتی تو خواب هم بعدا میاد سراغش...تو مبارزه ها هم اگه جونت تموم بشه و از دوستت نتونی کمک بگیری میاد میکشتت کلا و باید مرحله رو از اول بری...البته من همه داستان رو skip میکنم شاید اشتباه گفته باشم

در کل من از 10 به این بازی 5.5 میدم...گرافیک و فیزیک خوب نیستن...مبارزه ها هم تکراریه...اما اگه یکم بیشتر کار میکردن میتونست خیلی موفق باشه به خاطر سبکش...
    من هنوز تو اون قسمت مسخره گیر کردم .
    دیشب پنج بار امتحان کردم . اون موقع که ازمون میخاد دکمه ها رو بزنیم هر جوری که میزنم بعد از دو بار میمیرم . دیشب واقعا اعصابم خورد شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من هنوز تو اون قسمت مسخره گیر کردم .
    دیشب پنج بار امتحان کردم . اون موقع که ازمون میخاد دکمه ها رو بزنیم هر جوری که میزنم بعد از دو بار میمیرم . دیشب واقعا اعصابم خورد شد .
    دقیقا این قسمت برای اولین بار شدید اعصابم رو خرد کرد تا تونتسم پیدا کنم
    نگاه کن،شما باید تلاش کنی تا بری تو اون ساختمونه...وقتی که گفت کلیدی رو بزنی باید صبر کنی دایره متحرک بیاد تو قسمت سفید بعد بزنی تا به اون چیزیایی که میفرسته نخوری.چند لحظه ای هم که نگفت چیزی رو بزنی باید جلو رو بگیری و بری سمت در...وقتی رسیدی اونجا نمیتونه اون یارو بیاد توو مرحله تموم میشه...

6. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه imanasgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض مشکل در مرحله بازی The Cursed Crusade

سلام.
    شاید خنده دار باشه اما من تو مرحله اول بازی یعنی اونجایی که همه جا آتیش گرفته و تصویر دور هست گیر کردم فلش هایی رو نشون میده و منم میزنم اما هیچ تاثیری نداره و یکدفعه گیم اوور میشم باید چه کنم.
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

شما باید دراین مرحله درحالی که میدوی فلشهای نشان داده شده را بزنی تا به کلیسا برسی

9. این کاربر از arashiravani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

14 کمککککککک The Cursed Crusade

من تو همون اول بازی که باید از دست اون یارو فرار کنم گیر کردم . جهت ها رو میزنم اما باز هم منو میکشه !! هر طرف میرم یه نور سفید میاد دور من و دیگه حرکت نمی تونم بکنم . لطفا کمکککککککککککککککک.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام

شما باید دراین مرحله درحالی که میدوی فلشهای نشان داده شده را بزنی تا به کلیسا برسی

داره خودمونی میشه imanasgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

میزنم رفیق اما بازم نمیشه. هرکار میکنم با میمیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من همین کارو میکنم اما اصلا نمیشه . دیگه دارم کم کم تصمیم میگیرم بازی رو پاک کنم . لطفا اگه کسی رد کرده سیوش رو بزاره .

14. این کاربر از linkinparkmj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •