هرچند مقايسه در اين مورد درست نيست اما من هم w550 رو پيشنهاد ميكنم البته چند مورد ديدنم كه مشكل save كردن عكس رو داره .
هرچند مقايسه در اين مورد درست نيست اما من هم w550 رو پيشنهاد ميكنم البته چند مورد ديدنم كه مشكل save كردن عكس رو داره .
يه روز كه رفته بودم گارانتي يكي اومده بود بد بخت دو روز بود گوشيشو خريده بود با جعبه و خرتوپرتش اومده بود ميگفت كه عكس save نميكنه اما فكر كنم بعد از flash درست شد
سلام بچه ها اسلن حرفه d500 نزنيد خودايي اشغال مخصوصا lcd و دوربينش خيلي ناجوره خودايي مامانه من داره ولي ... من 2روز پيش يه w500 براي خالم گرفتم خيلي باهاله ولي خودم هنوز موندمw900i يا n90 ولي فك ميكونو سوني اريكسون همشونو ميخوره
من خاهرم د 500 داره که نه ال سی دی ش کیفیت داره و صداش از نوکیا بهتره ولی به پای سونی اصلا نمی رسه
حافظ شم 95 مگ!!!!
فرشید جان تو خریدم مطمن باش و 900 مسلما از ن 90 خیلی بهتره دلایل:
1حافظه خفن
2کیفیت پخش صدای عالی
3در عین بزرگی قشنگ هم هست و مثه ن 90 شبیه توالت فزنگی نیست
4 حتی...
با اين حال بستگي به كارايشون داره يكي ميبيني اصلا با گوشيش mp3 گوش نميدهنوشته شده توسط metal_militia
همه اين ها درست ولي اين روز ها تنها چيزي كه بهش اهميت داده نميشه آنتن دهي گوشيهاست
در مورد دي 500 اين رو بگم كه خر آنتنه
متال جون 900 خيلي باهاله ولي موندم اين مودلش ساخته كجاش خوبه بيشتر چينيه بضي ميگن اينا سفارش اروپا و آسيا داره كودومش خوبه متال جان ببخشيد من اسمت رو نميدونم ولي كمك كن ممنون ميشم
عزيزان من به گوش باشيد اين تاپيك در مورد دو گوشيه دي 500 ودبليو 550 زده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)