تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: اشکال در USB های کامپیوتر

داره خودمونی میشه javad2656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شاید اینجا

پيش فرض

اول در کیس رو باز کنید ببینید سیم های پورت جلو به کیس وصل هست یا نه؟سوکت پورت جلو معمولا به صورت سوکت های جداست.برای هر پورت 4 تا سیم به رنگ مشکی و سبز و سفید و قرمز داریم.
    وصل کردنش به این صورته که از راست به چپ ترتیب رنگ ها اینطوریه و باید اینطوری سوکت ها رو روی مادربورد نصب کنید:
    مشکی - سبز - سفید - قرمز
    اگر هم که به صورت یه سوکت واحد بود که بهتر
    اگر وصل نبود اون رو وصل کنید.اگر هم وصل بود از توی تنظیمات بایوس امکان فعال یا غیر فعال کردن پورت جلو هست.اگر مدل مادر بوردتون رو بگید میتونم بگم تو کدوم قسمت بایوس هست

2. 2 کاربر از javad2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dr mahsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    P30 WORLD

6 نميدونم

منم USBهاي لب تابم كار نمي كنه البته كار ميكرد يك مدتي دوستم لب تابم رو ازم گرفت وقتي بهم پس داد USBكار نمي كرد خودش گفت فقط سعي ميكرد ويندوز رو عوض كنه به نظرتون چه مرگشه

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی که انگار USB های کامپیوترم دچار مشکل شدن ، قطعاتی مثل فلش مموری ، موس رو میشناسن ولی به هیچ عنوان هاردهای اکسترنال ، موبایل با کابل USBو نمونه های مشابه رو نمیشناسن و هیچ ارتباطی برقرار نمیشه ، ویندوزم رو هم که XP چندین بار عوض کردم ولی مشکل حل نشده ، نمیدونم مشکل چیه ! USB های جلوی کیس که اصلا کار نمیکنن ، کارت USB خریدم ولی مشکلم حل نشد ، الان میخوام یه هارد اکسترنال بخرم نمیتونم ، میخوام یه پرینتر بگیرم نمیتونم ، ... خواهش میکنم دوستان بهم کمک کنن تا این مشکلم حل بشه
    خیلی ممنون و موفق و پیروز باشید
    منم دقیقا این مشکلو دارم ( ویندوز 7 )
    من وقتی ویندوزمو عوض کردم مشکلم یه چند روزی درست شده بود ،هیچ اپدیتی نصب نکردم ولی اول بلوتوث خراب شد و حالا دیگه هیچ گوشی رو نمیشناسه ، مجبورا با nokia pc suite و از طریق ارتباط با بلوتوث تو گوشیم اهنگ میریختم که اونم دیگه نمیشه
    درایورا رو هم حذف و دوباره نصب کردم نشد
    راستی این چیه؟

Last edited by matinone; 24-07-2011 at 00:56.

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان ، لطفا راهنمایی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام احتمالا ویندوزت با MAIN سازگاری نداره,نسخهای مختلف XPرو امتحان کن

داره خودمونی میشه Amxstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من احتمال خیلی زیاد میدم که مشکلم از پاور باشه ، چون چند سالی هست که مرتب کامپیوترمو ارتقا دادم (مثلا کارت گرافیک عوض کردم ، رمامو ارتقا دادم ، دیویدی رایتر انداختم و ...) اما پاورمو ارتقا ندادم با اینکه کامپیوترم قدیمی و شاید ارزششو نداشته باشه اما قصد دارم که پاور قدرتمندی رو سیستم بندازم ، احساس میکنم که هیچ دلیلی برای مشکلم غیر از این وجود نداشته باشه ، شاید پاورم توانایی برق رسونی کافی رو به سیستم نداره ؟؟؟!!!
    ممنون میشم دوستان حرفه ای سخت افزار درباره این موضوع نظر بدن

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

منم مشکل مشابهی دارم !
    درگاه های usb جلوی کیسم کار نمیکنه ! ینی میکرد تا همین چن روز پیش ، دیگه نمیکنه، ینی فلش و هارد رو نمیشناسه و صدای دینگ نمیاد دیگه
    از دیوایس منیجر هم آنیستال کردم و یه چند باری ویندوز ریست شد، اما باز موس و کیبورد که به پشت کیس وصلن کار میکنن اما جلوی کیس نه
    فک نمیکنم مشکل از پاور باشه ، چون هم پاورم پاور خوبیه هم اینکه تا چن روز پیش کار میکرد

گاها هم هارد کار میکنه، اما فلش اصلا !!
    دوستان به داد برسید...
    Last edited by minizoro; 12-08-2011 at 15:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم دقیقا این مشکلو دارم ( ویندوز 7 )
    من وقتی ویندوزمو عوض کردم مشکلم یه چند روزی درست شده بود ،هیچ اپدیتی نصب نکردم ولی اول بلوتوث خراب شد و حالا دیگه هیچ گوشی رو نمیشناسه ، مجبورا با nokia pc suite و از طریق ارتباط با بلوتوث تو گوشیم اهنگ میریختم که اونم دیگه نمیشه
    درایورا رو هم حذف و دوباره نصب کردم نشد
    راستی این چیه؟

هارد های اکسترنال و موبایل و.. نیاز به ولتاژ بیشتری نسبت به فلش دارن،هارد اکسترنال اگه با usb پشت کیس جواب بده واضحه که برد usb جلو مشکل داره
    اصلا خود سازنده های هاردهای اکسترنال توصیه اکید میکنن که هارد رو به صورت مستقیم به usb مادربورد وصل کنید نه از طریق usb های جلو کیس یا رو کیبورد

منم مشکل مشابهی دارم !

درگاه های usb جلوی کیسم کار نمیکنه ! ینی میکرد تا همین چن روز پیش ، دیگه نمیکنه، ینی فلش و هارد رو نمیشناسه و صدای دینگ نمیاد دیگه
    از دیوایس منیجر هم آنیستال کردم و یه چند باری ویندوز ریست شد، اما باز موس و کیبورد که به پشت کیس وصلن کار میکنن اما جلوی کیس نه
    فک نمیکنم مشکل از پاور باشه ، چون هم پاورم پاور خوبیه هم اینکه تا چن روز پیش کار میکرد

گاها هم هارد کار میکنه، اما فلش اصلا !!
    دوستان به داد برسید...
    ممکنه بوردش سوخته باشه چون این usb های جلو کیس برد جدا دارن و اگه زیاد فشار بیا داغ می کنن و ممکنه سوخته باشه

البته باید اتصالاتشم بررسی کنی که درست به مینبورد وصل هستن یا نه و درآخر تعویض ویندوز اگه باز جواب نداد یحتمل داغ کرده سوخته
    Last edited by foa.neh; 12-08-2011 at 16:32.

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

ممکنه بوردش سوخته باشه چون این usb های جلو کیس برد جدا دارن و اگه زیاد فشار بیا داغ می کنن و ممکنه سوخته باشه
    البته باید اتصالاتشم بررسی کنی که درست به مینبورد وصل هستن یا نه و درآخر تعویض ویندوز اگه باز جواب نداد یحتمل داغ کرده سوخته
    بچه ها گفتن device manager از اونجا کردم جالبه فلش کار نکرد ولی هارد کار کرد ... با این حال فرمایش شما درباره فشار وارده زیادی به درگاه های جلویی کاملا معقولانه اس برای هارد ها
    اخه حالا جالب اینجاس که هارده با درگاه جلو کار کرد فلش نکرد خیلی جالبه
    با این حال زین پس هارد رو از پشت میکنم توش
    من موندم این فلشه چرا از جلو نمیره تو .... !!! در حالی که هارد میکاره ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من یک مینی لبتاب دارم که سیدی یا دیویدی رام ندارد و فقط یواس بی میخوره ولی می خوام یه سیستم عامل دییگه غیر از مال خودش (سون استارتر) نصب کنم و مجبورم که یواس بی رو بصورت بوتیبل بالا بیارم اما یواس بی رو که بوتیبل می کنم بالا نمی آد. تو تنظیمات بایوس هم removable dev رو انتخاب کردم اما باز درست نشد!
    چکارکنم؟ باید درایوری چیزی نصب کنم یا...؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •