تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: قیمت و مسائل مربوط به لنزها

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام خدمت اقا حامد عزیز.
    با تمام احتترامی که برای شما و اطلاعاتتون قائلم نمیدونم برچه اساسی این دو لنز تله زوم را پیشنهاد کردید؟!!!

چند بحث توی صحبت هاتون به ذهنم امد بیان کنم:

قسمت اول صحبتتون که فرمودید حداکثر بازدهی بین لنز و بدنه یکسان.نمیدونم از کجا این صحبتت را کردید.کیفیت لنز ها اصلا ربطی به بدنه ها و مدل و برندشون نداره.خیلی از لنز های مخلف از برندهای غیر نیکون با کیفیتت تر از همتای نیکونی هستند و همینطور برای کنن و سایرین.
    خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز در ابتدا جا داره به خاطر نکته هایی که گفتی، تشکر کنم. و اما مشابهت بدنه با لنز. هر شرکتی برای دوربین خود دهنه ای طراحی میکند که از یکسری از لنزهای خاصی که ساخت همین شرکت باشد، پشتیبانی کند.شما اشاره کردید به نیکون و انکه روی این دوربینها میشه لنزهایی متنوعی رو سوار کرد.میشه اسامی این لنزها رو بگین!؟!؟ دوربینهای کانن قادر به پشتیبانی از انواع MP، EF،EF-S، TS-E، Extender EF می باشند که حرفه ای ترین دوربینهای قادر به پشتیبانی از همه رده ها میباشند. و ام دهانه های لنزهای نیکون کا شامل AF-S، AF، PC-E، می باشند که هیچ مشابهتی با رقیب خود یعنی کانن ندارد. من به شخصه در عکاسی فقط نیکون و کانن را قبول دارم و فقط با این تا به حال کار کرده ام و با بقیه برندها کاری ندارم؛ پس هیچگاه نمی توان دوربین نیکونی که از دهانه ای از نو AF یاAF-S پشتیبانی میکند لنزی از نوع EF و یا EF-S بست.چون اصلا قابل سوار شدن روی همچین بدنه ای نیست.مگر اینکه دوربین نیکون یا کاننی ساخته شده باشد که از تمامی دهانه های لنزی که ساخته شده پشتیبانی میکند! که اگر هست من بیخرم و در صورت وجود آن را هم معرفی کنید!
    و اما بحث کیفیت: قطع به یقین نمی توان این مقوله را تست کرد(در دو مورد کانن و نیکون) چون از هم پشتیبانی نمی کنند. من این امر را به نقل از سایت نیکون و کانن عرض کردم که حتی اگر جنبه تبلیغاتی هم داشته باشد، اجتناب ناپذیر است!

پاراگراف شماره 1 مربوط به دامنه فوکاس هم عجیب کلمات اشتباه کنار هم قرار گرفته اند و مفاهیم اشتباه انتشار یافه است.لطفا بیشتر در ارسال پست هاتون دقت کنید!این قسمت را اگه امکانش هست ویرایش کنید.
    و اما در این باره! در این زمینه کاملا حق باشماست و من به جای بزرگنمایی از واژه دامنه فوکوس استفاده کردم که پست را هم اصلاح کردم. در این مورد هم از تذکر بجاتون ممنونم.

امیدوارم از صحبت های بنده ناراحت نشده باشید.هدف راهنمایی صحیح به کاربران این بخش هست که میدانم نیت شما هم همین بوده و هستت.
    نه برادر من. این حرفها چیه.شما سرور ما هستی.همه رقمه.انسان هم تا تذکر قاطی کارش نشه هیچ وقت پیشرفت نمیکنه. من که همه جوره کوچیک شمام

حامد

2. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز در ابتدا جا داره به خاطر نکته هایی که گفتی، تشکر کنم. و اما مشابهت بدنه با لنز. هر شرکتی برای دوربین خود دهنه ای طراحی میکند که از یکسری از لنزهای خاصی که ساخت همین شرکت باشد، پشتیبانی کند.شما اشاره کردید به نیکون و انکه روی این دوربینها میشه لنزهایی متنوعی رو سوار کرد.میشه اسامی این لنزها رو بگین!؟!؟ دوربینهای کانن قادر به پشتیبانی از انواع MP، EF،EF-S، TS-E، Extender EF می باشند که حرفه ای ترین دوربینهای قادر به پشتیبانی از همه رده ها میباشند. و ام دهانه های لنزهای نیکون کا شامل AF-S، AF، PC-E، می باشند که هیچ مشابهتی با رقیب خود یعنی کانن ندارد. من به شخصه در عکاسی فقط نیکون و کانن را قبول دارم و فقط با این تا به حال کار کرده ام و با بقیه برندها کاری ندارم؛ پس هیچگاه نمی توان دوربین نیکونی که از دهانه ای از نو AF یاAF-S پشتیبانی میکند لنزی از نوع EF و یا EF-S بست.چون اصلا قابل سوار شدن روی همچین بدنه ای نیست.مگر اینکه دوربین نیکون یا کاننی ساخته شده باشد که از تمامی دهانه های لنزی که ساخته شده پشتیبانی میکند! که اگر هست من بیخرم و در صورت وجود آن را هم معرفی کنید!
    و اما بحث کیفیت: قطع به یقین نمی توان این مقوله را تست کرد(در دو مورد کانن و نیکون) چون از هم پشتیبانی نمی کنند. من این امر را به نقل از سایت نیکون و کانن عرض کردم که حتی اگر جنبه تبلیغاتی هم داشته باشد، اجتناب ناپذیر است!

و اما در این باره! در این زمینه کاملا حق باشماست و من به جای بزرگنمایی از واژه دامنه فوکوس استفاده کردم که پست را هم اصلاح کردم. در این مورد هم از تذکر بجاتون ممنونم.

نه برادر من. این حرفها چیه.شما سرور ما هستی.همه رقمه.انسان هم تا تذکر قاطی کارش نشه هیچ وقت پیشرفت نمیکنه. من که همه جوره کوچیک شمام

حامد
    در مورد قسمت اول باید عرض کنم شرکت های تولید کننده لنز نظیر Sigma,Tokina,tamaron شرکت هایی هسند که برای برند های مختلف لنز تولید مکینند.
    قطعا لنز های نیکون را نمیشه روی کنن بست و بلعکس ولی منظور من این لنز ها بود.

بنده لنز 11-16 توکینا را با قیمت 700 تومن را هرگز با لنز 14.24 نیکون با قیمت 2900 عوض نمیکنم چون شارپنسی که توکینا داره در لنز نیکون نیست.ویا 10-20 سیگما که مانت نیکون و کنون ان موجود هست و کاربران زیادی داره و اکثرا راضی هستند

من هنوزدر مورد کلیات مباحث مطرح شده در بزرگنمایی یا دامنه فوکاس مشکل دارم که جای بحثش اینا نیست.
    بنده خدمتگزار شمایم.

ممنون

4. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •