[/IMG]
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
[/IMG]
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
[/IMG]
[/IMG]
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
[/IMG]
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
[/IMG]
آدرس عکس رو بذارید.اگر نمیشه بین آدرس فاصله نقطه ای چیزی بگذارید که رد بشه.![]()
رمها را بصورت دوال نصب کنید
وارد بایاس بشید
در قسمت AI tweaker گزینه dram frequency را دستی بذارید روی 1600
در قسمت dram timing configuration مقادیر را زیر را از حالت خودکار خارج کنید و دستی قرار بدین :
cas 9
ras to cas 9
ras precharge 9
tras 24
trc 41
comand rate 2t
سپس در قسمت AI tweaker مقدار dram voltage را از حالت خودکار خارج کنید(حالت خودکار باید 1.5 ولت باشه) و بصورت دستی بذارید روی 1.65
بعدشم سیستم را تست کنید
Last edited by ess_1362; 15-06-2011 at 19:41. دليل: غلط املایی
آخه من زماني كه رم ها Duall استفاده مي كنم سيستم بوت نمي شه كه حتي داخل بايوس بشم و چراغ كنار رم روشن مي مونه و دكمه memok هم نمي تونه سيستم رو بوت كنه
پس باول بصورت سینگل وارد بایاس بشید و بعد از ذخیره تنظیمات بصورت دوال چک کنید
من الان با اسلات رم 3 و 4 هيچ گونه مشكلي ندارم و بصورت اتومات سيستم رو اور كردم و CPU از 2.8 به 3.4 رسيده اما سيستم هيچ گونه مشكلي نداره و كاملا پايدار است
ضمن سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد من بعد از كلي كلنجار رفتن با مادربردم بالاخره اونو فرستادم گارانتي (ويستا پخش ) و آقايون نيز بعد از تست مادربرد اعلام كردند مشكل از مادربرده و دستور تعويضش و دادند و چون اون مدل رو نداشتند با گرفتن هزينه اي يك مادربرد با سوكت AM3+ واسم ارسال كردند كه حدود يك ماه به طول انجاميد . اين پست نوشتم تا از همگي دوستان تشكر كنم .
سلام فکر نکنم مشکلی داشته باشه این مقدار 1.25 اختصاص داده شده ولی فکر می کنم استفاده نمی شود و عند الضروره استفاده میشه مثلا رم شما 4 گیگ است ولی همه اش که استفاده نمی شه با درود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)