تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: Child of Eden

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بچه ها کسی تون گرفت این بازیو؟
    منم با دیدن تریلر هاش خیلی کیفیدم... واقعا حال کردم با فضاش.... ولی بازیش فوق العاده مسخره هست... متاسفانه فقط با موزیکال بودن و زیبا بودن فضا که نمیشه هیجان و زیبایی به بازی داد... یکی از مسخره ترین بازی های امسال بود به نظرم... بازی در سطح اون بازی های PS1 ای بود که یک کابوی بودیم ، خودش می رفت جلو و باید تند تند شلیک می کردیم
    خلاصه گیم پلی در سطح ** بود متاسفانه... اصلا حال نکردم...
    گرافیکش هم اگه بخوایم دوتا قسمتش کنیم ، گرافیک هنریش عالی بود ، گرافیک تکنیکی مضخرف....
    واقعا خیلی زشت بود...
    داستان بازی هم در سطح گلابی بود... اصلا هیچ چیز جدیدی نداشت... با یک داستان ساده که مطمئنم یک ساعت هم روش کار نشده بود یک بازی رو شروع کرده بودن...
    کلا از مسخره ترین بازی های امسال بود که بازی کردم...
    ولی خب شاید برای بعضی ها جالب باشه... ولی بعید می دونم... بازی هیچ کششی هم نداشت.... به خیلی ها بازی رو معرفی کردم از خوشحالی داشتن می مردن ( دوستان گیمر نه ) ولی به محض دیدن بازی سریع رفتن کنار... خود من هم یک مرحله اشو هم بازی نکردم...
    کنترل بازی هم مضخرف هستش... اصلا نمیشه راحت دوربین رو حرکت داد...
    به داستان 50 میدم ، به گیم پلی 61 ، به گرافیک 75 ، به فضاپردازی 89 ، به کشش بازی 54 ....
    در کل میشه 65.8 ، که اون 5.8 اش هم TAG برای کنترل مضخرفش کم می کنم... در کل به بازی میدم
    60/100

2. 5 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بچه ها کسی تون گرفت این بازیو؟
    منم با دیدن تریلر هاش خیلی کیفیدم... واقعا حال کردم با فضاش.... ولی بازیش فوق العاده مسخره هست... متاسفانه فقط با موزیکال بودن و زیبا بودن فضا که نمیشه هیجان و زیبایی به بازی داد... یکی از مسخره ترین بازی های امسال بود به نظرم... بازی در سطح اون بازی های PS1 ای بود که یک کابوی بودیم ، خودش می رفت جلو و باید تند تند شلیک می کردیم
    خلاصه گیم پلی در سطح ** بود متاسفانه... اصلا حال نکردم...
    گرافیکش هم اگه بخوایم دوتا قسمتش کنیم ، گرافیک هنریش عالی بود ، گرافیک تکنیکی مضخرف....
    واقعا خیلی زشت بود...
    داستان بازی هم در سطح گلابی بود... اصلا هیچ چیز جدیدی نداشت... با یک داستان ساده که مطمئنم یک ساعت هم روش کار نشده بود یک بازی رو شروع کرده بودن...
    کلا از مسخره ترین بازی های امسال بود که بازی کردم...
    ولی خب شاید برای بعضی ها جالب باشه... ولی بعید می دونم... بازی هیچ کششی هم نداشت.... به خیلی ها بازی رو معرفی کردم از خوشحالی داشتن می مردن ( دوستان گیمر نه ) ولی به محض دیدن بازی سریع رفتن کنار... خود من هم یک مرحله اشو هم بازی نکردم...
    کنترل بازی هم مضخرف هستش... اصلا نمیشه راحت دوربین رو حرکت داد...
    به داستان 50 میدم ، به گیم پلی 61 ، به گرافیک 75 ، به فضاپردازی 89 ، به کشش بازی 54 ....
    در کل میشه 65.8 ، که اون 5.8 اش هم TAG برای کنترل مضخرفش کم می کنم... در کل به بازی میدم
    60/100

نزن این حرفو مبین نزن....... .

تو دو تا اشتباه بزرگ انجام دادی:

1- بازی رو با دسته انجام دادی
    2- قبل از اینکه بازی رو از نزدیک دیده باشی بازی رو گرفتی.... .

بازی در کل با دسته اصلا حال نمیده چرا؟؟؟
    چون سرغت دسته پایینه....کنترل با دسته سخت تر هستش ....کنترل با دسته بی معنی هستش.

حتی منتقد IGN هم در مورد اینکه دسته بهتره یا کینکت گفته:

After trying both control options for Child of Eden, I found that I preferred Kinect's superior responsiveness. Yes, Kinect makes navigating Eden's databases far easier. In fact, the analog sticks seem clunky compared to swiftly moving your hand around the screen.
    کلا منتقد کنترل بازی با کینکت رو آسون و خیلی سریعتر از کنترل با دسته دونسته...... .
    در قسمت امتیاز دهی هم گفته کنترل بازی با کینکت حالت رویایی به بازی میده.... .

+

در مورد فضای بازی هم باید دوستدار همچین سبکی باشی تو این فروم من به غیر از 2 یا 3 نفر کسی رو نمی شناسم که این سبکو دوس داشته باشه....... .سازنده ژاپنی و افکار ژاپنی..... .

+

در نتیجه این طور شدید نکوبین بازی رو (البته نظر شخصیه و محترم) فقط خواستم بگم ای کاش موارد بالارم انجام میدادی بعد نظرتو کاملتر می گفتی...... .من خودم الان دارم رو challenge mode اش کار می کنم خیلی قشنگه

+

راستی یه نکته تقریبا مهم :اگه با کینکت بازی کنی میتونی نشسته(رو صندلی) هم بازی رو انجام بدی که راحتتره............................ .میانگین امتیازای بازی هم 83 هستش

.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 03-07-2011 at 19:40.

4. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ولی بازیش فوق العاده مسخره هست
    اقا چجوری دلت میاد اینو بگی !!!
    این بازی از نظر هنری یک شاهکاره ، وقتی خود ما گیمر ها چنین بازیهایی رو تحویل نمیگیریم باعث میشیم هر دفعه به بازیها میگیم هنر هشتم همه مسخره می کنن مارو !!!
    این بازی یک شاهکار گرافیکی ، یک تحول در گیم پلی بازی ها و یک پیشرفت فوق العاده برای Kinect هستش .

بررسی این بازی در متاکریتیک :

بازی 3 نمره کامل داره که سایت joystiq یکی از این سایت ها هستش.12 نمره 90 هم در لیست نمرات بازی موجوده .که سایت های OXM و GameSpy و Eurogamer هم جزو این سایت ها هستن . 36 تا از نقد ها هم نمره ای بین 80 تا 90 رو لایق بازی دونستن .GameSpot ، IGN ، 1UP ، videogamer و game informer هم دیگر بازی های این بازه هستن .
    7 نقد هم بازی رو لایق نمره ای زیر 70 دونستن که سایت معروفی در بین این سایت ها نیست .
    در حال حاضر بر اساس 58 نقد نمره نسخه 360 بازی 100/83 هست که نمره بسیار خوبی برای این بازی یوبیسافت محسوب میشه .

6. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

نزن این حرفو مبین نزن....... .

تو دو تا اشتباه بزرگ انجام دادی:

1- بازی رو با دسته انجام دادی
    2- قبل از اینکه بازی رو از نزدیک دیده باشی بازی رو گرفتی.... .

بازی در کل با دسته اصلا حال نمیده چرا؟؟؟
    چون سرغت دسته پایینه....کنترل با دسته سخت تر هستش ....کنترل با دسته بی معنی هستش.

حتی منتقد IGN هم در مورد اینکه دسته بهتره یا کینکت گفته:

کلا منتقد کنترل بازی با کینکت رو آسون و خیلی سریعتر از کنترل با دسته دونسته...... .
    در قسمت امتیاز دهی هم گفته کنترل بازی با کینکت حالت رویایی به بازی میده.... .

+

در مورد فضای بازی هم باید دوستدار همچین سبکی باشی تو این فروم من به غیر از 2 یا 3 نفر کسی رو نمی شناسم که این سبکو دوس داشته باشه....... .سازنده ژاپنی و افکار ژاپنی..... .

+

در نتیجه این طور شدید نکوبین بازی رو (البته نظر شخصیه و محترم) فقط خواستم بگم ای کاش موارد بالارم انجام میدادی بعد نظرتو کاملتر می گفتی...... .من خودم الان دارم رو challenge mode اش کار می کنم خیلی قشنگه

+

راستی یه نکته تقریبا مهم :اگه با کینکت بازی کنی میتونی نشسته(رو صندلی) هم بازی رو انجام بدی که راحتتره............................ .میانگین امتیازای بازی هم 83 هستش

.
    .
    .
    نه مراد جان... کی گفته من با دسته بازی می کنم؟ من با کینکت می رم... با دسته که غیر قابل بازی هست...دیگه کنترلش کاملا سختو مسخره میشه...
    من کلا این فضا ها رو خیلی دوست دارم... ولی اصلا انتظاری که ازش داشتم رو بر آورده نکرد...

اقا چجوری دلت میاد اینو بگی !!!
    این بازی از نظر هنری یک شاهکاره ، وقتی خود ما گیمر ها چنین بازیهایی رو تحویل نمیگیریم باعث میشیم هر دفعه به بازیها میگیم هنر هشتم همه مسخره می کنن مارو !!!
    این بازی یک شاهکار گرافیکی ، یک تحول در گیم پلی بازی ها و یک پیشرفت فوق العاده برای Kinect هستش .

بررسی این بازی در متاکریتیک :

بازی 3 نمره کامل داره که سایت joystiq یکی از این سایت ها هستش.12 نمره 90 هم در لیست نمرات بازی موجوده .که سایت های OXM و GameSpy و Eurogamer هم جزو این سایت ها هستن . 36 تا از نقد ها هم نمره ای بین 80 تا 90 رو لایق بازی دونستن .GameSpot ، IGN ، 1UP ، videogamer و game informer هم دیگر بازی های این بازه هستن .
    7 نقد هم بازی رو لایق نمره ای زیر 70 دونستن که سایت معروفی در بین این سایت ها نیست .
    در حال حاضر بر اساس 58 نقد نمره نسخه 360 بازی 100/83 هست که نمره بسیار خوبی برای این بازی یوبیسافت محسوب میشه .
    امین جان ...من از اون سری آدم ها نیستم که مثلا از بازی های اکشنی که هیجان کاذب به آدم منتقل می کنن خوشم بیاد... اتفاقا من دارم میمیرم تا صنعت بازی از بین بره... کلمه ی صنعت از اولش برداشته بشه و تبدیل بشه به هنر بازی....
    ولی خیلی راه هست تا رسیدن به اون نقطه... وقتی ما شاهد چنین چیزی هستیم که بازی ها اشباع بشن... دیگه بازی های مثل کال آو دیوتی نیاز مردم رو رفع نکنه... اونوقت هست که بازی تبدیل به یک هنر میشه... میشه هنر بازی...
    ولی باید قبول کنی که این بازی اصلا یک هنر نیست... همون طور که گفتم بازی خیلی سر و صدا کرد... الان کسی جرات داره به gears of war 3 کمتر از 80 بده؟ هرچند شاید از نظر خیلی منتقدا این بازی لایق کمتر از 70 باشه ، ولی بخاطر سروصدایی که می کنه اصلا کسی زیر این رقم بهش نمیده...
    این بازی هم به همین خاطر سر و صدای زیادی کرد که بی تاثیر نبوده...
    این بازی به غیر از فضاسازی عالیش هیچ نکته ی عالی نداشت... شما اگه دوتا یا حتی یکی ازدیگر نکات خوبشو بگید شاید نظرم عوض بشه... ولی اگه توجه کنیم هیچ نکته ی جالبی نداره....

حالا یک سوال در مورد کنترل بازی :
    وقتی می خوایم شلیک کنید با دست راست ، باید دست رو ببریم عقب بعدش بیاریم جلو یا از کنار بیاریم وسط؟ ( از چپ یا راست به وسط یا از عقب به جلو؟ )
    دستم خیلی درد می گیره وقتی اینو بازی می کنم.... حتما گفتم راه بهتری هست...
    واقعا نشسته هم میشه بازی کرد/؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

البته کینکتشم یه ایراد بزرگ داره و اونم اینکه شدیدا دستو خسته می کنه..........
    الان من بیس مین بازی کردم همین حس باعث شد بازیو دربیارم...
    محیط بازی پر رزق و برقه و جذابه ولی خوده بازی خیلی خسته کنندس...زیاد باش حال نکردم...کسی بازی نکنه فکر نکنم چیزی از دست بده: دی
    البته تشخیص حرکات دستش فوق العاده است و از همون اول آدم کپ میکنه که چقدر سریع واکنش نشون میده...

9. 3 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

واکنش اش خوبه... من بازی رو خیلی وقته انداخته بودم کنار... ولی بچه ها گفتن رفتم بازی کردم.... ولی نظرم عوض نشد!

دستم از درد داره می ترکه ، کمرم هم درد گرفت اینقدر قوز ایستادم ( تلویزیون جلوی سینمه ، واسه زوم کردن خم شدم )
    البته شاید با مانیتور های بزرگ تر لذت بیشتر بشه...

با کوچیک ترین حرکت دست اون علامت حرکت می کنه و اینش خیلی رو اعصابه...
    بعدش این دست راست خب شلیک می کنه هیچی... قدرتش هم زیاده... این سمت راست که بنفشه نمی خواد شلیک کنیم؟ آخه هرچی شلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته... مثل لیزره؟
    ولی بازم سر حرفم هستم...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببین مبین جان من چند موردو بگم بعدش بحثو ول کنیم چون نمیخوام واسه خاطر این زیاد بحث کنیم...... .

1-نظرات متفاوته و نظر تو هم برایه من مهم و محترمه .همینطور نظر حسین جون

2-سعی کنیم هرگز امتیازا رو زیر سوال نبریم......حالا شاید یه سایت مشکل داشته باشه ولی مجموع امتیازا بهترین ملاک برای بهتر دونستن بازیه و اگه معیار خودموت رو گم کنیم میشیم هر کی هر کی.... .
    بازیهای خیلی بزرگتر از gears3 که دهها برابر gears3 سر و صدا کرده بودن و چند سال واسه ساخته شدنشون وقت گذاشته شده بود رو سایتا با امتیاز دادنشون له کردن انداختن یه گوشه (مثال نمیزنم که بحث نشه) در نتیجه مطمین باش میانگین امتیازا یا کلا امتیازا اشتباه نمیگه... .

3-بازی به نظر من و خیلی ها تو سایت بازی سنتر و خیلی از منتقدها موفق و عالی بوده .....بازی یه شوتر موزیکال که ضربه زدن تو باعث موسیقی میشه و کلا همینجوری میری جلو........ .
    به نظر من برای چند ساعت بازی کاملا خوب و موثر هستش ولی بله در حد یه بازی درجه 1 نیس که اونم طبیعیه.......قشنگیشم به موزیکاش و محیطشه به نظرم..... .

و اما در مورد خود بازی :
    اگه با دست راستت انتخاب کنی هدفها رو بعد دستتو ببری جلو شلیک می کنه........تا 8 تا رو میشه انتخاب کنی که combo میشه

اگه دست چپ رو نگهداری شلیک می کنه (در همون حالت عقب و جلو نمی خواد) دست چپ برای هدفهای صورتی رنگ و برای نابود کردن گلوله هایی هستش که طرف تو میان...... .

اگه دو دستو همزمان ببری بالا به همه جا میتونی شلیک کنی.......که تعداد این قدرت مافوق رو در سمت چپ و پایین صفحه میتونین ببینین(البته به صورت یه توپ بنفش هم وسط مبارزات میاد که میتونین ذخیرش کنین یا همون لحظه شلیک کنین)

در خود مرحله یه اهنگ زمینه پخش میشه که شلیکای شما با دست راست یا چپ یه افکت خاصی به اون موزیک میده.....مثلا دست چپ میشه بیس و دست راست میشه یه صدای خاص(یکی از زیبایی های بازی همینه)

خودشم اگه از تلویزیون بزرگ اونم بصورت نشسته بازی کنید دردی احساس نمی کنید(منم قبلا مثه شما بودم ولی الان خیلی بهتر شده نسبت به قبل)

+

در کل به نظر من بازیه زیبایی هستش و تو این دروه زمونه که همه بازیها شده یه تفنگ بگیر دستت برو همه رو بترکون بازی کردن همچین بازی که با شلیک شما(اونم بدون دسته)اهنگ فرق می کنه و فضا فرق می کنه خیلی نواورانه و دلچسبه....

من خودم بخوام نمره بدم(حس نقد گذاشتن نیس) همون 8.3 میانگین امتیاز رو بهش میدم......

.
    .
    .

12. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ممنون مراد جان...
    بازی با شلیک کردن آهنگش عوض میشه؟ من چنین چیزی رو احساس نکردم!!
    البته باید توجه داشت که بازی خیلی نوآورانه ای بود ، ولی هر بازی نو ای نمی تونه بازی خوبه باشه...

14. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی با شلیک کردن آهنگش عوض میشه؟ من چنین چیزی رو احساس نکردم!!
    عوض نمیشه اهنگ تاثیر و افکت صدا میذاره :

The game serves as a prequel to Mizuguchi's earlier game Rez and sees players shoot at various targets which produce melodic sounds upon destruction

البته باید توجه داشت که بازی خیلی نوآورانه ای بود ، ولی هر بازی نو ای نمی تونه بازی خوبه باشه...
    کاملا درسته....که دراین مورد این بازی نواور تونسته بازی خوبی هم باشه.
    حالا شاید تو دوس نداشته باشی که خوب نظر شخصیه خودته و دلایل خودتو داری ولی در کل و در نظر جمع بازی موفقی بوده(البته شاید خیلی فروش نکنه چون سبکش فوق االعاده خاصه)
    .
    .
    .

16. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ای بابا! چقدر منوی عجیب غریبی داره... من حالیم نشد... ظاهرا 5 تاحباب هست دیگه... که با گرفتن ستاره بقیه شون آزاد میشن.... یعنی فقط 5 تا مرحله داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •