اااا
کاش زودتر گفته بودی
این مدل گوشیم داره
تا اخرین لحظه چک کردم جواب نداده بودی
رفتم 4580 خریدم
قیمتشم 95
اااا
کاش زودتر گفته بودی
این مدل گوشیم داره
تا اخرین لحظه چک کردم جواب نداده بودی
رفتم 4580 خریدم
قیمتشم 95
95 خوب خریدی ایشالله مبارک باشه.
:((
الان جعبشو باز کردم دیدم خارش شکسته :((((((
موضوع اینه تیکخ خارشم تو جعبه نیس که نشون میده یه بار باز شده
حالا موندم از پرینتر استفاده کنم اینو بفرستم عوض کنم یا کلا دست نزنم
آخه خیلی دوره....
ای بابا
بهتره پرینتر رو از یه مرکزی بخرید که تعمیرکار باشند.
کارتریج را باز رنکنیدد و دستگاه را تعویض کنید.
یا همین کارتریج را اگر باز کردید با کارتریج ان دستکاه عوض کنید.
بهتر بود تا فروشنده برای شما راه اندازی میکرد
دست نزنید
نمیشه حالا فقط همین یه تیکه که شکسته رو بفرستم عوض کنن
میدونی کجا رو می گم؟ این قسمتی که جلو پرینتره وقتی کاغز میاد بیرون روش قرار می گیره
بعدم hp که گارانتی نداره زیر بار تعویضش میره؟
اهان منظورت نگه دارنده کاغذه؟
بیخیال بابا همونو استفاده کن.
اگه طرف اوراقی داشته باشه عوض میکنه.
اره ولی اینطور مواقع آدم می خوره تو ذوقش
می دونی که چی میگم
بعدم چون تیکه شکستش تو جعبه نیس می گم شاید باز شده وگرنه خودم با چسب قطره ای درستش می کردم
حالا اینم قسمت ما بود
ایشاله تجربه دوستان بشه که حتما تو مغازه باز کنن
دوستان برای خرید دستگاه همیشه.
مبلف اخر را تایین کنید.
استفاده اصلی را از دستگاه مشخص کنید.
تا پشیمان نشوید![]()
چند دلیل برای نخریدن سایر برندها:از همکاران و دوستان خواهشمندم پس از بررسی و تحقیقات لازم جواب دهند.
اچ پی:مشکل formatter . dc control . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ(پرکلاغی نمیزنه) .نداشتن گارانتی خوب
کانن:فرمتر.نبودن قطعات . نماینده های اغده ای . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ(پرکلاغی نمیزنه)
سامسونگ:حالم به هم میخوره.خودبخود فیوزینگش میسوزه.گارانتی پس از شارژ نداره.فرمترش خراب شده. اسکنرش و کابلش پس از 2هزار کپی میسوزه.کمرنگ زدن.ومشکل ریست. کاغذ کشی.(اخیرا از اچ پی کپی کرد باز) دارم لیست افراد ناراضی از سامسونگ رو جمع میکنم.هر کی خواست لیست 280 نفر هستند که از سامسونگ ناراضیند میتونم چنتاشو بهتون بدم تا خودتون بپرسین.همه از 1750 1640 4300 4521(خرابی اسکنر فرمتر فیوزینگ و کاغذکشی) 2250 4216 4623فرمترو اسکنر 4828فرمتر 5316 4200 (خیلی زیادند)در عذابند و مشکل لاینحل دارند.(به غیر از آشغال انداختن)
دوستان هدفم دستگاه مناسب خریدن.اگه شما دستگاه ارزون بخرید مطمئا باشین حداقل 50 هزارتومان باید هزینه کنید تا دستگاتون درست شه. مطمئن باشین افرادی که دارن سامسونگ معرفی میکنن یا پورسانت میگیرن یا از هیچی اطلاع ندارن و حرف مفت میزنن.هیچ تعمیرکار و مشاور با وجدانی دستگاه مزخرفی مثل سامسونگ رو معرفی نمیکنه.یادتون باشه من کی چی گفتم.فرردا میرین سامسونگ میخرین پشیمون میشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)