خوبه اما حدود 600 ئه
FZ40 یا SX30 و HS20 بهترین های این رده هستند
مبارک باشه
قیمت و بقیه موارد رو بگید
عکس هم فراموش نشه![]()
خوبه اما حدود 600 ئه
FZ40 یا SX30 و HS20 بهترین های این رده هستند
مبارک باشه
قیمت و بقیه موارد رو بگید
عکس هم فراموش نشه![]()
F550 EXR که خیلی بهتره ولی باید بخاطر EXR یخورده پول بیشتر بدی!در ضمن لنزش مشابه HS20 میباشد!FZ100 هم قیمت بالایی داره و اگه کیفیت مهمه بین سری FZ مدل FZ35 بهترینه زومش هم 18 هست و از امکانات خوبی برخورداره!به نظر من با این اوصاف بهترین همون F550 EXR میباشد!![]()
مرسی
از دیجی کالا خریدم
287 دوربین
25 کیف
20 مموری
حدوده 335 شد .
الان که اومدم خونه و بیشتر با دوربین کار کردم میبینم که واقعا نسبت به قیمتش عالی هست و امکانات خوبی داره .
مخصوصا عکس هایی که با نور فلش میاندازه خیل عالیه .
فقط کسی نمیدونه این عکاسی پی در پی کجا هست ؟
مشخصات کلی S 4000:
مشخصات کلی: دوربین نیمه حرفه ای - وزن با باتری و کارت حافظه 540 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 445 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-720 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 64 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 و 6400 در مود S) - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 7 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 460,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)
قیمت : 287000 تومان | گارانتی یکساله فوجی فیلم در ایران | همراه با کوپن چاپ رایگان 30 قطعه عکس دیجیتال
قیمت : 295000 تومان | گارانتی یکساله فوجی فیلم در ایران به همراه بیمه بدنه و سرقت بیمه ایران | همراه با کوپن چاپ رایگان 30 قطعه عکس دیجیتال
به دوربین از بالا نگاه کنید قسمت تنظیم زوم دوربین همونی که دوره کلید شاتر هست دوتا دکمه عقب ترش هست یکیش عکس چندتا دوربین پشت سرهم کشیده اون رو بزن چندتا گزینه داره تو همون گزینه هاست!موفق باشی![]()
من هم تصمیم دارم این دوربین را بخرم (Fujifilm FinePix S4000) ولی در سایتهای خارجی که جستجو میکردم، کیفیت عکسهایی که گذاشته بودن اصلا خوب نبود و در حالت بزرگنمایی 100% عکسها مثل نقاشی آبرنگ به نظر میومدن!
آیا این موضوع واقعا صحت داره یا کیفیت بد عکسها بخاطر تنظیم نبودن دوربین و یا آماتور بودن عکاس بوده؟
یکی از نظرهایی هم که در یکی از سایتهای دیگه خوندم این بود که گفته شده بود که سمت چپ 25% از عکسها تار هست! البته این موضوع را من هم از بین تقریبا 20-30 تا عکسی که توی اینترنت از این دوربین دیدم، مشاهده کردم!
ممنون میشم راهنماییم کنی. اگر امکان داره چندتا عکسی که با این دوربین گرفتی را برامون بزار![]()
راستش کیفیتش با توجه به قیمتش خوبه .
قطعا در مقابل دوربین های گرون فوجی مثل HS20 یا کانن SX30 ضعیف تره .
ولی خوب زوم خیلی عالی داره . اگه دستت لرزش نداشته باشه میتونی با 30x زوم اپتیکال عکس های خوبی بگیری .
من حرفه ایی نیستم و با شرایط اتوماتیک عکس میگیرم ولی یکی از دوستام دیروز با تنظیمات دستی عکس های خیلی فوق العاده ایی گرفت .
تو شرایط پر نور عکساش خیلی خوبه ولی در شرایط کم نور حتما باید از فلش استفاده کنی .
اون مورد تاری را هم من هنوز ندیدم ولی این که میگی یه کم آبرنگی میشه تا حدودی درسته .
ولی در آخر قیمت دوربین با توجه به مشخصاتش واقعا عالیه .
در اون حالت یعنی اندازه بزرگ و فول سایز معمولا کسی عکس رو چاپ نمیکنه
ولی در کل این مشکل برای همه دوربینهای کامپکت بخصوص اونایی که از رزولیشن های بالاتر استفاده میکنن بیشتره
شما اگر یه نگاه به عکسهای دوربینهای سونی جدید 16 مگا پیکسلی بندازید در سایز اصلی
به صورت افراد که نگاه کنی انگار با مداد شمعی نقاشی شده![]()
والا من تو همین قسمت هم هر کاری میکنم فقط یه عکس میگیره .
البته دوربین رو حالت آتو هست . من شنیدم گویا باید رو حالت منیوال باشه . درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)