منم بین سه مدل 6070 و 6080 و 6090 موندم که کدوم رو بگیرم!!!
6090 بخاطر بلوری یکم گرونه ...بکار هم میاد این بلوری الان؟! فک نکنم...؟!
کاربردم هم همون گیم و فیلم و.. هست...
واقعا گیج شدم!
منم بین سه مدل 6070 و 6080 و 6090 موندم که کدوم رو بگیرم!!!
6090 بخاطر بلوری یکم گرونه ...بکار هم میاد این بلوری الان؟! فک نکنم...؟!
کاربردم هم همون گیم و فیلم و.. هست...
واقعا گیج شدم!
دوست عزیز چون گرافیک هر سه مدل 6770 و یکی هست و کاربرد شما هم گیم هستش ؛ اگر با پردازنده ci7 میخواین بخرید به نظرم 6070 به قیمت هست بعدش هم 6080
به نظر من 6090 زیادی گرونه و دلیلش هم بخاطر داشتن بلوری , هارد یک ترا و 8 گیگ رم هست
شخصا باسه 6090 من این هزینه رو نمیکنم (میتونم بکنم اما اصلا کار خاصی نمیخوام با لپ تاپ بکنم ) چون شما هر کاری بکنید هیچی مثله PC قدرتمند نمیشه و بازی باهاش حال نمیده![]()
دوست عزیز در مورد رونتر بودن 32 بیتی نسبت به 64 بیتی تصورت غلطه...یکی اینکه تو 32 بیتی میزان ادرس دهی رم از 3/5 گیک بیشتر نمیشه...که البته میتونید یه پچ اصلاحی نصب کنید که 4 گیگ رم رو به سیستم بشناسونید..که با این وجود باز هم در برنامه های مثله فتوشاپ مشکل سره جاشه...همچنین نسخه 64 بیتی اکثر برنامه ها کارائی بهتری نسبت به 32 بیتی هاشون داره...
در موارد خیلی معدودی اپلیکیشن های 32 بیتی رو سیستم عامل 64 بیتی ران نمیشن...مثله بعضی از انتی ویروس ها که اجراشون با اشکال همراه...اما بهتره که تو سیستم عامل 64 بیتی از اپلیکیشن های 64 بیتی استفاده منی...که ماشاالله قربونش برم...الان اکثر برنامه ها نسخه 64 بیتی دارن و حتی شرکتی مثلهadobe تولید برخی از نرم افزاراش مثله after effect وpremiere رو در ورژن 32 بیتی قطع کرده
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
6070 و 6050 گزینه های خوبی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)